Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Феновете на Левски не спряха с обидите към Ицо

Мнениеот Син до гроб_ » 03 апр 2013 22:38

child in time написа:
Drunken_Master написа:"Умните" фенове на Левски не спряха с обидите към най-големият български футболист за всички времена Христо Стоичков.
"Кюрда Стоичков пе***аз,пе**аз...","Селянин",са само част от фразите,които викаха ултрасите на Левски.
И е нормално да го мразят,след като им наши 4 гола през 1989 година,а на следващият мач излезе с номер 4 на гърба си.Но май това не е единствената причина за омразата си.По-скоро това,че Левски нямат нито един реализирал се играч в чужбина...Колко жалко е да си левскар...

П.С.
Тая тема най-вероятно ще бъде изтрита от модераторите,макар че аз лично я считам за важна и дискусионна и ще помоля да не го правят...

Виж , те никога няма да преживеят едно : - Христо Стоичков е НАЙ - големия футболист на България! ;) Благодаря за вниманието! :)

Велбъжд-Локо-Юве,я кажи какво мислиш за гавра с починал човек,за обругаване на лобното му място и паметната му плоча,издигане на надписи "Христос Воскресе,Гунди не",за песни,които изобщо не искам да цитирам защото ме е гнус по посока на този човек,като дори в песните му намесват и жена му. КСПП
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2013 22:41

Син до гроб_ написа:
child in time написа:
Drunken_Master написа:"Умните" фенове на Левски не спряха с обидите към най-големият български футболист за всички времена Христо Стоичков.
"Кюрда Стоичков пе***аз,пе**аз...","Селянин",са само част от фразите,които викаха ултрасите на Левски.
И е нормално да го мразят,след като им наши 4 гола през 1989 година,а на следващият мач излезе с номер 4 на гърба си.Но май това не е единствената причина за омразата си.По-скоро това,че Левски нямат нито един реализирал се играч в чужбина...Колко жалко е да си левскар...

П.С.
Тая тема най-вероятно ще бъде изтрита от модераторите,макар че аз лично я считам за важна и дискусионна и ще помоля да не го правят...

Виж , те никога няма да преживеят едно : - Христо Стоичков е НАЙ - големия футболист на България! ;) Благодаря за вниманието! :)

Велбъжд-Локо-Юве,я кажи какво мислиш за гавра с починал човек,за обругаване на лобното му място и паметната му плоча,издигане на надписи "Христос Воскресе,Гунди не",за песни,които изобщо не искам да цитирам защото ме е гнус по посока на този човек,като дори в песните му намесват и жена му. КСПП

Кога съм се гаврил с починал човек,бе ? Ти на херца ли си ? От сега нататък те кръщавам "кафявото момче"...Просто написах,че когато не ви оттърва винаги говорите единствено и само за него,а даже не сте му гледали играта...Така ясно ли ти стана или да ти го нарисувам ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 03 апр 2013 22:43

Drunken_Master написа:
Син до гроб_ написа:
child in time написа:

П.С.

Кога съм се гаврил с починал човек,бе ? Ти на херца ли си ? От сега нататък те кръщавам "кафявото момче"...Просто написах,че когато не ви оттърва винаги говорите единствено и само за него,а даже не сте му гледали играта...Така ясно ли ти стана или да ти го нарисувам ?

Дринкен, пии си спокойно ,бре ,човек, иначе ще изпаднеш като губерката и ще те гонят от къщи ,заради немощ. :mrgreen:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2013 22:44

http://www.blitz.bg/article/2321
тия от Блиц сигурно са му изопачили и на това интервю думите...ква журналистика имаме само
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2013 22:47

Това ми го кажи на живо и ще си обираш зъбите с изпочупените си пръсти...
не мога да отговарям за думите изречени от други хора...малоумник
кво стана с интервюто,що не ти се говори
Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 03 апр 2013 22:48

Drunken_Master написа:http://www.blitz.bg/article/2321
тия от Блиц сигурно са му изопачили и на това интервю думите...ква журналистика имаме само

Ау,смени дрогата,мини на нещо по-качествено,че ще се скапеш за норматив! Значи като кажем БЛИТЦ да разбираме CNN или BBC? Страшен източник,всичко е вярно и абсолютно достоверно,да не кажа,че е едно към едно с написаното в ШОК.Ти си мега идиот.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2013 22:49

Син до гроб_ написа:
Drunken_Master написа:http://www.blitz.bg/article/2321

Ау,смени дрогата,мини на нещо по-качествено,че ще се скапеш за норматив! Значи като кажем БЛИТЦ да разбираме CNN или BBC? Страшен източник,всичко е вярно и абсолютно достоверно,да не кажа,че е едно към едно с написаното в ШОК.Ти си мега идиот.

Неам нерви...
Изображение

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 03 апр 2013 22:49

Само Левски! Днес видях футболисти, които не се познаваха до преди 9 месеца, да се опитват да създадат колектив а вие само се оплаквате. Помислете малко колко е трудно да дойдеш в отбор, който се бори за титлата всяка година без никога да си бил в такава позиция. И в такава ситуация са всички титуляри от този отбор на Левски защото всички 11 днес на терена, никога не са ставали шампиони, но днес видях решимост да се борят, което заслужава похвала от наша страна. :arrow:

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 03 апр 2013 22:51

Drunken_Master написа:Това ми го кажи на живо и ще си обираш зъбите с изпочупените си пръсти...
не мога да отговарям за думите изречени от други хора...малоумник
кво стана с интервюто,що не ти се говори

:lol: :lol: :lol: Леко биячо. Стига си се надъхвал във форума. :lol: :lol: Смешка.

blueknight
Контакти:

Мнениеот blueknight » 03 апр 2013 22:55

Само като чета,че има хора които са доволни от отбора днес и немога да го повярвам.Явно сме станали прекалени мазохисти,Левски да пада и да има доволни,да няма идея защо е излязъл на терена и да се говори за дух и борбеност,направо нямам думи.Слаби и безлични,безидейни до н-та степен ТОВА НЕ Е ЛЕВСКИ,не и тоя дето аз искам да виждам и съм гледал,ако някой разпознава този отбор като свой явно е забравил за какво иде реч като цяло.

Върни се в “Архив”