Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Мнениеот sin4ec » 03 апр 2013 21:39

cunimepox написа:
sin4ec написа:
cunimepox написа:
Синьо сърце(бивше), наслушал съм се на твои прогнози, обикновено неверни. :mrgreen:

Я пак?

Ареса ти и искаш да повторим? :lol:

Да бе, дай да ги видим. За собствеността на Левски, за оправените дългове на Батков, за стадиона, за Хората, ама няколко месеца по-рано, ей такива неща-ще е интересно! Прогнозите за даден мач винаги съм казвал, че са като прогноза за времето месец напред! А, да- вчера казах на няколко човека да си помнят прогнозите за днес, как Литекс ще ни разпорят. Дай, де-дай да видим!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 03 апр 2013 21:48

sin4ec написа:
cunimepox написа:
sin4ec написа:
cunimepox написа:
Синьо сърце(бивше), наслушал съм се на твои прогнози, обикновено неверни. :mrgreen:

Я пак?

Ареса ти и искаш да повторим? :lol:

Да бе, дай да ги видим. За собствеността на Левски, за оправените дългове на Батков, за стадиона, за Хората, ама няколко месеца по-рано, ей такива неща-ще е интересно! Прогнозите за даден мач винаги съм казвал, че са като прогноза за времето месец напред! А, да- вчера казах на няколко човека да си помнят прогнозите за днес, как Литекс ще ни разпорят. Дай, де-дай да видим!

Това ,че си триеш старите мнения , е много "хитро". :lol:

само че ,не триеш ,мнения на хора ,които са те цитирали.Върни се и прочети.Аз да не съм ти секретарка? :mrgreen:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 03 апр 2013 21:55

Трагичен Левски. Писна ми от боклуци! Илиан да се маха заедно с трупата клоуни, а именно Прохазка, Йорданов, Старокин, Милиев и т.н.!
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 апр 2013 21:59

Пак играха слабо.Добре,че този път поне се бореха. Такива грешки е смешно да се допускат. Хареса ми Прокхазка и отчасти Велев.Лошо впечатление ми направи Гари..Много бързо му падна формата. Смените на тренеро няма да ги коментирам. Кеф ми е,че продължаваме. Дреме ми,дали лапетата на КСПП са заслужавали повече да продължат или не. И ние сме губили много мачове,в които сме били по-добрия отбор. Евала на агитката. Браво и на съдията,че не се подаде на провокациите на КСПП и другите доктори покрай него. Съдии-мъдии..да си бяха вкарали положенията,а не да реват. Гледам доста мишленца са изпълзяли и хейтват..Дали защото смешното им отборче от отпаднало днес или изобщо не е играло не знам. Гледайте по-ведро. До вчера се ебавахте с нас,сега молите за вазелинче.
110 години любов!

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 03 апр 2013 22:02

groti написа:Пак играха слабо.Добре,че този път поне се бореха. Такива грешки е смешно да се допускат. Хареса ми Прокхазка и отчасти Велев.Лошо впечатление ми направи Гари..Много бързо му падна формата. Смените на тренеро няма да ги коментирам. Кеф ми е,че продължаваме. Дреме ми,дали лапетата на КСПП са заслужавали повече да продължат или не. И ние сме губили много мачове,в които сме били по-добрия отбор. Евала на агитката. Браво и на съдията,че не се подаде на провокациите на КСПП и другите доктори покрай него. Съдии-мъдии..да си бяха вкарали положенията,а не да реват. Гледам доста мишленца са изпълзяли и хейтват..Дали защото смешното им отборче от отпаднало днес или изобщо не е играло не знам. Гледайте по-ведро. До вчера се ебавахте с нас,сега молите за вазелинче.

Да бре, възелинче.Обичат Сухия. :mrgreen:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Не разбрах, Левски днес отпадна ли, или не?

Мнениеот sin4ec » 03 апр 2013 22:09

Като чета и гледам, оставам с впечатлението, че сините са отстранени от турнира за КБ. Може и така да е. Няколко пъти в предните години тези съперници се падаха на подобна фаза, и винаги, подчертавам: ВИНАГИ мачът се играеше в Ловеч. Как пък еднаж не беше на Герена, явно случайно теорията на вероятностите е решила да се самоопровергае. Но това го отдаваме на лош късмет, случва се! Гледам заглавия, че Левски хем бит, хем надигран, хем победен от Литекс! На всичкото отгоре Отказалият се от България ни казва, че трябва да ни е срам! Ха така, ми срам ни е! Призракът на Ахмед аа изплува, само дето никой не споменава защо страничния беше изхвърлен: неотсъдена засада при гола, неотсъдена засада малко преди гола, неотсъден фаул за игра с ръка на футболист на Литекс... Днес удар без топка срещу Димов- тишина! Левски трагични-спор няма, ама ще играят ли на полуфинал?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Не разбрах, Левски днес отпадна ли, или не?

Мнениеот Bourgas » 03 апр 2013 22:10

sin4ec написа:Като чета и гледам, оставам с впечатлението, че сините са отстранени от турнира за КБ. Може и така да е. Няколко пъти в предните години тези съперници се падаха на подобна фаза, и винаги, подчертавам: ВИНАГИ мачът се играеше в Ловеч. Как пък еднаж не беше на Герена, явно случайно теорията на вероятностите е решила да се самоопровергае. Но това го отдаваме на лош късмет, случва се! Гледам заглавия, че Левски хем бит, хем надигран, хем победен от Литекс! На всичкото отгоре Отказалият се от България ни казва, че трябва да ни е срам! Ха така, ми срам ни е! Призракът на Ахмед аа изплува, само дето никой не споменава защо страничния беше изхвърлен: неотсъдена засада при гола, неотсъдена засада малко преди гола, неотсъден фаул за игра с ръка на футболист на Литекс... Днес удар без топка срещу Димов- тишина! Левски трагични-спор няма, ама ще играят ли на полуфинал?

На 26 май играе финал в ШЛ.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Феновете на Левски не спряха с обидите към Ицо

Мнениеот Drunken_Master » 03 апр 2013 22:11

"Умните" фенове на Левски не спряха с обидите към най-големият български футболист за всички времена Христо Стоичков.
"Кюрда Стоичков пе***аз,пе**аз...","Селянин",са само част от фразите,които викаха ултрасите на Левски.
И е нормално да го мразят,след като им наши 4 гола през 1989 година,а на следващият мач излезе с номер 4 на гърба си.Но май това не е единствената причина за омразата си.По-скоро това,че Левски нямат нито един реализирал се играч в чужбина...Колко жалко е да си левскар...

П.С.
Тая тема най-вероятно ще бъде изтрита от модераторите,макар че аз лично я считам за важна и дискусионна и ще помоля да не го правят...
Последна промяна от Drunken_Master на 03 апр 2013 22:14, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Феновете на Левски не спряха с обидите към Ицо

Мнениеот ЕМИЛ » 03 апр 2013 22:13

УжасТ

:lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 апр 2013 22:14

Никога не съм трил свои мнения, нещо си се филмирал яко! А и хората в този форум ме знаят, знаят ми мненията и позициите. Докато теб сефте те виждаме, е?

Върни се в “Архив”