Ботев Пд - Черно море - 06.04 - Събота - 17.00 НЮЗ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Гочето1913

Re: Ботев Пд - Черно море - 06.04 - Събота - 17.00 НЮЗ7

Мнениеот Гочето1913 » 02 апр 2013 16:41

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:46, променено общо 1 път.

Стратега

Мнениеот Стратега » 02 апр 2013 16:45

Гочето1913 написа:
Стратега написа:
Гочето1913 написа:
Стратега написа:Този мач е в графата ''отписани'', да пращат резервите, Ботев ни бие без проблем, всички сили да се хвърлят в мача с Монтана!

Тука Мишо НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН! Ще играем с всички сили до края в оставащите 11 мача!АЗ НЕ СЪМ ОЛИПИЕЦ ПО ДУША и не съм привърженик на ОЛИМПИЙСКИТЕ ПРИНЦИПИ!Ние сме Черно море и всеки мач ТРЯВБА ДА ИГРАЕМ НА 100% и да играем за трите точки!Ние можем да бием всеки отбор в България! :!:

Жоре, ти нормалн ли си, този мач го ОТПИШИ, ти какво искаш да се хвърлим на 100% в тоя мач и после с Монтана ако не бием - Б групата ни е сигурна, я се стегни, няма смисъл даже ако питаш мен да ходят в Пловдив, да си стоят тука и да се готвят за възловия мач с Монтана!

Май ти не си нормален , по твоята логика , трябваше да отпишем и мача с Левски, ама взехме точка! Ако играчите паднат от Ботев и не бият Монтана - да отиваме в Б група! АЗ НЕ СЪМ ОЛИМПИЕЦ ПО ДУША и ОЛИМПИЙЦИ В ОТБОРА НЕ ИСКАМ! Или ще играем някаква РОЛЯ в Елита , ще бъдем конкурентноспособни и ще всяваме респект и ще се борим за нещо или ако заслужаваме Б група да отивваме, но от мача с Левски видях, че ние можем дори да бием Ботев с малко повече късмет!Миналата година как бихме Лудогорец в Разград с 2:0! Май и него мач трябваше да отпишем! Не Мише , при теб явно годините си казват думата! Да не ти егръмнал пак телевизора, като си натиснал червеното копче? :lol:

Мачът с Левски е друго, домакини бяхме, такива са реалностите, мачът с Монтана трябва да бъде спечелен, я си предстаби да ни бият и да ни се контузи един от малкото важни играчи или да получи някой картон, какво правим тогава, с теб ли да попълним титулярния състав за мача с Монтана!А относно телевизора, казах ти, страхотно боравя с менюто му вече и мерси за червеното копче Жоре!Прекрасно се справям, немското си е немско!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 02 апр 2013 16:50

зеления написа:
ТОЙ НЕ УМИРА написа:
ticha i vladislav написа:няколко въпроса:
Защо да нямаме самочувствие?-Ние сме първия шампион по футбол в България.
Защо Варна да не е футболен град?-Ние сме най-стария отбор в България и футбола е тръгнал от Варна,но шопските комунисти нарочно се стремяха да ни затрият
Защо Ботев да е толкова силен,че да не можем да го бием?-Есента на Тича гледах Ботев,но след толкова приказки и надъхване,не видях нищо особено от Ботев,един посредствен отбор,дошъл да не загуби и на равния да се радва.Евала толкова фенове биха пътя от Пловдив,чак ми стана мъчно за тях,желанието на феновете им беше повече от моженето на играчите им.
Иначе нека да сме единни срещу Шопландия,от там идват всички беди и за Варна и за Пловдив

Най- старият клуб е БОТЕВ -1912 , аз лично против Варна нямам нищо, но вие сте си приятели с шопите , както ние с бургазлии , така че от варненец против шопи някак не ми се вързва.

Ти наистина не си си пил хапчетата! Моряк и шоп са нещо като ангел и дявол, огън и вода. Момче, спри да се излагаш! По-голяма глупост не бях чел сигурно от поне 10 години.

не знам моряк и шоп как се разбират но истината че в Варна има повече левскари отколкото от Ч. Море или Спартак. То затова до известна степен създавате впечатление на не футболен град.

