Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Мнениеот terata » 04 апр 2013 12:38

mistreated написа:Виж бе, момче, казах ти - не е задължително ти да приемаш думите ми. Някои от твоите съмишленици са съгласни с мен. Защо не коментираш техните думи, а репликираш мен?
Както казах, стой си с розово-сините очила и блей там.

[offtopic]"Блей" може да викаш на майка си или баща си. Не и на мен! Форумните изцепки си ги запази са себе си. Още повече, че си гост в този подфорум, така че си мери приказките.[/offtopic]

Логиката ти я видяхме всички. Падате - мача е уговорен, биете - всичко е честно и в реда на нещата. Излиза висок коефициент-мача е уговорен, малък коефициент-всичко е наред. Железен :mrgreen: Ма щом след загуба с тва се топлите, нема лошо. Все трябва да се оправдавате с нещо, па какво по-добре от някоя конспирация, която умствено ограничените подражатели на ГА подемат с охота.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 12:43

terata написа:[offtopic]"Блей" може да викаш на майка си или баща си. Не и на мен! Форумните изцепки си ги запази са себе си. Още повече, че си гост в този подфорум, така че си мери приказките.[/offtopic]

[offtopic]На кого съм гост, бе? Да не си ми сипал пиене и ядене, че да ти гостувам? В качеството на какъв точно се изяваваш тук, че да ми казваш да си меря приказките? Ами блеене в облаците си е това да не виждаш неща, които всеки нормален човек в тая държава ги вижда![/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 апр 2013 12:50

mistreated написа:
terata написа:[offtopic]"Блей" може да викаш на майка си или баща си. Не и на мен! Форумните изцепки си ги запази са себе си. Още повече, че си гост в този подфорум, така че си мери приказките.[/offtopic]

[offtopic]На кого съм гост, бе? Да не си ми сипал пиене и ядене, че да ти гостувам? В качеството на какъв точно се изяваваш тук, че да ми казваш да си меря приказките? Ами блеене в облаците си е това да не виждаш неща, които всеки нормален човек в тая държава ги вижда![/offtopic]

Не ми се занимава повече с теб. Както казах, щом тва те топли че губите нарочно, така да бъде.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 апр 2013 13:32

Паднали сте нарочно, защото Локомотив София си изигра мача както трябва и на теб това не ти харесва. Грешка е им била само, че са изпуснали да ви вкарат рано, рано ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 апр 2013 13:36

ralka_levskarka написа:Паднали сте нарочно, защото Локомотив София си изигра мача както трябва и на теб това не ти харесва. Грешка е им била само, че са изпуснали да ви вкарат рано, рано ;)

Ралкее кво знаеш ти. Мача е изигран отдавна в канцелариите. Само чакам сега Тео да влезе и да каже как ще свършат полуфиналните двойки. Че то нали всичкото червен е с "вътрешна" информация. :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 апр 2013 13:41

terata написа:
ralka_levskarka написа:Паднали сте нарочно, защото Локомотив София си изигра мача както трябва и на теб това не ти харесва. Грешка е им била само, че са изпуснали да ви вкарат рано, рано ;)

Ралкее кво знаеш ти. Мача е изигран отдавна в канцелариите. Само чакам сега Тео да влезе и да каже как ще свършат полуфиналните двойки. Че то нали всичкото червен е с "вътрешна" информация. :mrgreen:

То за Славия беше ясно, че ще ги добутат до финал заради 100 годишнината им :mrgreen: Оттам нататък имам един въпрос - и двата финалисти ли играят в ЕКТ или само този, който спечели Купата? Ако е второто - значи Славия :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 13:44

ralka_levskarka написа:То за Славия беше ясно, че ще ги добутат до финал заради 100 годишнината им :mrgreen: Оттам нататък имам един въпрос - и двата финалисти ли играят в ЕКТ или само този, който спечели Купата? Ако е второто - значи Славия :mrgreen:

Чудно ми е как толкова много от вас се съгласяват, че Славия ще бъде добутана до купата, а не искате да приемете, че ЦСКА е загубил нарочно? Защо?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 апр 2013 13:49

mistreated написа:
ralka_levskarka написа:То за Славия беше ясно, че ще ги добутат до финал заради 100 годишнината им :mrgreen: Оттам нататък имам един въпрос - и двата финалисти ли играят в ЕКТ или само този, който спечели Купата? Ако е второто - значи Славия :mrgreen:

Чудно ми е как толкова много от вас се съгласяват, че Славия ще бъде добутана до купата, а не искате да приемете, че ЦСКА е загубил нарочно? Защо?

1. Славия навършва 100 години.
2. Съответно знаем работата на бате Венци.
3. Вие за всяка загуба казвате, че е нарочно, а всяка победа ви е в кръга на нещата, нищо, че като ви гледах срещу Локо Пловдив те и на отбор не приличаха ;)
4. Всички знаем Кокала колко много ви мрази и как ви скача.
5. Само заради това колко ви се нахъсват знаех, че ще загубите.

Къде са ви победите? Срещу Миньор, които не се знае дали ще останат в А група, срещу Локо Пловдив, които бяха само духом на терена, незнайно защо и то в Пловдив ;ОО и Черноморец, които все още нямат спечелена точка втория полусезон.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 13:52

ralka_levskarka написа:1. Славия навършва 100 години.
3. Вие за всяка загуба казвате, че е нарочно, а всяка победа ви е в кръга на нещата, нищо, че като ви гледах срещу Локо Пловдив те и на отбор не приличаха ;)

Къде са ви победите? Срещу Миньор, които не се знае дали ще останат в А група, срещу Локо Пловдив, които бяха само духом на терена, незнайно защо и то в Пловдив ;ОО и Черноморец, които все още нямат спечелена точка втория полусезон.

Ралке, знам, че си малка още и ти е трудно, ама би ли обяснила всичко това, което си написала с какво точно казва, че ЦСКА не е искал да загуби нарочно вчера?
И между другото, вашите победи къде са тази пролет?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 апр 2013 13:54

mistreated написа:
ralka_levskarka написа:1. Славия навършва 100 години.

Ралке, знам, че си малка още и ти е трудно, ама би ли обяснила всичко това, което си написала с какво точно казва, че ЦСКА не е искал да загуби нарочно вчера?
И между другото, вашите победи къде са тази пролет?

В Бургас и равен във Варна, и? Да виждаш някой да претендира, че примерно мача с Монтана на ГЕРЕНА е нарочно :?: Не нали, признаваме си, че отбора не играе нищо, вие сте същите, а за всеки изгубен мач, се натягате, че било нарочно. Кой трябваше вчера да ви вкара гола? Делев, който е висок колкото мен ли и 3 пъти от пет той ще е в засада, хванал се за главата.? Да, забавно.

Върни се в “Архив”