Поздравления за отбора на Христо Стоичков!
Загуби повече от достойно. Всъщност спечели от този мач в повече от едно отношение. Толкова публика не бях виждал от дълго време в Ловеч. Със сигурност пак ще дойдат.
Мърдите от "Левски" бяха като конуси в много моменти от мача. Целият отбор на Литекс игра поне с една класа над този на "Левски".
Литекс-"Левски" 03.04.2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс-"Левски" 03.04.2013
Само могат да му слязат под пъпа на Камата всички. Явно, че не е толкова слаб треньор, за какъвто всички го мислехме. Изградил е страхотен отбор, като доста от момчетата ги чувах за първи път, а се оказва, че са основни играчи на Литекс. Не толкова силни, но раздаващи се наемници и млади момчета. Поздравления!
fiesta написа:.... Толкова публика не бях виждал от дълго време в Ловеч. Със сигурност пак ще дойдат....
Блажени са вярващите.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Явно сте гледали друг мач. Според мен, това е първият добре отигран от Илиан тактически мач. В крайна сметка, в турнирните битки е важен крайния резултат, а той е - Левски продължава, а Стоичков се ядосва. Не че ми пука нещо за него, просто факти.
Победителите не ги съдят , а крайният победител сме ние 

- DrAvalanche
- Контакти:
fiesta написа:... Толкова публика не бях виждал от дълго време в Ловеч. Със сигурност пак ще дойдат...
Левскарите със сигурност ще дойдем за мача от първенството. Всички останали мачове на Ловеч не ни интересуват.

Между другото кой се класира за полуфинала за КБ, че четейки коментарите тук почнах да се обърквам?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

DrAvalanche написа:fiesta написа:... Толкова публика не бях виждал от дълго време в Ловеч. Със сигурност пак ще дойдат...
Левскарите със сигурност ще дойдем за мача от първенството. Всички останали мачове на Ловеч не ни интересуват.![]()
![]()
![]()
Между другото кой се класира за полуфинала за КБ, че четейки коментарите тук почнах да се обърквам?
Аз по този начин БГ футболисти отдавна не бях гледал да играят както тия на ловеч едно голямо БРАВО!
Между другото наистина трябва да се отдаде огромната заслуга на трайно контузеното ви таранче от 1-ия мач Ахмед Ахмед!
П.С. Щом този Левски ви харесва моите уважения,нали се сещате че има и мачове за първенството единия, от които е пак в Ловеч!

Последна промяна от warhead на 04 апр 2013 08:10, променено общо 1 път.
fen1914 написа:Явно сте гледали друг мач. Според мен, това е първият добре отигран от Илиан тактически мач. В крайна сметка, в турнирните битки е важен крайния резултат, а той е - Левски продължава, а Стоичков се ядосва. Не че ми пука нещо за него, просто факти.
Ако на късмета и Дюран Дюран им викаш тактика ............така ви бяха натикали в наказателното поле че трябва много да ви е срам от тоя мач!

TristaNNN написа:fiesta написа:.... Толкова публика не бях виждал от дълго време в Ловеч. Със сигурност пак ще дойдат....
Предполагам си наясно,че повече от половината публика извън агитката на Левски беше от Плевен?

1 Спартак (Плевен) 30 27 2 1 111:10 83
Запис на мача http://www.p2pbg.com/index.php?page=tor ... fd09d7cd4c
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]