Тука някои не са доволни от самочувствието на феновете на Ботев :idea:

Имаме традиции, имаме история, имаме мощен собственик, имаме отбор, осъществяваме огромни за БГ инфрструктурни обекти... еми защо да нямаме самочувствие :!:

И най-важното - Ботев се радва на огромна подкрепа. Стадиона ни е пълен, както и сектора за гости когато сме такива. ВИЕ МОЖЕТЕ ЛИ ГО.
питам не само моряците а всички на които им пречи нашето самочувствие

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 02 апр 2013 16:51

Спомням си преди години (не помня точно коя,но в ерата на селския) на вашия стадион вие пеехте "Христолов във ковчег,але,але".Аз с мегафона подех друг рефрен "Христолов във Спартак але,але",стана интересно,с нас запяха и хората от "А" сектор и започнаха да ни ръкопляскат.Тогава ви бихме,но ни изпратихте с аплодисменти.Мисля си,че така трябва.Футболът просто е една игра.Малоумно е това,че някой се заканва на футболистите ни,ха-ха-ха,голяма простотия.Вярно е,че в момента реалностите са различни,но ако нашите са надъхани така,както срещу Левски,ще се получи оспорван мач.А,и това с Варна-София,обич,пълна,ама пълна простотия! Айде,МОРЯЦИИИ!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 02 апр 2013 16:55

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 02 апр 2013 16:57

KIL написа:Спомням си преди години (не помня точно коя,но в ерата на селския) на вашия стадион вие пеехте "Христолов във ковчег,але,але".Аз с мегафона подех друг рефрен "Христолов във Спартак але,але",стана интересно,с нас запяха и хората от "А" сектор и започнаха да ни ръкопляскат.Тогава ви бихме,но ни изпратихте с аплодисменти.Мисля си,че така трябва.Футболът просто е една игра.Малоумно е това,че някой се заканва на футболистите ни,ха-ха-ха,голяма простотия.Вярно е,че в момента реалностите са различни,но ако нашите са надъхани така,както срещу Левски,ще се получи оспорван мач.А,и това с Варна-София,обич,пълна,ама пълна простотия! Айде,МОРЯЦИИИ!

естествено че никой няма да се занимава с вашите футболисти. дори и да се играеше с публика.
виж за Гонзо беше друга работа, не че нещо но двата часа щяха да му се видят черни. но отърва се деа и мишока.

Потребителски аватар
ТОЙ НЕ УМИРА
Контакти:

Мнениеот ТОЙ НЕ УМИРА » 02 апр 2013 19:35

зеления написа:
ТОЙ НЕ УМИРА написа:
Готвача написа:
Muscarin написа:Най-много обичам да ни подценяват :) Досега който го е направил хубаво се е опарил. Дано и футболистите на Черно море са толкова "надъхани" като феновете им!

И внимавайте с ръгбито, че сме пред стадиона! Може и да е пред празни трибуни мачът, но много лесно и бързо това може да се промени!

И какво ще направите?Ще влезете и ще се саморазправите с играчите ли?Ей,отново потвърждение за големи усти!!!Относно двамата ни играчи,които ще пропуснат мача-няма значение дали са известни,или не.Все пак щом титуляри отсъстват е винаги лошо.Още повече,че и тези които по принцип трябва да ги заместят,са контузени.Което ще рече,че ще играят резервите на резервите.Но пък в края на краищата и те получават заплати и е редно да играят в някои мачове и да покажат за какво са в отбора/макарче аз лично точно на тях не възлагам големи надежди/.Но както и да е.Мача наближава,ще разберем какво ще се случи след няколко дена.Хубавото в цялата работа е,че и аз ще мога да гледам мача.Нищо че няма да съм пред стадиона.:)

Това че ще сме пред стадиона е сигурно, какво ще направим само ние си знаем ,просто пример нали трябва да излезе отборът ви от някъде ( не че някой иска да се стига до простотии ,просто ти отговарям на въпроса) да имаме самочувствие с оглед на преобразения облик на любимия отбор.Много се кефя на статистиките, които всички вадят преди мач с нас и определено само от времената митъо селския (същите статистики ги имаха и отборите на Левски и Черноморец , обаче какво се получи ). Колкото до вас наистина играете грубо и това не е само мнение на ботевистите , също така искам да ти кажа ,че уважавам всеки противник дори ми хареса че Монтана опитаха да се надиграват с нас и показаха достойнства за А-група.

