groti написа:По закона на логиката очаквам и утре да се ядосвам,да псувам и да отпаднем. Отново да се види треньорската немощ на джуджето и бездушието на една тумба народ.
Утре по това време ще превъзнасяте отбора.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
groti написа:По закона на логиката очаквам и утре да се ядосвам,да псувам и да отпаднем. Отново да се види треньорската немощ на джуджето и бездушието на една тумба народ.
petko.h.markov написа:groti написа:По закона на логиката очаквам и утре да се ядосвам,да псувам и да отпаднем. Отново да се види треньорската немощ на джуджето и бездушието на една тумба народ.
Утре по това време ще превъзнасяте отбора.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
polit56 написа:Според мен утре Лефски ще получат дежурната си дузпа до петнайстата минута.ЖЕСТОКА, СЪСИПВАЩА ПСИХИЧЕСКИ ОТБОРА НА КАМАТА!!! Съдията ще си свърши работата, но дотук!!! Той не желае да прекрати кариерата си като Амет Амет. След това ще се нагледаме на такива брадви и секири, каквито само "отбора на народа" може да сътвори! Дори играчите на Черно Море, всепризнатите рендета, ще ахкат и охкат: "Ашкулсун, Аферим". Да, но както отбелязахме по горе, съдията ще се опита да си запази кариерата!!! Минимум 2 червени картона за Лефски и логичното 5:1!!!! Така ще приключи синята мечта!!!:(((((((((((((((( ....за радост на ФУТБОЛНА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))) ..........а после "верните и безпристрастни сини фенове" цяла седмица ще пишат глупости за "съдийските червени картони"!!!:))))
iLhancho написа:Може ли някой да ми каже, дали ще има билети, ако съм в Ловеч към 17;00, дали ще мога да си купя ?
W84me написа:Аре бе, не можем да се предаваме! Имаме преднина от първия двубой и трябва да продължим напред!
turbogena написа:iLhancho написа:Може ли някой да ми каже, дали ще има билети, ако съм в Ловеч към 17;00, дали ще мога да си купя ?
Ще може ,разбира се!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта