redman написа:Браво на автора на темата, и аз мислех да пусна подобна, но наистина се отказах, щото не вярвам в обективността на модовете. Мисля че почти всички след него коментират коренно различни неща, като например как ЦСКА и Левски унищожават футбола у нас, или колко селски стил практикува Черно море. А неговата теза беше че автора страда от тежка форма на шизофрения, след като първо призовава Ивайло сватбата Стоянов да свири по европейски, а след това критикува съдията на мача Локо Сф - Лудогорец защо свирил по европейски и приложил най-строг критерии. Говорим за два различни мача, което е скандалното в идеята на Табаков. Т.е. всеки рефер свири както може, не е един и същи съдия, който в единия мач свирил по един начин, а в другия по друг. Проблема на тоя Табаков е, че той е взел пари от някой, предполагам Тонев, да окаже натиск върху съдиите с тази статия, още повече че единия съдия утре ще свири жизнено важен мач на Левски, от който едва ли не зависи сезона на Левски. Та спрете да се плюете по фенски, тази тема е за журналистите, които окончателно загубиха обективността, си, а днес Табаков си свали гащите сериозно.
Напълно съм съгласен с теб.Всеки отбор е бил рязан-някои повече,някои по-малко,но кога четем подобни статии?След Левски-Литекс или след Морето-Левски

Сините "шамани" още плачат за червения картон на Бардон срещу Шалке,а никой не си позволи да потърси вината в него и в критерия,който си изграждат футболистите на "грандовете" за степента на допустима твърдост и брой нарушения.Томислав Русев реве като магаре,че футболистите на Левски нищо не играели!АМИ ЗАЩО ДА ИГРАЯТ,ТОМИСЛАВЕ,ТЕ И БЕЗ ИГРА ПАК СТАВАТ ТРЕТИ МИНИМУМ!Колко статии написахте,господа журналисти,за равния на Черноморец в предпоследния кръг миналата година,за странните резултати на Локо Пд последните 3-4 кръга и КОЙ ОТБОР се възползва от това?А за десетте точки пропиляни от Локо сф 3-4 години преди това,пак в услуга на същия отбор?Как да си свалят гащите,като никога не са си ги вдигали!