Нов треньор на "Левски"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
al_ex1

Re: Нов треньор на "Левски"

Мнениеот al_ex1 » 07 окт 2008 16:56

slartie написа:Друг вариант е Матеус...
май напоследък все му се падат някакви недоразвити отбори и мисля, че Левски ще е скок в карерата му.

Че кой отбор е по- недоразвит от вашия! :lol: :lol: :lol:

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 07 окт 2008 17:11

Батков до там е стигнал,че може и Пинайчев да докара,разбила се ако е жив!По-старите червени привърженици го помнят със сигурност!Паро Никодимов го помни 100%!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 07 окт 2008 17:25

Откъде се появиха тези идеи за Илия Груев? Хайде стига с експериментите с ЛЕВСКИ. Груев има опит колкото Велев. Даже и по-малко. Аз смятам че Херо е отличен вариант за ЛЕВСКИ. Способен и доказан треньор.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 07 окт 2008 17:32

Аз прочетох в един саит че има оферта към херо ама незнам дали е вярно

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 окт 2008 17:35

Абе хора....какви чужденци ? Какви пет лева ? А кво остава, да са и известни, ерудирани имена...ами нали някой европеец, ( ако случайно поеме Левски ) , като види, стадион Цар Самуил в Петрич, ще избяга на часа, ужасен от гледката, и няма повече въобще да помисли за България ! Но то ако е само стадионът в Петрич....добре ! Но както и да е, темата със стадионите е дълга.....въпроса е че, конкретно за Левски, и то в този момент, по средата на сезона, треньора, евентуалният нов треньор разбира се....ако Батков благоволи да направи промени, трябва да е добре запознат с нашата си действителност, а и да има представа, за играчите, това дето тепърва ще се опознава с играчите....е загуба на време ! За това нека на този етап се избере българин, по възможност опитен човек......
а за Илия Груев идеята не е лоша, но най добре ще е, ако Груев е в екипа на евентуалният нов наставник, като помощник ! Аз лично нямам нищо против, да се погледне към Георги Василев, и Стефан Грозданов, но да им се даде, ако трябва да е с клауза....време, поне до завършека, на цялото първенство, на пролет догодина !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Футбол - България”