child in time написа:Drunken_Master написа:"Умните" фенове на Левски не спряха с обидите към най-големият български футболист за всички времена Христо Стоичков.
"Кюрда Стоичков пе***аз,пе**аз...","Селянин",са само част от фразите,които викаха ултрасите на Левски.
И е нормално да го мразят,след като им наши 4 гола през 1989 година,а на следващият мач излезе с номер 4 на гърба си.Но май това не е единствената причина за омразата си.По-скоро това,че Левски нямат нито един реализирал се играч в чужбина...Колко жалко е да си левскар...
П.С.
Тая тема най-вероятно ще бъде изтрита от модераторите,макар че аз лично я считам за важна и дискусионна и ще помоля да не го правят...
Виж , те никога няма да преживеят едно : - Христо Стоичков е НАЙ - големия футболист на България!Благодаря за вниманието!
![]()
Велбъжд-Локо-Юве,я кажи какво мислиш за гавра с починал човек,за обругаване на лобното му място и паметната му плоча,издигане на надписи "Христос Воскресе,Гунди не",за песни,които изобщо не искам да цитирам защото ме е гнус по посока на този човек,като дори в песните му намесват и жена му. КСПП