Как свирим – по български или по европейски?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

sandi74

Re: Как свирим – по български или по европейски?

Мнениеот sandi74 » 02 апр 2013 17:14

Foreigner написа:
Гочето1913 написа:Да искат Черно море да изпадне в Бгрупа , защото Черно море е НЕУДОБЕН съперник за двата псевдогранда!

Черно Море е срам за град Варна. Да приеме името Олимпик и да се мести където му е място - Тетевен. Да привлече и Борис Галчев.

Виж само до къде са те довели сектите и наркотиците. :lol: :mrgreen: :)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 апр 2013 17:17

Lyubaka01 написа:
GOLEADOR написа:За мен най-важно е рефера да е професионалист и да свири честно мача.ЦСКА са го рязали както български рефери,така и чужди (европейски ми звучи сякаш България не е в Европа),за това не ги деля по националност,а по професионализъм.От "неможачите" (вуцовизъм) за мен съдиите са два вида:1)Тези които толкова си могат и 2)Тези които обслужват нечий интереси!Който и от тези два типа "неможачи" свири мачове от А група,толкова по-зле за нас феновете.

Тъпото е, че съдиите ни далеч не са толкова зле. Когато искат, могат да свирят и на ниво. Затова още повече се набива на очи когато надуват свирката(и в пряк и в преносен смисъл) в нечий интерес...

Стига сте ревали бре,погледнете се само каква циркова трупа сте пък тогава ако не вие срам имайте претенции.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 апр 2013 17:21

No Pyro No Fun написа:
wsxedcrfv написа:
No Pyro No Fun написа:Изображение

е така е относно титлите,но дали скоро ще вземете нова титла или първо трябва да възкресите БКП и милко балев, че тогава да дойдат успехите.
вие как мислите ?трябва ли да има възкресение?

То и вие преди комунизма сте средняк ама... айде темата е доста дълга.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 02 апр 2013 17:26

Браво на автора на темата, и аз мислех да пусна подобна, но наистина се отказах, щото не вярвам в обективността на модовете. Мисля че почти всички след него коментират коренно различни неща, като например как ЦСКА и Левски унищожават футбола у нас, или колко селски стил практикува Черно море. А неговата теза беше че автора страда от тежка форма на шизофрения, след като първо призовава Ивайло сватбата Стоянов да свири по европейски, а след това критикува съдията на мача Локо Сф - Лудогорец защо свирил по европейски и приложил най-строг критерии. Говорим за два различни мача, което е скандалното в идеята на Табаков. Т.е. всеки рефер свири както може, не е един и същи съдия, който в единия мач свирил по един начин, а в другия по друг. Проблема на тоя Табаков е, че той е взел пари от някой, предполагам Тонев, да окаже натиск върху съдиите с тази статия, още повече че единия съдия утре ще свири жизнено важен мач на Левски, от който едва ли не зависи сезона на Левски. Та спрете да се плюете по фенски, тази тема е за журналистите, които окончателно загубиха обективността, си, а днес Табаков си свали гащите сериозно.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 02 апр 2013 18:20

Foreigner написа:С тази игра, с тези играчи, с тези фенове... ако ги нямаше съдиите Черно Море всяка година щеше да е шампион. Без съмнение, те не са отбор, те са тим.

Понеже си личи, че авторът на темата е бил на мача, бих го помолил да изгледа пълен запис на двубоя преди да пуска подобни теми и мнения.

Абсолютно!
Шампион по ръгби в долните дивизии на Шотландия.
То бива рев и плач, ама това минава всякакви граници. Неудобни били, не знам какви били, а не си погледнат играчите, че два паса не могат да си подадат. Ама то не става само с ритане и кьотек на противници, съдии и всичко що мърда по терена, трябва и акъл!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 02 апр 2013 18:30

redman написа:Браво на автора на темата, и аз мислех да пусна подобна, но наистина се отказах, щото не вярвам в обективността на модовете. Мисля че почти всички след него коментират коренно различни неща, като например как ЦСКА и Левски унищожават футбола у нас, или колко селски стил практикува Черно море. А неговата теза беше че автора страда от тежка форма на шизофрения, след като първо призовава Ивайло сватбата Стоянов да свири по европейски, а след това критикува съдията на мача Локо Сф - Лудогорец защо свирил по европейски и приложил най-строг критерии. Говорим за два различни мача, което е скандалното в идеята на Табаков. Т.е. всеки рефер свири както може, не е един и същи съдия, който в единия мач свирил по един начин, а в другия по друг. Проблема на тоя Табаков е, че той е взел пари от някой, предполагам Тонев, да окаже натиск върху съдиите с тази статия, още повече че единия съдия утре ще свири жизнено важен мач на Левски, от който едва ли не зависи сезона на Левски. Та спрете да се плюете по фенски, тази тема е за журналистите, които окончателно загубиха обективността, си, а днес Табаков си свали гащите сериозно.

