Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот GOLEADOR » 04 апр 2013 13:18

DrAvalanche написа:
GOLEADOR написа:
DrAvalanche написа:

1. Приватизацията на Булгартабак бе извършена с богословията на Доган и Костов!Единствени които скочиха срещу нея са БСП!Самия Костов подкрепи сделката за БТ!
2.РМД-то се използва за даване на предприятията на свои хора.Спомни си как след 1997 се смениха шефовете на държавните предприятия и после се сети защо масово в приватизацията участваха РМД-тата.И как това доведе до източване на същите.Отделно никой не е забравил Виденов и борбата на народа срещу БСП.
3.Масовата приватизация е върха на криминалния преход в България.Проведена по начина на Костов,тя ограби България.Така активи за милиарди се приватизираха на 20-30 процента от стойността им.Отделно попаднаха в ръце които източиха предприятията и ги фалираха.
4.5.6.Десните се нуждаят от обединение и Петър Стоянов е фигурата която можеше да свърши тази работа.Бламирането му от страна на Костов и Мартин просто лишиха десните от тази възможност.Командира не търпи друг да е първи,за това отстреля Стоянов,после дойде ред на Надето и Мартин.Те може да са в листите ,но не и да са лидери.Пустото му его не дава шанс друг да поведе бащина дружина към победа.За това ми се ще СДС да успее да влезне в парламента.Това ще даде шанс за дясна коалиция и възможност БСП и ДПС да не се домогнат до властта в България.

Пич, ти тайно си мечтаеш за Тодор Живков. Само така мога да си обясня нелепостта която си написал за приватизарините предприятия с активи за милиарди. Странно защо всички вие червени критици, удобно забравяте да споменете задълженията/пасивите на тези предприятия.
Какъв обединител на дясното може да е Петър Стоянов? Той и неговата фамилия са трайно свързани с милиционерите от герп (някои открито, други прикрито)

Защо ти приличам на "червен критик" или всеки който се изказва против Костов е такъв?Отделно да не признаваш,че масовата приватизация раздържави собственост за милиарди си е вид дебелоочие.Ще ми е интересно да разбера за колко оценяваш промишлеността в България.Относно Петър Стоянов изказването ти е смехотворно.За това (отношението на Костов към демократ като П.Стоянов) и СДС няма нищо общо с ДСБ.Успех на СДС на изборите,а Костов да продължава да се обгражда с хора тип "мистър 10 процента" и после да се чуди защо хората не гласуват за него!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 апр 2013 13:35

GOLEADOR написа: Защо ти приличам на "червен критик" или всеки който се изказва против Костов е такъв?Отделно да не признаваш,че масовата приватизация раздържави собственост за милиарди си е вид дебелоочие.Ще ми е интересно да разбера за колко оценяваш промишлеността в България.Относно Петър Стоянов изказването ти е смехотворно.За това и СДС няма нищо общо с ДСБ.Успех на СДС на изборите,а Костов да продължава да се обгражда с хора тип "мистър 10 процента" и после да се чуди защо хората не гласуват за него!
Набеденият за Мистър 10% Александър Божков отдавна не е между живите. Мир на праха му. Той беше сменен от Костов само за подозрения, защото в последствие по царско време имаше разследване, което не доказа нищо. Нещо което нито един премиер не е правил преди или след това. Понеже явно имаш много избирателна памет, или от централата ти дават ограничена информация, ще ти припомня, че по средата на мандата на ОДС имаше конференция на СДС, на която Костов изнесе дълга реч в която призоваваше за недопускане на клиентилизма в СДС.
Относно приватизацията за милиарди, ще се опитам да ти обясня като за 4 годишен, понеже или невдяваш това което ти пиша или се правиш на улав. Ако ти имаш апартамент закупен за 1000 единици и ипотека за този апартамент за 950 единици, плюс неплатени сметки за ток, парно, вода, телефон за 100 единици, такса за чистачка за 1 единица, задължение към майстори направили някакъв ремонт за 5 единици и данък и такса смет за 10 единици, за колко мислиш, че можеш да си продадеш апартамента?
И повярвай ми, за много от предприятията приватизирани през масовата приватизация нещата не бяха толкова розови.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 апр 2013 15:11

DrAvalanche написа:

Ако за теб всички предприятия за масова приватизация са били пред фалит,разбирам защо твърдиш,че ББ не се вслушвал в народа си и не е променял решения които е взел под натиск от улицата.Жалкото е,че ти няма да разбереш защо народа не иска да гласува за Командира,нито,че не е само той този,който изповядва демократични идеи.

П.П.
Ти работил ли си през 1997?Защото аз съм и знам какво бе предприятието ми,кой го приватизира и какво се случи с него.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 апр 2013 15:28

GOLEADOR написа:
DrAvalanche написа:

Ако за теб всички предприятия за масова приватизация са били пред фалит,разбирам защо твърдиш,че ББ не се вслушвал в народа си и не е променял решения които е взел под натиск от улицата.Жалкото е,че ти няма да разбереш защо народа не иска да гласува за Командира,нито,че не е само той този,който изповядва демократични идеи.

П.П.
Ти работил ли си през 1997?Защото аз съм и знам какво бе предприятието ми,кой го приватизира и какво се случи с него.

Работил съм и преди 1997. А твоето предприятие предполагам е приватизирано от Иван Костов или някой от семейството му, който след това го е затворил, изхвърлил работниците и нарязал за скраб.

