ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Един от най-добрите юноши на Левски избяга и подписа с Ботев

Мнениеот gilento93 » 04 апр 2013 13:53

Parmalat написа:
PFC Litex написа:Скоро и Вутов и братя Цоневи ще изпуснат, но то това си е запазена тяхна марка ;)

Гледал съм братята Цоневи няколко пъти в контроли и много ми харесаха как играят.Много са добри и направо се чудя как не ги налагат в Левски като титуляри,а ми налагат някакви измислени чужденци. :roll:

Пич,не само ти се чудиш защо не играят повече добри юноши в Левски.Предпочитам с юноши и млади играчи да сме 3-4-5 но да се обиграя за година-две и след това хегемония в синьо. 8-)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 апр 2013 14:01

gilento93 написа:
Parmalat написа:
PFC Litex написа:Скоро и Вутов и братя Цоневи ще изпуснат, но то това си е запазена тяхна марка ;)

Гледал съм братята Цоневи няколко пъти в контроли и много ми харесаха как играят.Много са добри и направо се чудя как не ги налагат в Левски като титуляри,а ми налагат някакви измислени чужденци. :roll:

Пич,не само ти се чудиш защо не играят повече добри юноши в Левски.Предпочитам с юноши и млади играчи да сме 3-4-5 но да се обиграя за година-две и след това хегемония в синьо. 8-)

Ако Левски налага юноши като Литекс лично на мен ще ми станат по-симпатични,защото ще видя че мислят за бъдещето нв само на Левски,но и на националният отбор.Ще спечелят и добри пари от трансфери много по-големи от тези на някой чужденец,но ще видите какво пиша след като Литекс почне да продава лятото. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 апр 2013 14:09

орчо войвода написа:Ботев Пловдив се превръщат от отбор производител , в отбор крадец на таланти - откраднаха и едно талантливо момче от Панагюрище -Симеон Дидов , което преди две седмици им реши дербито с Локо Пд , като отбеляза два гола за победата с 3-2 .http://sport.plovdiv24.bg/420737.html

Не взеха само това момче,но и няколко от академията на Черноморец.Така е като няма подписан договор.Утре му скимва,че не му се играе в еди си кой отбор взима си багажа и отива в друг.За няколко години даден отбор го е изградил от А до Я и е трошил пари по него за лагери,екипировка и т.н.Затова съм на мнение че от 14 годишна възраст трябва да се подписва нещо като договор м/у клуб и играч за да не избяга или да го откраднат.Който го иска да плаща 50 000/100 000 евро като неустойка и да го взима.Така ще се спре краденето на таланти поне в България.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 04 апр 2013 14:14

gilento93 написа:

Ти може да предпочиташ, но си един от малкото мислещи по този начин. Масовият фен на Левски и ЦСКА иска успехите сега и веднага. Ако не се спечели нищо през даден сезон, то същият е провален тотално, правят се трагедии, искат се чистки и революции. А революции си трябват, не само в Левски и ЦСКА, а в целия български футбол. Не може отборите ни масово да са пълни с чужденци-ментета, а в Сърбия и Хърватия, например, във водещите им отбори- от 11 титуляри, максимум 1-2 са чужденците. Стяуа достигна 1/8 финал за ЛЕ и замалко да отстрани Челси почти изцяло с румънци в състава си.
Само че за подобна революция трябва много време, и още повече търпение, за да се случи.
Литекс в момента е като оазис сред българската футболна пустиня, но не си мислете, че ей така за една година всички останали отбори ще могат да наложат собствени юноши и да заиграят приятен и сравнително успешен футбол като Литекс. Защото при нас в момента се жънат плодовете на една много дългосрочна и последователна работа в школата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 04 апр 2013 14:14

Илиан го е страх от собствената му сянка вие искате юноши да налага. То за тази работа се изисква да имаш топки. Като гледам и в предишни теми мнения на сини фенове, 95% от тях искат и дават много голям кредит на доверие за тръгването в тази насока. Нито ще има натиск от наша страна,нито ламтене за титли и купи,защото в Левски,противно на мненията на шефове и ръководители, никога и нищо не е било на всяка цена.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 04 апр 2013 14:18

Неправилно е да се нарича това "кражба". Това е чисто и просто адекватна скаутска политика. Виждаш някой перспективен и търсиш начин да го привлечеш. Това, че нашите изобщо не ги е еня за юношите и предпочитат да изсипват чували с пари на Силва например, кара младите ни играчи да търсят път другаде. Я да видим ако на това момче се е предложил договор от ЛЕВСКИ, ще отиде в Ботев ама друг път.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 04 апр 2013 14:23

Parmalat написа:
Чунчуков дори в неделя игра за "Левски" във вечното дерби с ЦСКА, което селекцията на Владко Шаламанов спечели с 2:1. Чунчуков бе един от голмайсторите на "сините" през сезона, като се очакваше да подпише професионален договор с клуба, но в крайна сметка предпочете да облече екипа на "канарчетата".

http://www.blitz.bg/sport/article/171045

Изпускате си един от най-добрите нападатели в юношеския футбол и взимате Курдов?Отново изпускате тални,но за това може да се вини най-вече ръководството ви,което не му е предложило договор.Но щом това момче ще играе в мъжкия отбор на Ботев значи има качества. :roll:

Parmalat, гледам, че много се вълнуваш от Левски, гледал си и мачовете на юношите. Понеже аз рядко ходя на юношеските срещи, би ли ми казал 6-те най-добри качества, които отличават Чучунков от останалите юноши и го правят един от най-добрите в отбора. Благодаря ти предварително?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 апр 2013 14:25

Спо­ред настоящите разпоредби на ФИФА преди подписване­то на първия професионален договор, юношите могат да си тръгнат, когато има пауза в първенството, и клубът, който е формирал футболис­тите, не може да има финан­сови претенции към тях.
[center]R.I.P[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 04 апр 2013 14:29

Левски произвежда юноши и зарежда другите отбори. Поне прави нещо полезно за футбола. Щото други отбори ги учат от малки да продават мачове.

http://sport.burgas24.bg/355606.html?shuser=618
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 04 апр 2013 14:33

Сами сте си виновни, като не налагате юноши , нормално е да търсят развитие другаде!Докато в България се харчат пари за измислени чужденци, вместо за талантливи български играчи (Пример - Литекс) и няма силна ДЮШ , няма да има успехи в Европа! Но май има сериозни мениджърски интереси... ;)

Върни се в “Левски”