Литекс-"Левски" 03.04.2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Литекс-"Левски" 03.04.2013

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2013 13:52

mistreated написа:На теб специално съм ти обръщал внимание на това колко си заблуден относно силата на твоят отбор. Винаги досега съм се оказвал прав. Запомни нещо, което ще ти кажа сега. До 5 кръга вие ще се борите да не изпаднете от тройката, а не за титлата!

Глупости ...
Нормално е да не признаваш силата на сините играчи.
Аз пък не признавам съществуването на твоят отбор, е и ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 13:56

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:На теб специално съм ти обръщал внимание на това колко си заблуден относно силата на твоят отбор. Винаги досега съм се оказвал прав. Запомни нещо, което ще ти кажа сега. До 5 кръга вие ще се борите да не изпаднете от тройката, а не за титлата!

Глупости ...
Нормално е да не признаваш силата на сините играчи.
Аз пък не признавам съществуването на твоят отбор, е и ? :roll:

Каква сила да призная, като нямате спечелено дерби бе? Ние ви надиграхме, Лудогорец ви надигра, Ботев ви надигра, Сараево ви надигра, Литекс ви надигра, нищо че отпаднаха. Не можете да биете последният в класирането (Монтана)и отборът без отбелязан гол през пролетта (Черно море). За каква сила ми говориш? Ти чуваш ли се изобщо?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2013 13:58

mistreated написа:Каква сила да призная, като нямате спечелено дерби бе?

Спечелените дербита ... особено тези, в последната петилетка ви са подарени. ;)

Приеми го като вътрешно инфо. :mrgreen:
Вие, никога неможете да вземете нормално игран мач от Левски, това са фактите. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2013 13:59

mistreated написа:Лудогорец ви надигра, Ботев ви надигра, Сараево ви надигра, Литекс ви надигра, нищо че отпаднаха. Не можете да биете последният в класирането (Монтана)и отборът без отбелязан гол през пролетта (Черно море). За каква сила ми говориш? Ти чуваш ли се изобщо?

Тото, брат, тото.
Ако не го виждаш, смени спорта. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 14:03

Момче, понеже стана достатъчно смешен, аз ще спра. Само едно последно нещо ще ти кажа, ама честно и съвсем сериозно.
Моля те, иди на лекар и се прегледай. Това твоето даже не е смешно, работата вече отива на много зле.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2013 14:07

Много се стягаш ... Дай по-лежерно. :lol:
Нищо написано от теб, не го приемам сериозно. ;)
Ти си доказан ЛевскиМразец, никога не си могъл ... И никога няма да бъдеш обективен коментирайки неща, свързани с Гранда на България.

Не гледай Левски, човек
Ние кога сме зле, пак сме 2 пъти по-добре от вас.
Ти гледай догодина да има ЦСКА, другото са бели кахъри. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 апр 2013 14:08

terata написа:
peliforewer написа:
terata написа:
peliforewer написа:И тъй като не спориш за другите спорни моменти от коментара ми,приемам че с тях си съгласен :) ,единствено не приемаш че съм заподозрял съдията в симулация.

Кво да ти кажа? Че бяхме безумно добри, че ги надиграхме ли? Ми няма как да го кажа, тъй като не е така, за съжаление. Че в първия мач съдията не се оака, ами осра всичко. Ама аз съм просто фен, радвам се че продължаваме, но не ми харесва начина по който го направихме.

Значи мненията ни почти съвпадат.И аз мога да пиша тиради как съдията даде смешна дузпа за Локо Сф и предреши срещата,но ме боли че цял мач нашите псевдозвезди се разхождаха по игрището и нямаха идея как да вкарат гол,как Радуканов държи на пейката млади таланти като Грънчов и Крачунов,а титуляри са Попов и К.Стоянов,как реши че Делев ще е централен нападател срещу здравите бранители на Локо на този тежък терен,а мощния и едър Камбуров резерва.За това че съдията вчера реши мача,но и ни оттърва от напразни илюзии че имаме отбор,достоен за марката ЦСКА.И докато при Вас ръководството по всякакъв начин се мъчи да добута отбора до шампионска титла и купа на България,то нашите пък се надпреварват да заявяват как не щем да се борим за първо място.Представяш ли си какво щеше да стане ако Левски или Лудогорец отпаднат от купата или загубят точки след такава дузпа,а нашите ръководители излизат след края на мача,усмихват се и си прехвърлят топката от директор на директор и даже доколкото знам не са и подали жалба срещу съдията,ей тъй от кумова срама.Ама то момчето било навремето юноша на ЦСКА явно го щадят.По мои сметки от събота до вчера по критериите на наказанието на Ахмед,четирима съдии трябва за доста дълго време да не свирят.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 04 апр 2013 14:35

nikita 333 написа:БАТЕ жили най-добре :) :) :)