Напълно съм съгласен с теб.Всеки отбор е бил рязан-някои повече,някои по-малко,но кога четем подобни статии?След Левски-Литекс или след Морето-Левски :!: Сините "шамани" още плачат за червения картон на Бардон срещу Шалке,а никой не си позволи да потърси вината в него и в критерия,който си изграждат футболистите на "грандовете" за степента на допустима твърдост и брой нарушения.Томислав Русев реве като магаре,че футболистите на Левски нищо не играели!АМИ ЗАЩО ДА ИГРАЯТ,ТОМИСЛАВЕ,ТЕ И БЕЗ ИГРА ПАК СТАВАТ ТРЕТИ МИНИМУМ!Колко статии написахте,господа журналисти,за равния на Черноморец в предпоследния кръг миналата година,за странните резултати на Локо Пд последните 3-4 кръга и КОЙ ОТБОР се възползва от това?А за десетте точки пропиляни от Локо сф 3-4 години преди това,пак в услуга на същия отбор?Как да си свалят гащите,като никога не са си ги вдигали!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 02 апр 2013 20:14

pesho_1913 написа:Следователно и Левски не приспада към големите, щом направи нулево равенство с Монтана, у дома :roll:

Не съм чул някой да е казал след мача, че заради равенството с Монтана, Левски няма да е шампион.
Всякакви издънки са възможни, въпросът е как реагираш след това.
Черно море реагираха така все едно мачът им беше финалът за купата или решаващ за оставане. (може пък да са им обещали огромна премия трети отбори, знае ли човек)
...

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 02 апр 2013 20:20

Foreigner написа:
pesho_1913 написа:Следователно и Левски не приспада към големите, щом направи нулево равенство с Монтана, у дома :roll:

Не съм чул някой да е казал след мача, че заради равенството с Монтана, Левски няма да е шампион.
Черно море реагираха така все едно мачът им беше финалът за купата или решаващ за оставане. (може пък да са им обещали огромна премия трети отбори, знае ли човек)

За Черно Море мача си беше решаващ за оставане. Само точка са над чертата. :!:

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 02 апр 2013 20:48

Foreigner написа:

Кофти ще се получи, ако в директните двубои Левски надделява над Лудогорец, но само три точки ги делят от първото място. Тогава, предполагам, че доста народ ще се върне към този мач. Всеки греши. Лудогорец не се намират в идеална форма, така че е напълно възможно също да стъпят накриво.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 апр 2013 20:52

redman написа:Браво на автора на темата, и аз мислех да пусна подобна, но наистина се отказах, щото не вярвам в обективността на модовете. Мисля че почти всички след него коментират коренно различни неща, като например как ЦСКА и Левски унищожават футбола у нас, или колко селски стил практикува Черно море. А неговата теза беше че автора страда от тежка форма на шизофрения, след като първо призовава Ивайло сватбата Стоянов да свири по европейски, а след това критикува съдията на мача Локо Сф - Лудогорец защо свирил по европейски и приложил най-строг критерии. Говорим за два различни мача, което е скандалното в идеята на Табаков. Т.е. всеки рефер свири както може, не е един и същи съдия, който в единия мач свирил по един начин, а в другия по друг. Проблема на тоя Табаков е, че той е взел пари от някой, предполагам Тонев, да окаже натиск върху съдиите с тази статия, още повече че единия съдия утре ще свири жизнено важен мач на Левски, от който едва ли не зависи сезона на Левски. Та спрете да се плюете по фенски, тази тема е за журналистите, които окончателно загубиха обективността, си, а днес Табаков си свали гащите сериозно.

Перфектно redman.Много точно си разбрал линията на това което съм написал.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Футбол - България”