Вицове, комични случки и изказвания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Спортни "бисери", изказвания, "култови" размисли и съждения.

Мнениеот acmilan » 23 сеп 2009 01:24

Lord VOODOO написа:Седнали веднъж на чаша кафе "златната обувка" Петър Жеков и един от най-добрите български футболисти за всички времена Георги Аспарухов Гунди. Пръв поел разговора Гунди:
- Пиер Жеко, научи ли, че на връщане от Париж се отбих по лична работа във Ватикана и там разговарях с папата почти два часа, ама въпрос за теб не е ставало...
- Научих. - Отговорил Жеков. - Вече ми се извини лично за този пропуск. А ти знаеш ли, че като спрях папата на площад "Сан Пиетро" в Рим, за да разбера от кой отбор е, мнозинството около нас започна да пита: "Кой пък е този, който разговаря с Петър Жеков?"...

Ако разясниш смисъла на шегата ще е добре :roll:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 сеп 2009 09:49

На Армията и в библиотеките на мнителните университети се смеят на такива работи :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 23 сеп 2009 16:05

acmilan написа:Ако разясниш смисъла на шегата ще е добре :roll:

Чакай да видим... цялата историйка си има реална предистория: просто двамата играчи освен приятели (аз поне така знам от по-стари хора, че те са били добри приятели) са били и конкуренти на принципа кой е по-по-най... Та историйката/вица е измислена именно заради това съревнование. И доколкото знам този виц е на поне 20 години....
В него се акцентира върху това, че жителите на Рим познават Петър Жеков, а не могат да познаят папата, т.е. акцентира се върху популярността на играча, но то не става само с машинално четене, трябва и акъл... ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 сеп 2009 16:11

не не неее не го занимавайте лорд водо че като ги почне размислите нема спиране :lol:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 23 сеп 2009 16:44

Бижутера написа:не не неее не го занимавайте лорд водо че като ги почне размислите нема спиране :lol:

Върви се занимавай с извънземните на Луната и не се излагай повече! Я кажи какъв е днескашният курс на жив човешки материал срещу технологии? :lol: :lol: :lol:
Вместо да научиш нещо, само знаеш да дрънкаш врели-некипели!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 сеп 2009 17:07

Лошото е,че си мислиш,че си интересен и забавен,а истината грозно и зловещо казва обратното...
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 23 сеп 2009 20:19

Бижутера написа:Лошото е,че си мислиш,че си интересен и забавен,а истината грозно и зловещо казва обратното...

Айде не се прави на врачка и недей да казваш какво си мисля! ;) Отлично знам какво мисля! Някъде да видя да казвам, че съм забавен? Щях да попитам и за интересен, но самият факт, че не спираш да се занимаваш с мен показва, че съм ти доста интересен! Чак почвам да се питам дали в скоро време няма да се пробваш да ме сваляш! Е от сега да ти кажа: изобщо недей се опитва!!! :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 сеп 2009 20:39

да не се отлконяваме от темата....

ето една смешка:

Въпрос:
- Каква е разликата между Виктор Валдес и шофьор на такси?
Отговор:
- Шофьора ще пусне само четирима.

:lol: :lol: :lol: :lol:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 сеп 2009 02:51

Lord VOODOO написа:
acmilan написа:Ако разясниш смисъла на шегата ще е добре :roll:

Чакай да видим... цялата историйка си има реална предистория: просто двамата играчи освен приятели (аз поне така знам от по-стари хора, че те са били добри приятели) са били и конкуренти на принципа кой е по-по-най... Та историйката/вица е измислена именно заради това съревнование. И доколкото знам този виц е на поне 20 години....
В него се акцентира върху това, че жителите на Рим познават Петър Жеков, а не могат да познаят папата, т.е. акцентира се върху популярността на играча, но то не става само с машинално четене, трябва и акъл... ;)

Сериозно олекваш с постоянните си опити да показваш интелектуално превъзходство.Знам твоите очевадни предпочитания към един отбор и не ме очудва това,че издигаш Жеков пред Гунди.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 24 сеп 2009 09:59

е то всички му го казват,ама той си е кон с капаци и смело си праска напред, но по-лошото е,че се е взел насериозно, което предизвиква смях и съжаление у другите хора, но да го оставим на мира-ше досажда,ше досажда па накрая ше млъкне 8-)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Свободна зона”