Тва от собствен опит го знаеш, нали?
http://www.youtube.com/watch?v=7VP341FX78M
Вие сте уникални просто. :mrgreen:
...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 апр 2013 16:33

peliforewer написа:
terata написа:
peliforewer написа:
terata написа:
Еми като няма доказателства тихо. Та не разбрах ква е контузията на съдията?

Щом написано собственоръчно показание не е доказателство,то не знам тогава кое е.Съдията,според медиите е или с изкълчен или скъсани връзки на глезена или с разтежение на сухожилието,неща които в най-добрия случай се нуждаят от месец почивка.Ако следващата седмица Тодоров се появи по терените ще значи че се е случило медицинско чудо,ако отсъства по дълго време значи наистина е имал проблем и аз не съм прав.

Няколко пъти съм ти писал да не пишеш глупостите или поне да си имаш понятие от това ,което пишеш.
Един изкълчен или навехнат глезен се лекува за 3-4 дни , няма никакъв проблем след една седмица Ст.Тодоров да е на линия , дори не е невъзможно и още през уикенда да е готов. Разтежение на сухожилието - нормално 10-15 дни максимум. Кажи ми въобще някога занимавал ли си се с организирано с какъвто и да е спорт?
Вече ти писах ,като коментираш футбол , поне да му научиш правилата за да не ставаш за смях. Вчера Ст.Тодоров спести абсолютен червен картон- не виждам какво има да се коментира след като удари на 3 пъти Д.Димов при спряла игра ,ако това не е червен картон аз не знам какво е . А удар с лакът на Димов в главата на Иса има само в сънищата ти. Ако има удар в главата то главата ще се отметне по посока на удара- няма нищо такова . Да се пище ,че Ст.тодоров е съдия на Левски е смешно само бих ти напомнил един мач през 2010 на същия стадион между същите отбори когато остави на терена Дока и Том след удари без топка при спряла игра, особено фрапантен беше случая с Том- когато нанесе едно мае-гери със скок в гърба на Минев, ако беше изпълнил такъв удар на състезание по карате ти гарантирам ,че Том щеще да бъде аут поне за 6 месеца,но Ст.Тодоров показа само жълт картон.
Много избирателно споменаваш за уговорени мачове - забравяш за последния доказано уговорен мач в българския футбол- между Литекс и Металург,когато основен потърпевщ беше точно Левски-тогава си имаше доказано автентично СРС(доказано от тройна експертиза на МВР),което доказваше уговорка между отборите на Литекс и Металург.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 апр 2013 16:41

mistreated написа:
Avanti_Ragazzi написа:Толкова си и гледал мачът! Първо двата гола на Литекс станаха не след постепенни атаки на Литекс а след КОНТРА АТАКА! :lol:

А двете грешки на Пламен и защитникът до него ако си играл поне един път футбол като вратар и защитник ще знаеш как се получат! Това няма нищо общо нито с центъра на терена, ни с нищо подобно! Тука се вика АЗ от вратаря или защитникът и се чисти топката, а не се чака на другият до теб! Това се тренира на тренировките и няма нищо общо с противникът, дори във Варна на няколко пъти бяха на косъм да направят същото!

Ооо, гледах го мача доста добре. Видях как един отбор мачкаше друг 80 минути. И явно някой друг никога не е играл футбол, за да не разбира, че когато си под постоянен натиск е нормално да грешиш пред собствената си врата. Няма никакво значение как са станали головете на Литекс. Имаше поне още 10 положения, при които топката ви беше открадната в близост до вашето наказателно поле и при половината от тях се стигна до голова ситуация.

Голямо мачкане е било нямам думи- след като единия отбор е достигнал до благоприятен за него резултат още в 20-та минута на първия мач ,а другия за 180 игрални минути го е мачкал,но не могъл да доведе до благоприятен резултат значи толкова го е мачкал. За двата мача общо колко удара с възможност да станат гол има към вратата на Левски? - Май не са токова много,а ;) ?

Върни се в “Литекс”