Честито класиране на феновете на ЛЕВСКИ !
Литекс беше по-добър отбор и в двата мача и ако не беше Ахмед Ахмед ,почти сигурно щеше да продължи с гола в СОФИЯ .
На мен лично не ми хареса ЛИТЕКС първото полувреме,реално голово създадено положение нямаше и ЛИТЕКС пропиля първото полувреме ,то не бяха засади то не бе чудо

никакви смисленни атаки
Този Ванжер незнам от кой плаж са го взели,но се надявам още утре да хваща пътя за БРАЗИЛИЯ,на YOUTUBE може да изглежда като новия ДОКА,но срещу ЛОКО ПД и ЛЕВСКИ се видя ,че е един посредствен футолист

Този няма идея закакво е на терена.Също така много слаб Александър Цветков,много грешки в центъра ,слабо се престави.На мен Георги Миланов ми скъса нервите ,освен гола - нямаше смисленно отиграване,рачоварова и в двата мача .Имаше шанс при 1-1 след акто излезе срещу вратаря но сгреши,след това при 2-1 топката му падна на десния крак и той я би на незнам си колко метра от вратата ,несериозно изпълнение

Иначе ЛИТЕКС е по-добър отбор от ЛЕВСКИ и играе много по-смислен футбол
За ЛЕВСКИ ....ами по-добре бяха от предните мачове,но пак трагедия ,с тази игра каква титла ,каква ЕВРОПА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]