Защо според вас нямаме стойностен хандбал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Защо според вас нямаме стойностен хандбал?

Мнениеот sin4ec » 02 апр 2013 21:12

Red_Pride написа:
sin4ec написа:Защото, да прощаваш, ама това е рядко тъп спорт!

я кажи според теб шаха спорт ли е :mrgreen:

Не. Това е умствено упражнение, все едно Папа Гот и Жуков да се състезават в стратегия и решаване на тактически военни задачи, и това да е спорт...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 02 апр 2013 21:13

Е защо да е тъп на Олимпиадата имаше страшни мачове.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 апр 2013 21:23

matador написа:

Е защо да е тъп на Олимпиадата имаше страшни мачове.

Ами казвам си личното мнение, не го възприемам този спорт и това е! Нищо лично, не ангажирам никого с това си мнение! Биатлон мога да гледам с часове, това просто не ми понася и точка! Както не ми понася чалгата, това престъпление ли е?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 02 апр 2013 21:24

Няма пари!Пирин имаше много силен женски отбор който доста често спореше за титлата с Пловдив!Мисля че нещата са безвъзвратно загубени!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 02 апр 2013 21:35

Red_Pride написа:

я кажи според теб шаха спорт ли е :mrgreen:

Кажи-речи цяла Европа развива хандбал, но ние като най-умни си знаем че "това е рядко тъп спорт" :(
А тези, които питат дали шаха е спорт, да отидат да изиграят някой друг турнир и да видят за какво става въпрос. Бая изморително е, ако се играе сериозно

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 02 апр 2013 21:36

Е много си тъп :lol: Хандбала е един много мъжки спорт, който е в пъти по-интересен от много други и не го казвам, защото съм тренирал, а и защото това е факт и се доказва с това, че в Европа той се развива и се дават прилични пари в Германия, Франция и Испания ;) А това, че в България не се развива е много тъжно, защото когато тренирах в НСА ние нямахме пари да отидем на Републиканско в Добрич и пътувахме 12 часа с влак и после спахме 1 седмица в някакво циганско общежитие, за екипировка и тн. да не говоря, защото е тъжно :( Но при нас тренираше един македонец, който ми беше казал, че там залите се пълнят и отборите им играят в ШЛ, а заплатите са от порядъка на 1000 евро и отгоре, така че спорта си е много наред, ама ние развиваме биатлон и бадминтон и сумо, а не спортове, които да бъдат колективни и да се играят с акъл

Потребителски аватар
m_fuel
Контакти:

Мнениеот m_fuel » 02 апр 2013 21:41

magga написа:

Е много си тъп :lol: Хандбала е един много мъжки спорт, който е в пъти по-интересен от много други и не го казвам, защото съм тренирал, а и защото това е факт и се доказва с това, че в Европа той се развива и се дават прилични пари в Германия, Франция и Испания ;) А това, че в България не се развива е много тъжно, защото когато тренирах в НСА ние нямахме пари да отидем на Републиканско в Добрич и пътувахме 12 часа с влак и после спахме 1 седмица в някакво циганско общежитие, за екипировка и тн. да не говоря, защото е тъжно :( Но при нас тренираше един македонец, който ми беше казал, че там залите се пълнят и отборите им играят в ШЛ, а заплатите са от порядъка на 1000 евро и отгоре, така че спорта си е много наред, ама ние развиваме биатлон и бадминтон и сумо, а не спортове, които да бъдат колективни и да се играят с акъл

Македония е част от юго-школата,както и останалите държави от бивша Югославия са с доста традиции в този спорт,а и като цяло в колективните спортове.За разлика ние развиваме повече индивидуални спортове,ама и те не са много гледаеми.Трябва да залагаме на масовия спорт ,а той в по голяма степен е свързан с колективните спортове.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 апр 2013 21:46

Bartolomej написа:заради машинациите на великите сили
западните държави не искат да има силно Бг п-во и нарочно ни тъпчат и поставят неизпълними условия .. мамка им фашисти

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 апр 2013 21:48

Разбрах, че съм много тъп, щото не харесвам този тъп спорт и не мога да го гледам! Ами вие умните се съберете и си го гледайте, радвайте му се, спонсорирайте го и си купувайте билетчета за него! Имам обаче подозрението, че няма да стане...Всички подобни сте големи герои, докато стане въпрос за 5 кинта билетче...Следва джобене и въпроси: Ама как, ама защо, ама кви пет лева? С една дума-муклесс!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 апр 2013 21:49

Tommi написа:Ами нямаме потенциал да развиваме всички спортове на добро ниво. И това е нещо напълно нормално

Много точно мнение.

Върни се в “Други спортове”