Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Devian » 03 апр 2013 09:48

калпазанчо написа:Ники, навремето нямаше такива предварителни изпити по кубрильон пъти. Явяваш се веднъж в даден ун иверситет и това е. Така веднъж реших да се възползвам от старото неписано правило "Полят изпит-взет изпит". И отивам аз на тогава елитната :mrgreen: "Елит", но забравих да си тръгна. Та към 6:30 реших да поема по дългия път към вкъщи. Пеша. Та в 7:00 отключвам вратата и насреща - баща ми...."Ааааа, тръгваш ли, много рано, аз тъкмо ставам да те събудя, ама щом си станал - айде, успех...." А аз решавам само за 5 ми н да си полегна, че направо ми се затварят очите.........Събудих се в 8:00, бащата още спи. Скочих в гащите и хоп - в първото такси. 8:10 вече съм в Учителския, ама на - не пускат вече. Пих кафета до 10:00 и обратно вкъщи. Легнах на един фотьойл в хола - и така до вечерта. Това ми е най-първия опит да стана част от академичната общност :mrgreen: еееех, луди млади години 8-)

Едно време беше и по различно,изпита беше един понеже на 90% се знаеше кои хора ще влезнат.Може да си направите справка например във ВИНС-а как няколко години под ред се падаше Варненска област на изпита по география,даже мои съвипускници разправяха как чакали за изпита и местни са им разпрявали,че ще се падне Варненска област,ама те не вярвали,понеже предната година било същото и в крайна сметка кат си отишъл и смяташ да учиш във Варна от ВИНС-а случайно решили,че е хубаво отново да си запознат с Варненска област :mrgreen:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 апр 2013 11:45

:mrgreen:
http://prikachi.com/images.php?images/752/6080752O.jpg
п.п. Бих добавил - Софи Маринова 51,20 (без ДДС) 8-)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 апр 2013 12:30

:lol:
http://prikachi.com/images.php?images/940/6080940f.jpg
Кой ги мисля тия раОти :roll:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 03 апр 2013 13:43

калпазанчо написа::lol:
http://prikachi.com/images.php?images/940/6080940f.jpg
Кой ги мисля тия раОти :roll:

АААА това ме уби :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 03 апр 2013 13:47

калпазанчо написа:Ники, навремето нямаше такива предварителни изпити по кубрильон пъти. Явяваш се веднъж в даден ун иверситет и това е. Така веднъж реших да се възползвам от старото неписано правило "Полят изпит-взет изпит". И отивам аз на тогава елитната :mrgreen: "Елит", но забравих да си тръгна. Та към 6:30 реших да поема по дългия път към вкъщи. Пеша. Та в 7:00 отключвам вратата и насреща - баща ми...."Ааааа, тръгваш ли, много рано, аз тъкмо ставам да те събудя, ама щом си станал - айде, успех...." А аз решавам само за 5 ми н да си полегна, че направо ми се затварят очите.........Събудих се в 8:00, бащата още спи. Скочих в гащите и хоп - в първото такси. 8:10 вече съм в Учителския, ама на - не пускат вече. Пих кафета до 10:00 и обратно вкъщи. Легнах на един фотьойл в хола - и така до вечерта. Това ми е най-първия опит да стана част от академичната общност :mrgreen: еееех, луди млади години 8-)

Сега за ВИНС-а са 3 изпита. На първия се пе@б@х, сега на втория трябва да изкарам над 5 и съм вътре. ... Да ме бие някой в главата, наще хубаво ми викаха да уча, аз им викам "спокойно ще ги напрая работите" .. и от време на време сядах да почета ... и на изпита гризнах дръвцето. А изпита е мега лесен ако учиш ... от университета издават една книжка със 600 въпроса по Български език и Литература и трябва само да ги реша и да ги науча щото 90% от въпросите са от тази книжка... :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 03 апр 2013 15:10

калпазанчо написа::mrgreen:
http://prikachi.com/images.php?images/752/6080752O.jpg
п.п. Бих добавил - Софи Маринова 51,20 (без ДДС) 8-)

Това вчера го споделих на страницата във ФБ, питаха ме веднага що не съм добавил и Веселин Маринов :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 апр 2013 16:52

Да се надяваме , че след Манчестер Юнайтед ... и любимия италиански отбор на Клатънбърг ще напусне ШЛ 8-)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 03 апр 2013 17:33

Днес ми се случи невероятна история за която ще ви разправям най-вероятно утре. Ако забравя подсетете ме за това как си загубих личната карта в Лукойл днес :mrgreen:
п.п. ПОне има хепиенд - намерили са я тАлянците и шефката на Човешки ресурси ще ми я върне утре. 8-)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 апр 2013 19:50

калпазанчо написа:Днес ми се случи невероятна история за която ще ви разправям най-вероятно утре. Ако забравя подсетете ме за това как си загубих личната карта в Лукойл днес :mrgreen:
п.п. ПОне има хепиенд - намерили са я тАлянците и шефката на Човешки ресурси ще ми я върне утре. 8-)

Имаш да ги черпиш значи ... талянците :mrgreen:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 03 апр 2013 21:04

Накрая, не по важност, а само по хронология, ще спомена и дам за пример светлия лъч в позатъмненото на ден днешен бъдеще на Нефтохимик. Това е Милен Гамаков. 18-годишният юношески национал показва невероятно зряла и грамотна за възрастта си игра в отреденото му за това време от началото на пролетния полусезон. Момчето и то сигурно иска да му се заплаща за труда, но дори и да не види картата си попълнена с поредната заплата, пак ще се цеди до край, защото обича футбола и знае, че когато той му даде всичко от себе си, футболът ще му го върне... рано или късно. Срещу Пирин младокът имаше два чудесни шанса да вкара, като първия си го създаде сам, а при втория вратарят на разложани успя да хване топката на самата голлиния. Нищо чудно, за феновете на Нефтохимик, скоро да се появи нов идол с инициали МГ, който да даде началото на ера на нови подвизи, каквито правеха Милен Георгиев и останалите от славните времена. Стига разбира се “зелените” да откупят правата на Гамаков от Черноморец. Всъщност и Живко Петков дава големи надежди, но той вече заяви за себе си в мъжкия футбол.
РАЙКО СТОЯНОВ

Върни се в “Черноморец”