За награда Тодоров свири Литекс - Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: За награда Тодоров свири Литекс - Левски

Мнениеот amstel_beer » 02 апр 2013 22:34

eelche написа:
valkaredgi написа:Николай Йорданов се разхождал с фланелка на ЛЕВСКИ в МЛАДОСТ!?той може да се разхожда и с каквато си иска фланелка,ама последния мач който си спомням между ЛИТЕКС и ЛЕВСКИ 2:2 на герена тоя изгони ЕНЬО КРЪСТОВЧЕВ за неправилно дишане а в същия мач за безумно влизане на КИШИШЕВ с бутоните срещу ЖО получи жълт картон.в същата година във Варна за също толкова грубо влизане РАБЕХ получи директен червен картон!? ето това е тенденцията когато се свири мач на ЛЕВСКИ.
НЕЩО ВЪПРЕКИ НАПРЕКИ ИМА ЛИ ДА СПОДЕЛИТЕ?

Така е,прав си!

В допълнение ще кажа,че Николай Йорданов-Лекето е пълен боклук и срам за съдийството в България.Мога да кажа абсолютно същото и за БФС-Наздраве без никакви скрупули!На всички измекяри дошли да провокират великия син клуб,като натякват темата за съдиите само ще кажа,че на НИТО ЕДИН ЛЕВСКАР,повтарям НИТО ЕДИН ЛЕВСКАР не е приятно и не иска да отбора му да печели със съдийски аванти.КАЗАХ!

САМО ЛЕВСКИ !

Точно така... Искаме да не ни ощетяват, не да ни подпират. 8-)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 апр 2013 02:28

loko1 написа:Сътворилия куп грешки в правилната посока Станислав Тодоров на мача Локомотив - Лудогорец ще е съдия и на Литекс - Левски. Браво на БФС все пак свири хубаво явно. Да видим в сряда в коя посока ще е?

Милите локомотивци, начело с Рендето, играят хубав футбол, мачкат съперника, създават десетки голови положения на мач, имат стадион-кукла и публика-огън ... ама пусто, демоните в черни дрехи ги режат ли режат. Какво ви пука кой ще свири днес, хм? Онзи ден да не би Тодоров да сбърка при изгонването на ръгача с номер 11? Да не би все още да смятате, че щяхте да биете Лудогорец, ако ръгача бе останал на терена през всичките 90 минути :?:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 03 апр 2013 02:43

Левски без съдиите си до сега мач в България не е играл. Но този път и тримата съдии няма да могат да помогнат на журналистическия ФК "Съдииски" София.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 апр 2013 03:52

Sole написа:Левски без съдиите си до сега мач в България не е играл. Но този път и тримата съдии няма да могат да помогнат на журналистическия ФК "Съдииски" София.

Ама разбира се, как не прозряхме и ний по-рано това, добре че беше ти да надигнеш уморените ни сини клепачи. Един съвет: фокусирайте се върху собствените проблеми-борба за оцеляване и точков актив, игра и дух на отбора, :!: 100 годишнина :!: и участието на собствениците във "фестивала", вечно пълен лазарет и куп други неща. Не могат да бият посредствени отборчета и нямат спечелена точка, че и голове нямат, тръгнали да ми коментират Левски и да изказват позиции! Ако човек е непредубеден, ще си рече, че едва ли не, мачът със сините е бил вързан в кърпа :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 03 апр 2013 11:05

За омразата е ясно всички знаят ,че само ние и повечето Слависти не сме първо привърженици на ФК Левски и ФК ЦСКА ,и след това на наште си клубове и не могат да го разберат .А ако имаш впредвид отпадането им от А група , то тогава пък трябва да ни обичат заради шампионската си титла щото ние им я дадохме ;)

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 03 апр 2013 11:55

james написа:За омразата е ясно всички знаят ,че само ние и повечето Слависти не сме първо привърженици на ФК Левски и ФК ЦСКА ,и след това на наште си клубове и не могат да го разберат .А ако имаш впредвид отпадането им от А група , то тогава пък трябва да ни обичат заради шампионската си титла щото ние им я дадохме ;)

Аз уважам феновете на Славия и Локо точно защото са истински
[offtopic]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 03 апр 2013 17:13

За награда - дадоха измислена дузпа, току-що, за купата срещу цска.
Май е ясно кой ще е следващият наказан съдия.
...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 апр 2013 20:43

Foreigner написа:За награда - дадоха измислена дузпа, току-що, за купата срещу цска.
Май е ясно кой ще е следващият наказан съдия.

Съдийството беше скандално,но далеч не беше само в ущърб на ЦСКА.Първо при ситуацията с дузпата,ясно е че такава няма,но не се показа 100 % червен на Черни ! Освен станахме свидетели на пореден цирк,а именно отмяна на вече взето решение - ситуацията с К.Стоянов.

Върни се в “Футбол - България”