Avanti_Ragazzi написа:Съдбата на Литекс и Лудогорец е ясна и се казва Левски-Велбъжд Кюстендил!!!
Тази плоча се върти от 15 години, време е да обновите фолклора, че го научихме на изуст
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Avanti_Ragazzi написа:Съдбата на Литекс и Лудогорец е ясна и се казва Левски-Велбъжд Кюстендил!!!
Avanti_Ragazzi написа:Съдбата на Литекс и Лудогорец е ясна и се казва Левски-Велбъжд Кюстендил!!! Докато там беше Гошо Илиев беше там свичко беше тип-топ! И след като се махна всичко отиде по-дяволите! Отбора отиде във В група и до ден днешен си е там! А хората в Кюстендил се върнаха към старата им любов Левски София и в по-малка степен ЦСКА! Колко отбора пришелци минаха за последните 15 години през А група:
-Олимпик Галата, Македонска Слава, Локо Мездра, Родопа, Калиакра, Сандански дори и Хебър! А сега и Пирн ГД! Съдбата на всички тези отбори е една и някой ден дали по-рано или по-късно Литекс и Лудогорец ще я последват! Колкото и на техните фенове да не им се иска, тези клубове съществуват в сегашният си вид само заради Джуджето и Домуса и никой друг! И когато един ден те напуснат техните клубове ще последват съдбата на Велбъжд Кюстендил и това няма как да бъде избегнато! Колкото и да сте силни на думи и изречения във форумите просто защото сте частни клубове, прищявка на някой олигарх! Докато другите са традиция и любов предавана с поколение на поколение, нещо което няма как да умре ей така!
Avanti_Ragazzi написа:Съдбата на Литекс и Лудогорец е ясна и се казва Левски-Велбъжд Кюстендил!!! Докато там беше Гошо Илиев беше там свичко беше тип-топ! И след като се махна всичко отиде по-дяволите! Отбора отиде във В група и до ден днешен си е там! А хората в Кюстендил се върнаха към старата им любов Левски София и в по-малка степен ЦСКА! Колко отбора пришелци минаха за последните 15 години през А група:
-Олимпик Галата, Македонска Слава, Локо Мездра, Родопа, Калиакра, Сандански дори и Хебър! А сега и Пирн ГД! Съдбата на всички тези отбори е една и някой ден дали по-рано или по-късно Литекс и Лудогорец ще я последват! Колкото и на техните фенове да не им се иска, тези клубове съществуват в сегашният си вид само заради Джуджето и Домуса и никой друг! И когато един ден те напуснат техните клубове ще последват съдбата на Велбъжд Кюстендил и това няма как да бъде избегнато! Колкото и да сте силни на думи и изречения във форумите просто защото сте частни клубове, прищявка на някой олигарх! Докато другите са традиция и любов предавана с поколение на поколение, нещо което няма как да умре ей така!
snakebite написа:Asen4o59 написа:
Стига се пъна бе, човек! Знаем колко сте велики! Само ще ти спомена, че съм гледал мач Лудогорец - Локо ГО '82-'83 някъде... Феновете от Горна Оряховица бяха поне два пъти повече от тези на домакините!![]()
P.S. Същото важи и за мачовете в Ловеч тогава.
Ей човек, още малко и ще ти повярвам. Бях дете тогава но помня много добре мачовете точно в този период. Отбора бе силен за ниво Б група, не случайно през 1983-84 игра и полуфинал за КСА, по малко от 4000-5000 човека не е имало. И да сте имали някаква публика в този мач е била някаква малка част, така че вероятно осъзнаваш колко нелеп е поста ти...
Много сте ми интересни плювачите по Лудогорец, изтърсвате тука по една лъжа, и мислите че всички ще ви повярват.
За привържениците на Локо Пловдив и брутално смешния надпис за 1 стотинка за билетчето, ще сканирам билета си и ще го пратя на всички желаещи..
Що се отнася за мача, подкрепям Литекс, но мисля че Левски ще продължи. В каквато и форма и да са Левски са си Левски, име-институция в Българския футбол....
Искам да има и продължения за да се поизморят Литекс за нашия мач
Jorkorazporko написа:хайдеее Литекс, цяла България стиска палци за вас! Успех, ще се вика здраво за вас!
haha написа:W84me написа:Победата довечера ще е още по-сладка след надъхванията ви...
Довечера сънародникът ви Ахмед няма да е съдия.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
PFC Litex написа:Avanti_Ragazzi написа:Съдбата на Литекс и Лудогорец е ясна и се казва Левски-Велбъжд Кюстендил!!!
Тази плоча се върти от 15 години, време е да обновите фолклора, че го научихме на изуст
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта