Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Христолов продава Авиотехника заедно с Ботев
някой днес да е бил на срещата от 11 часа, нека който може сподели какво се е случило
Re: Всичко е измама!
ktulu. написа:vhpvhp написа:Имам абсолютно сигурна информация ,че Орнела не е бил ортак на Селския и деловите им контакти са от скоро.Това за мен лично е важна информация ,която ми липсваше досега. Дано нещо стане тия дни...
Някой тук, беше пуснал мухата, че били ортаци от Авиотехника, но това, че не е вярно е наистина изключително важна информация!!!
Ами Авиотехника официално винаги е било ЕООД, собственост на Митьо, сега друг е въпросът дали не е имал скрити съдружници. Името на този Орнела не излиза в Търговския регистър, тоест за момента той не участва в БГ фирма , поне не пряко!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Re: Всичко е измама!
Alternative написа:vhpvhp написа:Имам абсолютно сигурна информация ,че Орнела не е бил ортак на Селския и деловите им контакти са от скоро.Това за мен лично е важна информация ,която ми липсваше досега. Дано нещо стане тия дни...
Сделката вече е факт,ти си последният човек който ще напише хубави неща за италианците!
Ами за съжаление ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СВЪРШЕН ФАКТ , но съм една степен по-обнадежден.
- rump_shaker
- Контакти:
- PLOVDIV PEE 1912
Лилчо Арсов - подлогата на Христолов - фен на Локо Пд
Вчера се намери снимка на най-голямата подлога на Селския, лицемер и боклук - Лилчо Арсов.
Татарското кюфте вече изобщо не крие и клубната си принадлежност, след като посещава спокойно срещите на любимият си отбор - Локомотив Пловдив.

Провъзгласеният от разни драскачи, за "легенда на Ботев Пловдив" е бил в компанията на небезизвестната "Арабела" и други-черно-бели емблематични фенове.
След мача, за да утеши мъката, в пъб "ДЪБЛИН", Свинята още с влизането си поискал да се пусне "химна на Локо".
За разлика от такива лицемерни нещастници, които признават черно-бялата си принадлежност.
В нашите редици официално се обяви един достоен човек.

В студиото на "Здравей България" по НОВА Тв, Генерал-майор. доц. Стоян Димитров Тонев /началник на ВМА/, заяви че любимият му отбор винаги е бил Ботев Пловдив
Татарското кюфте вече изобщо не крие и клубната си принадлежност, след като посещава спокойно срещите на любимият си отбор - Локомотив Пловдив.

Провъзгласеният от разни драскачи, за "легенда на Ботев Пловдив" е бил в компанията на небезизвестната "Арабела" и други-черно-бели емблематични фенове.
След мача, за да утеши мъката, в пъб "ДЪБЛИН", Свинята още с влизането си поискал да се пусне "химна на Локо".
За разлика от такива лицемерни нещастници, които признават черно-бялата си принадлежност.
В нашите редици официално се обяви един достоен човек.

В студиото на "Здравей България" по НОВА Тв, Генерал-майор. доц. Стоян Димитров Тонев /началник на ВМА/, заяви че любимият му отбор винаги е бил Ботев Пловдив
-
BultraStyle
- Контакти:
Re: ПОДЛОГАТА..
Дебеля го лигави редовно на селската гнида !
- Canaries front
- Контакти:
Каква легенда е Лилчо на Ботев ? За такъв го провъзгласиха някой медии, Лилчо никога дори не е бил сред любимците на публиката на Ботев.Единствения вратар любимец за феновете на Ботев е Армандо .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
Лилчо не беше ли един от вашите любимци?
- Canaries front
- Контакти:
не,никога не е бил любимец,а и няма как да стане такъв след като отиде преди години в Локо изсипа един куп обиди към клуба и феновете му. После като се върна взе да се прави на одарен. Продаде сумати мачове,като най-болезнени бяха онзи срещу Литекс за купата и този срещу Локо , 1 на 0 на Лаута ,когато вкара гол Саламанов мисля ,че се казваше. Тогава Лилчо хвана топката легна и му е пусна в краката . Такъв футболист няма как да е любимец.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!