Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Re: Литекс - Левски (Купа на България - 1/4 финал ,реванш)

Мнениеот Седем » 03 апр 2013 20:40

sin4ec написа:Пътят на Олег Романцев е открит.

Де да имаше поне малко истина в думите ти...
А иначе според мен се видя, че играчите не са толкова зле. има хляб в момчета като Велев и Михелич. Ех, да имахме и треньор! илиан просто не може да надскочи селския манталитет на отболи като Берое и Черно море. Няма как да спечелиш един мач ако излизаш със страх да не го загубиш. Според мен този страх се предава и на играчите и от там идват проблемите ни.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
Ghost Rider
Контакти:

Мнениеот Ghost Rider » 03 апр 2013 20:40

Искам Славия или Берое, че да ни дойде акъла в главата.

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 03 апр 2013 20:40

И хареса ли Ви играта на Левски?
Колеги, отбора за мен е трагедия, дължаща се на страха на Илиан.
Добре, че е турнирен мач и продължаваме. Но!? Продължаваме да се самозалъгваме. Ще видите как ще загубим в Ловеч и за първенство?
Ми то от началото на сезоне сме победили безумно слабия в момента Черноморец и Славия в приятелско мачле.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 03 апр 2013 20:42

ех, тази гира. ЕСТЕТИ! Нали беше важно да се борят за ЛЕВСКИ? Днес не се ли бориха? Това са ни възможностите. Четири години само смени, щото на някой не му харесвала играта! Ревльовци!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 03 апр 2013 20:43

cunimepox написа:

Да не го бркаш с олег блохин?щот Романцев е пИнсионер
:lol:

На 59 не е чак такъв пИнсионер :lol:
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 03 апр 2013 20:44

levskarin написа:И хареса ли Ви играта на Левски?
Колеги, отбора за мен е трагедия, дължаща се на страха на Илиан.
Добре, че е турнирен мач и продължаваме. Но!? Продължаваме да се самозалъгваме. Ще видите как ще загубим в Ловеч и за първенство?
Ми то от началото на сезоне сме победили безумно слабия в момента Черноморец и Славия в приятелско мачле.

Ми ареса ми!
Ти от кой отбор си?
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 03 апр 2013 20:47

Седем написа:
cunimepox написа:

Само пловдивските и бургаските сайтове знаят и могат да кажат кой ще е треньор на Левски.Те имат достоверни източници.Изобщо не следите темите пуснати от акули и жълти пернати птичета. :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 03 апр 2013 20:48

Честито класиране на феновете на ЛЕВСКИ !
Литекс беше по-добър отбор и в двата мача и ако не беше Ахмед Ахмед ,почти сигурно щеше да продължи с гола в СОФИЯ .
На мен лично не ми хареса ЛИТЕКС първото полувреме,реално голово създадено положение нямаше и ЛИТЕКС пропиля първото полувреме ,то не бяха засади то не бе чудо :evil: никакви смисленни атаки
Този Ванжер незнам от кой плаж са го взели,но се надявам още утре да хваща пътя за БРАЗИЛИЯ,на YOUTUBE може да изглежда като новия ДОКА,но срещу ЛОКО ПД и ЛЕВСКИ се видя ,че е един посредствен футолист :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Този няма идея закакво е на терена.Също така много слаб Александър Цветков,много грешки в центъра ,слабо се престави.На мен Георги Миланов ми скъса нервите ,освен гола - нямаше смисленно отиграване,рачоварова и в двата мача .Имаше шанс при 1-1 след акто излезе срещу вратаря но сгреши,след това при 2-1 топката му падна на десния крак и той я би на незнам си колко метра от вратата ,несериозно изпълнение :evil: Иначе ЛИТЕКС е по-добър отбор от ЛЕВСКИ и играе много по-смислен футбол
За ЛЕВСКИ ....ами по-добре бяха от предните мачове,но пак трагедия ,с тази игра каква титла ,каква ЕВРОПА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 03 апр 2013 20:48

Седем написа:
cunimepox написа:

Ми я съм на пеесеи три и за мене е пИнсиунер :lol:

Сега сериозно.
Тук руски треньори не виреят.То , никакви треньори не виреят, ама това е друга тема. :mrgreen:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 03 апр 2013 20:49

shotgun blues написа:Честито класиране на феновете на ЛЕВСКИ !
Литекс беше по-добър отбор и в двата мача и ако не беше Ахмед Ахмед ,почти сигурно щеше да продължи с гола в СОФИЯ .
На мен лично не ми хареса ЛИТЕКС първото полувреме,реално голово създадено положение нямаше и ЛИТЕКС пропиля първото полувреме ,то не бяха засади то не бе чудо :evil: никакви смисленни атаки
Този Ванжер незнам от кой плаж са го взели,но се надявам още утре да хваща пътя за БРАЗИЛИЯ,на YOUTUBE може да изглежда като новия ДОКА,но срещу ЛОКО ПД и ЛЕВСКИ се видя ,че е един посредствен футолист :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Този няма идея закакво е на терена.Също така много слаб Александър Цветков,много грешки в центъра ,слабо се престави.На мен Георги Миланов ми скъса нервите ,освен гола - нямаше смисленно отиграване,рачоварова и в двата мача .Имаше шанс при 1-1 след акто излезе срещу вратаря но сгреши,след това при 2-1 топката му падна на десния крак и той я би на незнам си колко метра от вратата ,несериозно изпълнение :evil: Иначе ЛИТЕКС е по-добър отбор от ЛЕВСКИ и играе много по-смислен футбол
За ЛЕВСКИ ....ами по-добре бяха от предните мачове,но пак трагедия ,с тази игра каква титла ,каква ЕВРОПА

А ако не беше Низъм Хикмет , кво праим?

Върни се в “Архив”