Щом Иван Костов е заразното зло, архизлодея виновен за всички злини от сътворението на света насам, ти за кого ще гласуваш?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 апр 2013 15:34

DrAvalanche написа:

Като си работил защо ми ги наговори всичките тези глупости?А за изборите още е рано.Знам за кой няма да гласувам-БСП,ДПС и НДСВ.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 апр 2013 15:46

GOLEADOR написа:
DrAvalanche написа:

Като си работил защо ми ги наговори всичките тези глупости?А за изборите още е рано.Знам за кой няма да гласувам-БСП,ДПС и НДСВ.

Какви глупости съм ти наговорил? Ти в какъв свят живееш? Какво е твоето твърдение? Че през 1997 година България е била в цветущо състояние, със силно работеща икономика, излишък в бюджета, положително търговско салдо, огромен фискален резерв и покачваща се валута спрямо долара? Краят на 1996 държавния дълг беше достигнал 125 % от БВП.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 апр 2013 16:01

DrAvalanche написа:
GOLEADOR написа:
DrAvalanche написа:

Какви глупости съм ти наговорил? Ти в какъв свят живееш? Какво е твоето твърдение? Че през 1997 година България е била в цветущо състояние, със силно работеща икономика, излишък в бюджета, положително търговско салдо, огромен фискален резерв и покачваща се валута спрямо долара? Краят на 1996 държавния дълг беше достигнал 125 % от БВП.

И това какво общо има с приватизацията?Нима тя трябваше да се случи по този начин?Отделно следприватизационния контрол и съда не си свършиха работата.Интересно,защо според теб българите не иска Костов.Само не ми казвай ,че народа е тъп.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 апр 2013 16:32

GOLEADOR написа:
И това какво общо има с приватизацията?Нима тя трябваше да се случи по този начин?Отделно следприватизационния контрол и съда не си свършиха работата.Интересно,защо според теб българите не иска Костов.Само не ми казвай ,че народа е тъп.

Ами щом си избра лъжлив дедо, комунистите (за пореден път) и мутро-пожарникаря, явно не е остър. Всеки се спъва, но само глупаците се препъват повечко пъти на един и същи камък.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 04 апр 2013 18:13

Голеадоре, кажи кое беше предприятието, в което си работил през 1997, дали случайно не е било в списъка, който съм цитирал по-горе, заради който беше гласуван специалният закон през 1996, кажи какво беше финансовото му състояние (официална статистика), пасиви и активи към момента на приватизация, какви бяха реалните икономически постижения в последните 10 години преди приватизацията му, имаше ли задължения, и ако да, колко и към кого? Разкажи и какво стана след приватизацията, кой го приватизира, какво направи, и какво произтече от това, нека всичко стане ясно, да знаят хората. Могат още въпроси да се зададат. Ясно е, че приватизацията не протече и нямаше как да протече по мечтания от гражданите начин. Ясно е, че правителството "виденов" приватизира почти всички предприятия, които бяха на плюс. Ясно беше, че останалите за приватизация, след това, или ще трябва да се ликвидират, тъй като висяха на бюджета на държавата, а в онзи момент държавата беше фалирала и нямаше как да поддържа на изкуствено дишане губещи предприятия, и много хора да останат на улицата, или ще се рискува да се дадат за малко пари, за да бъде направен опит да бъдат спасени. Ясно е, че в годините преди 1997, огромна част от работещото оборудване бе изнесена от "свои хора" в периода 1993-1996, това беше и една от целите на създадената в този период организирана престъпност, която и до днес дърпа конците, че в последните години дори открито предяви претенции за високи ръководни постове.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 апр 2013 19:24

1913 написа:Голеадоре, кажи кое беше предприятието, в което си работил през 1997, дали случайно не е било в списъка, който съм цитирал по-горе, заради който беше гласуван специалният закон през 1996, кажи какво беше финансовото му състояние (официална статистика), пасиви и активи към момента на приватизация, какви бяха реалните икономически постижения в последните 10 години преди приватизацията му, имаше ли задължения, и ако да, колко и към кого? Разкажи и какво стана след приватизацията, кой го приватизира, какво направи, и какво произтече от това, нека всичко стане ясно, да знаят хората. Могат още въпроси да се зададат. Ясно е, че приватизацията не протече и нямаше как да протече по мечтания от гражданите начин. Ясно е, че правителството "виденов" приватизира почти всички предприятия, които бяха на плюс. Ясно беше, че останалите за приватизация, след това, или ще трябва да се ликвидират, тъй като висяха на бюджета на държавата, а в онзи момент държавата беше фалирала и нямаше как да поддържа на изкуствено дишане губещи предприятия, и много хора да останат на улицата, или ще се рискува да се дадат за малко пари, за да бъде направен опит да бъдат спасени. Ясно е, че в годините преди 1997, огромна част от работещото оборудване бе изнесена от "свои хора" в периода 1993-1996, това беше и една от целите на създадената в този период организирана престъпност, която и до днес дърпа конците, че в последните години дори открито предяви претенции за високи ръководни постове.

А ЕГН не искаш ли?
Предприятието е текстилно (построено е в началото на 80-те) и бе най-голямото и модерно на балканския полуостров.Изцяло с японски машини и технология.Работеха около 800 човека (повечето жени).Работеше се на 2 смени,при големи поръчки на 3.Приватизира го фирма от Турция която се занимава със същата дейност.В крайна сметка накрая фалираха предприятието,изнесоха машините в Турция,а тука разпродадоха всички активи на предприятието.От ведомствените жилища с които разполагаше комбината,до базите за почивка на морето.Разпродадоха даже и дребните неща като чиниите от стола,маси,столове,бидони за багрила,зъболекарския стол от здравния пункт,абе всичко,даже палетата които бяха в двора на предприятието.Това което можеше да се осребри го продадоха.Сега остана само сградата която се руши и няколко човека които я пазят.Явно само нея не успяха да продадат.

Върни се в “Архив”