Santiago Munezz написа:Parmalat написа:Берое им трябват точки и ще скочат на всеки.Берое ще вземат нещо този мач една или три точки.
Вече съм спокоен,Левски ще вземе 3-те точки
Изпревари ме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Santiago Munezz написа:Parmalat написа:Берое им трябват точки и ще скочат на всеки.Берое ще вземат нещо този мач една или три точки.
Dido SZ написа:... А за купата искам да се срещнем на финала, това са двата отбора с публика, които останаха и ще бъде хубаво да гледаме и учавстваме във финал на пълен стадион.
amstel_beer написа:Santiago Munezz написа:Parmalat написа:Берое им трябват точки и ще скочат на всеки.Берое ще вземат нещо този мач една или три точки.
Изпревари ме
balgarin написа:Parmalat, радват се най-вероятно, защото нали има една приказка, че на Герена който отбор тръгва да се надиграва с Левски отива на разлика. Само, че пролетта момчетата не са гледали мачове на Берое и не знаят, че когато сините атакуват, срещу тях ще има стена от 10 души. Която стена при атака се изсипва като лавина в полето на противника. Това е веруюто на Хубчев. Берое търпеливо ще си чака положението и когато то се появи, защото аз съм сигурен, че ще имаме положения на Герена, се надявам да не пропуснем мрежата.
Parmalat написа:balgarin написа:Parmalat, радват се най-вероятно, защото нали има една приказка, че на Герена който отбор тръгва да се надиграва с Левски отива на разлика. Само, че пролетта момчетата не са гледали мачове на Берое и не знаят, че когато сините атакуват, срещу тях ще има стена от 10 души. Която стена при атака се изсипва като лавина в полето на противника. Това е веруюто на Хубчев. Берое търпеливо ще си чака положението и когато то се появи, защото аз съм сигурен, че ще имаме положения на Герена, се надявам да не пропуснем мрежата.
Ами те се смеят също така,защото не са гледали и последните мачове на Берое да видят за какво става на върпос.Ако са видели това което аз и ти няма да им е много до смях.Берое са много по-силни и от Монтана и от Черно Море.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост