Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Когато разбрах ,че Пламен Орешарски го гласят за премиер веднага се ориентирах за кой да гласувам. От всички нещастници, той е човекът на който имам най -голямо доверие.За мен е един интелигентен и успял човек и най-важното, че се справи с финансовото управление на страната при предишните.
an4o_321 написа:Вие сте ненормални, бе ! Щяли да гласуват за Костов или за Серго?!?!?!? Малко ли крадоха според вас, та заслужат втори шанс??? Национални предатели!!!!! Те са за разстрел!!!
Бог да пази България, с такива гласоподаватели!!!
Сравнения между Костов и съветската мастия серГЕЙ са безумни. С всичките си кусури, Костов е най-интелигентният и можещ премиер, който сме имали.
костов разпродаде Бълария, а Посерго има четери години работен стаж през живота си,чак влезна като новина по Евронюз навремето.България с министър-председател без работен ден през живота си
.
Бог да пази България, с такива гласоподаватели!!!
Сравнения между Костов и съветската мастия серГЕЙ са безумни. С всичките си кусури, Костов е най-интелигентният и можещ премиер, който сме имали.
костов разпродаде Бълария, а Посерго има четери години работен стаж през живота си,чак влезна като новина по Евронюз навремето.България с министър-председател без работен ден през живота си

Чета и не мога да повярвам! Все още има хора,които да вярват,че мутренско-полицейското управление на простотията ще оправи България ако и се даде още един мандат! Явно азиатщината,дълбоко вкоренена в нашия манталитет не ни напуска и все си търсим бащицата и Слънцето.Не съм привърженик на нито една политическа сила,но такава чудесия ,като управлението на Тиквата в тази държава през моя петдесетгодишен опит не съм срещал. Да те онождат без вазелин и ти да се радваш,че и да им разрешиш да повтотят с надеждата и ти, те да достигнете до оргазъм! Нищо чудно,че държавата ни е на това дередже! Успех на Гербавите!
biso62 написа:Чета и не мога да повярвам! Все още има хора,които да вярват,че мутренско-полицейското управление на простотията ще оправи България ако и се даде още един мандат! Явно азиатщината,дълбоко вкоренена в нашия манталитет не ни напуска и все си търсим бащицата и Слънцето.Не съм привърженик на нито една политическа сила,но такава чудесия ,като управлението на Тиквата в тази държава през моя петдесетгодишен опит не съм срещал. Да те онождат без вазелин и ти да се радваш,че и да им разрешиш да повтотят с надеждата и ти, те да достигнете до оргазъм! Нищо чудно,че държавата ни е на това дередже! Успех на Гербавите!
Бисо,давай алтернатива на ГЕРБ и защо трябва да се гласува за тях,иначе това твоето е просто "хейтване".Сега е момента да убедиш хората във форума,че си прав и твоят избор е правилния за България.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
1)ГЕРБ
Просто и ясно - избирам най-малката злина между ГЕРБ, БСП и ДСБ. Останалите нямат шанс за нищо.
Просто и ясно - избирам най-малката злина между ГЕРБ, БСП и ДСБ. Останалите нямат шанс за нищо.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “
в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“
в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“
Според мен,всеки гласувал за различна от ДСБ партия,е или голям идеалист,или не е прогледнал все още.Истината е,че няма друга алтернатива на комунистическо-мутренските олигархични структури на БСП и ГЕРБ,освен истинската десница.Нека не забравяме кои са фалирали държавата на два пъти през деветдесетте години.Да не забравяме как именно Иван Костов ни е вадил от мизерията след 96-97г,да не забравяме,че истинските реформи в структурите и управлението на държавата са точно от неговото правителство.Да не забравяме точно това,което(за съжаление)претенциозният,но незнаещ българин,успя да забрави и се остави да бъде воден за носа вече повече от 10г.И моля спестете ми некомпетентните коментари как Костов бил продал държавата,а вземете се информирайте малко как стоят нещата.Трудно е,но който търси-намира.
Излъгах се да гласувам на последните избори за "Герб" ...за съжаление не виждам живота на българите да се е променил към по-добро. Напротив по-безхаберно правителство от това не помня да сме имали. Всенародните „веселия“ от сметките за ток, парно и усвоени от свои хора еврофондове потвърдиха пълният провал на тази политика.
Сега въпросът пред мен е за кого да гласувам. Колебая се между ДСБ и БСП -винаги с надеждата че нещата ще тръгнат към по-добро и че хората които формират политиката са си взели поука от предишните провали

