Левски-Берое-2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Левски-Берое-07.04. 16 часа

Мнениеот snakebite » 03 апр 2013 20:44

zlatan написа:Берое няма да се напъва този мач,по обясними прични :x :x ,ние сме зле така че мача ще е с два или три гола.
Вервайте ми Берое няма да се напъне-справка Стара Загора 1първо 2 второ.От този мач започват няколко успешни мача за немощния Левски.

Мисля че си напипал нещата. За съжаление Берое и Левски от поне 6-7 години са като братчета. Резултатите го показват, помним многобройни обрати на Левски в Стара Загора
Иначе честно казано Берое ако се напъне може да вземе поне точка. Добре и дисциплинирано играят пролетта, и ние бяхме на път да загубим дори..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 03 апр 2013 20:48

zlatan написа:Берое няма да се напъва този мач,по обясними прични :x :x ,ние сме зле така че мача ще е с два или три гола.
Вервайте ми Берое няма да се напъне-справка Стара Загора 1първо 2 второ.От този мач започват няколко успешни мача за немощния Левски.

Така беше , но тогава начело на Берое беше протежето на Илиан - Ивко Ганчев. Хубчев е друга бира ;)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 апр 2013 20:48

kokorz написа:Непредсказуем мач.Левски е в сериозна криза, а Берое в подем.Няма да е изненада ако Берое измъкне нещо от мача.Илиян Илиев досега загуби важните мачове, а следва още един труден, независимо, че е в София.

С тази игра която Левски играе (а те нищо не играят) всички мачове ще са им трудни.Нядявам се този път да им скочим здраво.Едва ли някой ще прави трагедии ако загубим.Хубаво ще бъде да ги треснем насред София .Сигурен съм че дори голяма част от сините фенове тайничко се надяват това да се случи само и само да разкарат от отбора им много страхливия треньор Илиан Илиев.Нека стане мач и по-добрия отбор победи.Няма мое,няма твое,светът е Берое.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 апр 2013 20:53

Берое им трябват точки и ще скочат на всеки.Берое ще вземат нещо този мач една или три точки. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 апр 2013 20:54

jelew73 написа:

Така беше , но тогава начело на Берое беше протежето на Илиан - Ивко Ганчев. Хубчев е друга бира ;)

а кои са собствениците на Берое,моля те не ме разсмвиай.Когато тези схеми свършат може и отбор да направим.
Колкото до Берое винаги са ми били симпатични заради феновете и стадиона им ,там имам един спомен,който винаги ще помня,не е свързан с футбол,а с лека атлетика.Взех бронз на дълъг скок мисля беше 1993 или 1994год. :) :) :) :)
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 апр 2013 20:55

Parmalat написа:Берое им трябват точки и ще скочат на всеки.Берое ще вземат нещо този мач една или три точки. ;)

може ли да ми отговориш на Левски трябват ли му точки според теб
LEVSKI_FOREVER

jelew73
Контакти:

Мнениеот jelew73 » 03 апр 2013 20:57

zlatan написа:
jelew73 написа:

а кои са собствениците на Берое,моля те не ме разсмвиай.Когато тези схеми свършат може и отбор да направим.
Колкото до Берое винаги са ми били симпатични заради феновете и стадиона им ,там имам един спомен,който винаги ще помня,не е свързан с футбол,а с лека атлетика.Взех бронз на дълъг скок мисля беше 1993 или 1994год. :) :) :) :)

Пак си прав, но Бащицата е в отпуск , сега се готви за избори и не му е до футбол :mrgreen:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 03 апр 2013 21:00

jelew73 написа:
zlatan написа:
jelew73 написа:

Пак си прав, но Бащицата е в отпуск , сега се готви за избори и не му е до футбол :mrgreen:

добре няма да се надцакваме повече ти си имаш теза аз също-мача вече се е изиграл.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 апр 2013 21:03

Бием с 2-0

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 03 апр 2013 21:11

sandi74 написа:
kokorz написа:Непредсказуем мач.Левски е в сериозна криза, а Берое в подем.Няма да е изненада ако Берое измъкне нещо от мача.Илиян Илиев досега загуби важните мачове, а следва още един труден, независимо, че е в София.

С тази игра която Левски играе (а те нищо не играят) всички мачове ще са им трудни.Нядявам се този път да им скочим здраво.Едва ли някой ще прави трагедии ако загубим.Хубаво ще бъде да ги треснем насред София .Сигурен съм че дори голяма част от сините фенове тайничко се надяват това да се случи само и само да разкарат от отбора им много страхливия треньор Илиан Илиев.Нека стане мач и по-добрия отбор победи.Няма мое,няма твое,светът е Берое.

Съгласен съм с теб и си мисля, че мачът ще се играе честно, защото след Левски Берое приема Ботев Пд междинния кръг и пак може да се окаже в опасната зона.А се видя, че Монтана веднъж изигра истински мач с Левски и си взе точка.

Върни се в “Берое”