Наско Курдов пред завръщане в Левски!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Наско Курдов пред завръщане в Левски!!!

Мнениеот terata » 04 апр 2013 11:24

Виктор 1914 написа:
[offtopic]Казвам, че за такива като теб, е некадърник, ходи да се пробваш ти! А дали е некадърен ще видим![/offtopic]

Наско ти ли си уе? :shock: Ти нали си безработен и по форумите ли почна да пишеш?
Как па навсякъде разбраха че е некадърник, само ти видя че става нещо от него. Разбирач.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 апр 2013 11:29

Въпреки че ИГОто му е голямо,ще свърши по-добра работа от оня дърводелец Жоао Силва.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

levskinio2
Контакти:

Мнениеот levskinio2 » 04 апр 2013 11:30

Кой ще върнат кой ще гонят независи от мен нито от вас, само ЛЕВСКИ !!!!

skoda1980
Контакти:

Мнениеот skoda1980 » 04 апр 2013 11:30

Не футболисти ТРЕНЬООООООООООООООООР ни трябва. След вчерашната загубопобеда ще разправя за характер те се бяха из-по-на-срали при 2:1 и ще разправя че ако не спечелил купа или титла тогава щял да си ходи ми то за купата останаха три отбора които с Левски ако не ги биеш трябва да не се скриеш в миша дупка до края на живота си.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 апр 2013 11:31

Явно в Левски са като албански реотани, загряват ама дано не е късно. Това трябваше да се случи отдавна.
Има доста примери на играчи не спазващи режими, аз самият не си падам по някои правила.
Като му се пие, нека пие, стига това да не му пречи на следващият ден.
Не се интересувам кой какво прави по време на работата си , преди и след нея, стига на края да има очакваните резултати

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 04 апр 2013 11:33

milen.hristov написа:Явно в Левски са като албански реотани, загряват ама дано не е късно. Това трябваше да се случи отдавна.
Има доста примери на играчи не спазващи режими, аз самият не си падам по някои правила.
Не се интересувам кой какво прави по време на работата си , преди и след нея, стига на края да има очакваните резултати

Явно и ти си като ръководството на Левски, щото в нашия форум има теми, които отдавна трябваше да са в историята...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 04 апр 2013 11:34

Твърдо не! На тоя трябва да се забрани да минава покрай Герена на разстояние по-малко от 300 метра
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 04 апр 2013 11:42

Пълно безумие! За какво ни е играч, изгонен отвсякъде и последно играл по Б и В групите? Ако толкова ни трябва нападател, що не си върнем Арс, който е съвсем различен от типичните тарани Силва и Карвальо със своята повратливост и бързина? Холандецът поне играе, че и вкарва!
Тоя Курдов само ще виси в съблекалнята, ще влезе 2 пъти по 10 минути в края срещу слабаци, а в края на сезона ще си тръгне обиден, че не е играл...Стига, несериозно е! Имаше възможност да се докаже в Левски, имаше възможност да се докаже и в други отбори, но НЕ се доказа! За какво ни е да го реабилитираме и само да му плащаме заплата да търка пейката! Ако идеята е да залагаме на наша продукция, в школата 100% има доста по-кадърни и дисциплинирани момчета! Курдов да не стъпва в Левски! :evil:
Изображение

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 04 апр 2013 11:42

Софиянците тука да кажат .............лично аз който съм от провиницятя съм го засичал няколко пъти /още риташе в Германия/в Суха Река и Подуяне как гъзарее с Мерцедеса, държи са нагло и между другото е заклет комарджия.Не виждам за какво ни е такъв който има поведение на всичко друго , но не и на футболист!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 апр 2013 11:42

bilyaletdinov написа:
milen.hristov написа:Явно в Левски са като албански реотани, загряват ама дано не е късно. Това трябваше да се случи отдавна.

Явно и ти си като ръководството на Левски, щото в нашия форум има теми, които отдавна трябваше да са в историята...

:) :) :)
Батков като каза, че ще гони сегашните и ще налагат юноши, си мислех, че става въпрос за Вутов, Цоневи и т.н. а то какво било. Да се готвят и Копи, Цачев, Стефан Станчев и останалите.

Върни се в “Левски”