Много ми се иска да пробвате да направите нещо при излизането на отбора ни, че да ви приключат завинаги. Когато бяхте по долните етажи на първенството винаги съм се изказвал за Ботев с най-добри чувства и винаги съм бил на ваша страна в борбата ви за оцеляване, но с вашите изказвания и заплахи просто ме отвратихте!

Виж нямам в предвид , че някой ще се занимава с вашите футболисти , просто отговорих на запитването на колегата.Публиката на БОТЕВ ПЛОВДИВ израстна много през последната година, и ако те интересува попитай някой запознат от гостуванията на нашия отбор (да не цитирам колко благодарности получихме в много от градовете в които гостувахме ). Това че си се отвратил от нас нали се сещаш през къде ни е ,както каза колегата по-горе имаме си основанието за самочувствието ,изключвам бази, собственик и сегашното ни състояние.Когато отбор от А група започне да има посещаемост колкото ние имахме в долните групи ( имам предвид и гостуванията !!!!!) , тогава не бих възразил тези фенове да имат високо самочувствие.Варна като население не е по-малка от Пловдив, но нямате толкова привърженици на стадиона , защото имате много привърженици на шопските псевдо-грандове , а тези от вас които си подкрепят отбора от града им свалям шапка защото аз не познавам пловдивчанин на които ако му зададеш въпрос от кой отбор е да ти отговори нещо различно от един от четирите пловдивски отбори.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 апр 2013 20:33

Raoul_Duke написа:Никой не твърди, че Ботев е силен. Дори напротив - слаби сме. Работата обаче е там, че другите са още по-слаби...

Хем слаби,хем петички.Как става тая да попитам аз?Айде стига сте ги вадили,че ще започне и метренето както обикновено и работата отива в неприятна посока.Публика,спонсори,ПЪРВИЯТ!? клуб в БГ основан 1912-а до 1925 няма изигран мач.Абе верно нещо сбъркано има някъде.Остана да го намерим къде е.Ами и ние сме основани 1909 година-сега какво правим?Правим нищо,бих казал.А за колегата дето не би заложил нищо на равен мач или победа на морето,му предлагам да продава апартамента и да слага парите на победа на Ботев.А оня с петичката да играе за резултат над 2,5 гола.Пак за същите пари от апартамента.Сега за последно- нека стане мач,и да победи който може.Не по добрият,защото това е относително и е различно според феновете на двата отбора.За мен Морето са класа над Ботев,за ботевистите е обратно.Докато не свърши мача обаче,резултата е неизвестен.И в това му е хубавото на футбола.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 02 апр 2013 20:40

Нека момчетата играят мъжки и да не се щадят, едва ли имаме сила за победа, но за равен мисля че можем.
Чета тука мненията на ботевистите, и се чудя, нашите срещу ''Барса'' ли ще играят, срещу ''Реал'' ли, или срещу противник от най-бутафорното първенство в Европа.Заплахи, история, публика...обикновено когато човек се вземе прекалено на сериозно, рано или късно балонът се пука.
Не знам до колко в градът в който се роди българският футбол, хората обичат все така футболът, но знам , че многото публика върви след победите.Помня двете гостувания от времето на ''Ботев''АД в клетката през пролетта имаше 3-ма човека, а през есента беше 1..а последното беше с наистина много публика.Всичко в живота е възходи и падения, това че изживявате силни моменти, не значи че утре ще е така.
Нека стане мъжки мач, обичал съм клуба си в далеч по-БЕЗСЛАВНИ години, ще го обичам и след този мач
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

bobi1912
Контакти:

Мнениеот bobi1912 » 03 апр 2013 08:05

защо пък да не си оправим головата разлика с вас :lol: 4:0

Върни се в “Черно море”