Стоичков и Литекс заплашват Левски с антирекорд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Стоичков и Литекс заплашват Левски с антирекорд

Мнениеот No Pyro No Fun » 03 апр 2013 12:51

hd29 написа:
bianchi написа:
Ивайло Лудогорец написа:
bianchi написа:Кой сте вие и какви успехи пожелавате? Смешник 10 човека сте Рендето правилно каза.

Те и за Литекс така говореха ... :Д . Беше ли в Бургас на финала ? и 10 ли бяхме ?

Не бяхте 10 бяхте 11 жалки сте Домуса плати да заглуши публиката на Локомотив.Това измислено отборче от Разград никой няма да го помни защото един отбор е голям Колкото са големи феновете му.

Един отбор толкова голям,колкото са големи успехите му постигнати на терена,а не колко е броя на феновете му по трибуните.Освен това за 35 000 град като Разград броя на феновете им не е никак малка. :roll:

Футбол без фенове е нищо!
Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 апр 2013 12:52

meteorit написа:По-голямата част от феновете на "Левски" , особено при гостувания, са от провинцията, затова е безумно да се вика "селяни умрете" . :o

За мене това е най-голямата простотия..тъй като съм от провинцията никога не съм го скандирал т'ва на мач Левски..ама то си е до възпитание все пак ;)
Иначе за мен Левски ще продължи, напук на "феновете" на Ловеч..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 03 апр 2013 12:53

Гочето1913 написа:Успех на Литекс , те имат една много прогресираща школа и играят приятен за окото футбол и определено заслужават да продължат!

+1

п.п. няма какво да се лъжем Литекс имат най-добрата школа, и най-много мислят за бъдещето
Дано продължат!

levskinio2
Контакти:

Мнениеот levskinio2 » 03 апр 2013 12:54

КОЙ МИ ИЗТРИ КОМЕНТАРА???? ПИТАМ АЗ И ОТГОВОР НЕИСКАМ ( ЩОТО НЯМА КОЙ ДА ГО ДАДЕ) МАЙ ТУК НА НЯКОЙ ВЪОБЩЕ НЕМУ Е ИЗГОДНА ИСТИНАТА, ВАЖНО Е ДА ПЛЮЕТЕ ПО ЛЕВСКИ НО ГОЛ СЛЕД СЪДИЙСКИ СИГНАЛ НЯМА И КОЛКОТО И ДА ВИ БОЛИ САМО В МОКРИТЕ ВИ СЪНИЩА Е ОТМЕНЯН ЧИСТ.... ГОЛ НА ЛИТЕКС , тук ощетеният отбор е ЛЕВСКИ а играчът на литекс трябваше да получи жълт картон за игра с топката след съдийски сигнал- спиране на играта !!!!

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 03 апр 2013 12:55

Ивайло Лудогорец написа:
Без име написа:Ивайло, ако Левски или ЦСКА изпаднат на всеки мач ще има поне 15 000 човека! Сигурен съм на 200%
Друг е въпроса, че ако това се случи, нови фенове няма да има на тези отбори. Ще си останат старите левскари и тези, които се родихме около европейския Левски!

Брато .. да не си писал 2 нули повече :Д . Откъде накъде ..

П.С. Обичам Нина Добрев :Д

Как откъде накъде... има доста хора които истински си обичат клуба... 15 000 ще сме минимум...
П.С. Тя едва ли те обича :cry:
Последна промяна от No Pyro No Fun на 03 апр 2013 12:56, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 апр 2013 12:56

Ивайло Лудогорец написа:
Брато .. да не си писал 2 нули повече :Д . Откъде накъде ..

П.С. Обичам Нина Добрев :Д

Хич не се е объркал. Сигурен съм, че ако играят само с юноши ако ще и във В група стадионите на Левски и ЦСКА ще са фул..А вашето измислено тимче много скоро ще се върне в реалността..
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 апр 2013 12:56

Аз се чудя как така синята част от феновете изказващи се тук говорят за подкрепата и омраза и други такива понятия... Още не е минала и година от онзи мач в Разград в края на май, когато и аз незнам дали от омраза към ЦСКА или от любов към Лудогорец, срещу които между другото Левски все още няма спечелена точка в историята си, всички левскари стискаха палци за зелените. Та любов ли, омраза ли беше все тая, но сега да се перите и репчите като единствените, които си гледате в собстената паничка е колкото лицемерно и жалко, толкова и смешно.

От мен - нека победи отборът който заслужава повече и нека всички редовни голове да се свирят като такива, а всички нередовни да се отменят ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 03 апр 2013 12:59

Както каза някой .. всеки отбор е измислен през данен момент от времето ... нашия е измислен 45-а г. През годините се е разформирал , и събирал , но винаги е имало футболен отбор в Разград . Друг е въпроса че са играли в Б групите и най - големите им постижения са баражи за влизане в А група на 2пъти . И да .. отбора има фенове , цял Разград с изключение на 15-20 глупака дето подкрепят Левски и ЦСКА .. ама и такива тряя ги има .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 апр 2013 13:00

WeReWoLf написа:0:2 - Рамос и Базил 8-)

Хайде се хванем на бас за каквото пожелаеш, че Рамос НЯМА да вкара гол :lol:

Споделих го преди няколко дни в темата за мача, нека напред продължи по-добрият в този мач отбор и след края никой да не дискутира съдийските решения.
Последна промяна от PFC Litex на 03 апр 2013 13:02, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Литекс”