-БСП - Пламен Орешарски - премиер. Има ли смисъл да коментирам ?
-ДПС - нито съм турчин , нито съм помак , нито гъзолизец...
-Герб - Трябва хората да са изключително наивни за да гласуват отново за Герб.
За тези 4 години средната заплата за София падна от 1000+ на 600 лв .
Масово хората са без работа, фирмите масово фалираха .
А във фирмата на Красимир Велчев, шефа на парламентарната група на Герб не се издават фактури за извършена дейност, не се осигуряват работниците на реалната заплата и заведението му работи без касов апарат. И после нямало пари за пенсии и детски... Ами нали от там идват тези пари. И сега пак се бутат да управляват.
-ДПС - нито съм турчин , нито съм помак , нито гъзолизец...
-Герб - Трябва хората да са изключително наивни за да гласуват отново за Герб.
За тези 4 години средната заплата за София падна от 1000+ на 600 лв .
Масово хората са без работа, фирмите масово фалираха .
А във фирмата на Красимир Велчев, шефа на парламентарната група на Герб не се издават фактури за извършена дейност, не се осигуряват работниците на реалната заплата и заведението му работи без касов апарат. И после нямало пари за пенсии и детски... Ами нали от там идват тези пари. И сега пак се бутат да управляват.
Последна промяна от aladin на 03 апр 2013 10:11, променено общо 1 път.
Да гласувам за Костов?????
OMG,OMG,OMG и WTF накрая! Ти в ред ли си бе пич? Ам сериозно...
Явно си забравил май кой именно направи приватизацията,кой затри индустрията на страната,кой направи пенсионната реформа,която ограби и обрече на мизерия българските пенсионери настоящи,минали и бъдещи!Това беше правителството именно на твоя величан идол,другаря преподавател по политикономия г-н Костов.А да си спомняш случайно за един негов министър дето имаше странно защо прякора мистър 10 % ? И на малките деца им е ясно,че фалита на банките беше предизвикан умишлено,защото тогава никой не искаше приватизацията да стане по тоя начин по които Костов и неговото правителство я проведоха.Всичко беше режисирано отвън затова вземи се поинтересувай малко ти преди да даваш много компетентното си мнение пред аудиторията и да ни съветваш ако гласувам за един кой си какви сме.Сега се замисли защо дясното се разцепи на 568775275289 партии които сега даже няма и да влязат в парламента - защото същият този Костов се изпокара с другите крадци около себе си като Бакърджиев (дето един мавзолей бута 3 дни
), Софиянски дето продаде столичното ВИК и сега всички ни го ***** заради него,Надето дето вече не е и хубаво ама все пак взе без пари гаража на УБО и така и така до безкрай.Погледнете изборните резултати след 2001 г. на СДС и разните там други -> хората вече дотолкова са отвратени от тях,че сега ще ги накажат като ги оставят на скамейката.Преди беше модела СДС с/у БСП и ДПС по средата,сега е ГЕРБ с/у БСП и ДПС пак в средата само,че има и няколко нови герои.В тая схема десните ги няма никакви именно,защото загубиха тотално доверието на хората след управлението на твоя кумир Костовчето.Аааа по-горе забравих за фондацията на жена му както и за признанията на някои хора,че са получили по 50 ДМ за да правят зулуми през 1997г. когато падна правителството.Айде стига глупости вече,бъдете обективни да го...Казвам го като аполитичен.С оглед на това което се случи с мен,моите приятели и роднини през последните 10 години засега едно е ясно - за ГЕРБ няма да гласувам,нито за ДСБ или БСП,за ДПС абсурд (по-добре да увисна на въжето).Макара да приказва глупости май засега Болен има някаква инерция въпреки,че приказва доста глупости и фантасмагории.Думите му обаче,че може да се коалира с ГЕРБ ме карат на 12.05 да отида да нарисувам един голяяяяям (досещате се какво),да напиша купчина благословии и да пусна бюлетината.Дано я снимат после по вестниците и да я дадар в Господари на ефира да разберат всички нещастници,че само с глупости и брътвежи не става,а както е казал Левски дела трябват!

Данчо,Костов отстреля бат Петьо,сега стори същото и с хубавото Наде,така избори не се печелят.И не искай от българите да се подкрепя човек,който пред националните интереси избира собствените и гази наред.Дано повече хора гласуват за СДС и така да вразумят Костов и да му подскажат,че идеите са по-важни от това да си начело на дадена партия.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]