Стоичков и Литекс заплашват Левски с антирекорд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Стоичков и Литекс заплашват Левски с антирекорд

Мнениеот onceMORT » 03 апр 2013 15:49

bulgaro написа:Има огромна разлика, юридическа и фактологична, между казусите Левски Кюстендил - Локо Пловдив и Ботев - Металик, но не виждам смисъл да я обяснявам на неграмотни дечица.

Кажи истината, не е по силите на неграмотните дечица да я обяснят на сравнително юридически грамотни хора. Пей за 98+3. И като ДПС напусне спонсорът на отбора ти може да започнете пътят си от Б окръжна този път.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 апр 2013 15:49

bulgaro написа:
Avanti_Ragazzi написа:Съдбата на Литекс и Лудогорец е ясна и се казва Левски-Велбъжд Кюстендил!!! Докато там беше Гошо Илиев беше там свичко беше тип-топ! И след като се махна всичко отиде по-дяволите! Отбора отиде във В група и до ден днешен си е там! А хората в Кюстендил се върнаха към старата им любов Левски София и в по-малка степен ЦСКА! Колко отбора пришелци минаха за последните 15 години през А група:
-Олимпик Галата, Македонска Слава, Локо Мездра, Родопа, Калиакра, Сандански дори и Хебър! А сега и Пирн ГД! Съдбата на всички тези отбори е една и някой ден дали по-рано или по-късно Литекс и Лудогорец ще я последват! Колкото и на техните фенове да не им се иска, тези клубове съществуват в сегашният си вид само заради Джуджето и Домуса и никой друг! И когато един ден те напуснат техните клубове ще последват съдбата на Велбъжд Кюстендил и това няма как да бъде избегнато! Колкото и да сте силни на думи и изречения във форумите просто защото сте частни клубове, прищявка на някой олигарх! Докато другите са традиция и любов предавана с поколение на поколение, нещо което няма как да умре ей така!

Глупости !!!!
Левски Кюстендил и до днес са си в А -група, но с друго има - Локо Пловдив.
Олимпик Галата, въпреки едно - две изпадания, и до днес са си в А-група, но с друго име - Берое Стара Загора.
Хората си ги обичат и си ги подкрепят, не са ги забравили.

Виж се само до къде те е довела сектата в която членуваш. :shock: :o :mrgreen:

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 03 апр 2013 15:50

sandi74 написа:Надявам се след мача Левски да прибавят още една калъфка към и без това пребогатата си колекция от калъфки. :mrgreen:

Може и да го доживееш, но с толкова злоба е съмнително.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 03 апр 2013 16:06

Подуенци са слаби, безпроблемно 2-0 за Литекс

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 апр 2013 16:14

onceMORT написа:
tsonpen написа:
onceMORT написа:Доста глупава грешка. Витоша е име което е наложено отбора на Левски от управляващата тогава партия като наказание. Докато името на Ловеч е променено на Литекс, за да се покаже кой дава парите. След това, за наказание местният дерибей, реши че му срамят името на фирмата, цитирам по спомен, и го промени отново на Ловеч. След много теманета беше върнато победоносното име Литекс произнасяно най-често като "Литйекс".

Поне не срамят името на един велик българин!
А името ако се върне на Ловеч, би било най-добре. На мен ми изглежда по-симпатично и може да си увеличат симпатизантите.

Този българин е идеалът, към който се стремят част от нас. А дали го срамим всеки си има мнение по въпроса. А защо ти слънце ненагледно пишеш в тема за купата на България, твоят отбор вече се класира за сезон 2013-2014. Вашият поглед е вперен в светлото бъдеще.

Маймуните зад решетките, които по време на мача съществуват в свой си паралелен свят, явно са заети да се стремят към този идеал. В Пловдив ми направи впечатление, че беше вкаран гол по време на циганиите, но това не отвлече вниманието на действащите лица от благородното им дело.
А аз се интересувам от темата, защото предстои мач на Лудогорец и с Литекс и с "Левски", които са трите класирани в челото отбори. Пък и знаеш кой е актуалният носител и в коя витрина се намира последната дадена Купа на България. Нормално е да имам интерес, въпреки че тази година нашите отпаднаха, за което ме е яд, защото можеха да елиминират ЦСКА. Ако не можеха, нямаше да ме е яд.
[center]Изображение[/center]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 03 апр 2013 17:25

tsonpen написа:Маймуните зад решетките, които по време на мача съществуват в свой си паралелен свят, явно са заети да се стремят към този идеал. В Пловдив ми направи впечатление, че беше вкаран гол по време на циганиите, но това не отвлече вниманието на действащите лица от благородното им дело.
А аз се интересувам от темата, защото предстои мач на Лудогорец и с Литекс и с "Левски", които са трите класирани в челото отбори. Пък и знаеш кой е актуалният носител и в коя витрина се намира последната дадена Купа на България. Нормално е да имам интерес, въпреки че тази година нашите отпаднаха, за което ме е яд, защото можеха да елиминират ЦСКА. Ако не можеха, нямаше да ме е яд.

Всяко стадо си има мърши.

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 апр 2013 17:50

STENLI написа:Подуенци са слаби, безпроблемно 2-0 за Литекс

много скромно е 2-0 ....... едно 4-0 е добре
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 апр 2013 18:04

Jorkorazporko написа::lol: :lol: :lol: левскарите не спирате да изумявате! Е за вас ли да стискаме палци? Аз стискам палци за Литекс по - принцип срещу всички отбори освен моя, защото ми харесват, след ЦСКА в Бг съм фен на Литекс! Проблем?? Цяла България симпатизира на Литекс защото са млад и добър отбор, който не е подпиран от съдиите, за разлика от вашия отбор! Тука няма нищо лично срещу вас, даже ако гледаме рационално по - добре вие да победите, защото вас ще ви отстраним доста по - лесно!

Сега последно кого ще отстраните по-лесно? :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 апр 2013 18:53

Вазелинче за всички хейтъри...от баце Дъстли ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

haha

Мнениеот haha » 03 апр 2013 19:56

Ходи лапай на сънародника ти Ахмед, че той ви класира. А днес се видя защо ви викат говеда- тактиката през целия мач беше да се рита Георги Миланов.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Литекс”