Имам едни очила купени на разпродажба,не са толкова добри като лещите. Проблемът е че не си просветен и не вярваш а пък и аз не живея в Българияvaskonti написа:Караджов написа:Имам специални лещи, ръчна изработка подарени ми специално от една рептилка. Само просветените ги притежаватvaskonti написа:Караджов написа:Хаха,много сте непросветени тук![]()
Нашите умове са като едно съзнание и рептилите са способни да се докоснат до нас телепатично и да зададем команда «Виж ни като един от вас».Слабите човешки умове приемат командата и въпреки различния им вид, ги виждаме като нормални хора.
И това добре, ама аз не питам те как ни заблуждават, а питам как например ти ги разпознаваш?
Може ли и за мен едни такива?Подозирам шефа ми, има нещо в него, което ме плаши...искам да съм сигурен с какво си имам работа
НЛО Третия Райх...мит или реалност?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НЛО Третия Райх...мит или реалност?
urkoto написа:Смейте се, смейте се... ама ако не беше специализираната команда космически наблюдатели пратени тук в Слънчевата система от Светлите сили на космоса и галактическото ООН, сега всички щяхме да плачем![]()
Защото малко хора знаят какво можеше да се случи на 21-ви миналата година и кой точно го предотврати това, въпреки усилията на рептило-илюминатската паплач с любезното съдействие на т.нар. "световни лидери" или иначе казано рептилски подлоги![]()
Щото ако беше станала тяхната и се бяха обърнали полюсите, сега друга щяхме да я пеем
Обаче вие Просветените ни подавате по малко инфо, за да не се побъркаме, нали? Става все по-интересно - Светли сили, специализирани космически наблюдатели и само за около 2 часа извънземното ООН стана галактическо.
Продължавайте моля ви, така не съм се смял наистина от много време.
Реално световните лидери, които не са рептили са много малко... Даже и Сталин е бил. Ще ме извиняват колегите, които са фенове на СССР, но реално след Ленин всички до един са подлоги на рептилите. Студената война и желязната завеса са нарочно създадени, за да се подържа войнственото настроение на хората и да се влагат пари за оръжия и война вместо за наистина важните неща. Например и цифровизацията е можела да стане много по-рано, но репитилите и илюминатите не са били готови със системата от сигнали за промиване на мозъците. И всичко това са факти. Всичко останало е тракане по клавиатурите от абсолютни лаици и хора, неразбиращи и бъкел от история и факти. 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
urkoto написа:Смейте се, смейте се... ама ако не беше специализираната команда космически наблюдатели пратени тук в Слънчевата система от Светлите сили на космоса и галактическото ООН, сега всички щяхме да плачем![]()
Защото малко хора знаят какво можеше да се случи на 21-ви миналата година и кой точно го предотврати това, въпреки усилията на рептило-илюминатската паплач с любезното съдействие на т.нар. "световни лидери" или иначе казано рептилски подлоги![]()
Щото ако беше станала тяхната и се бяха обърнали полюсите, сега друга щяхме да я пеем
Шапки долу за този истински човек....не извънземен а човек. След този коментар почвам да оправям мазата...))))
fr3ak_boy написа:Реално световните лидери, които не са рептили са много малко... Даже и Сталин е бил. Ще ме извиняват колегите, които са фенове на СССР, но реално след Ленин всички до един са подлоги на рептилите. Студената война и желязната завеса са нарочно създадени, за да се подържа войнственото настроение на хората и да се влагат пари за оръжия и война вместо за наистина важните неща. Например и цифровизацията е можела да стане много по-рано, но репитилите и илюминатите не са били готови със системата от сигнали за промиване на мозъците. И всичко това са факти. Всичко останало е тракане по клавиатурите от абсолютни лаици и хора, неразбиращи и бъкел от история и факти.
Изключително много се радвам когато чета такива мнения на хора, които съвсем ясно си дават реална представа за нещата, а не на разни явни провокаторчета като онзи зеления, явно влязъл в тази тема единствено и само с цел да развива подривна дейност

Още един път поздравления, колега, а т.нар. naysayers едно си знаят, едно си баят - нямало било конспирация, всички били болни мозъци и т.н. и т.н. - сякаш нямаше разбило се НЛО в Рузвелт (За което преди около година потвърдиха в ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА ФБР) сякаш плъха Айзенхауер не ни продаде за 30 сребърника на Сивите, сякаш от маса време не се разиграва едно и също театро чрез поставени политически лица и "лидери", сякаш кризата не беше абсолютно умишлено предизвикана и пълен кьорфишек, сякаш не искат да ни чипират, сякаш СПИН-а, разните му птичи и т.н. грипове не са изкувствено създадени, сякаш икономическата власт, говоря за 99% от ресурсите на земята не са съсредоточени в алчните лапички на една шепа мастити рептило-илюминатски подлоги и т.н. и т.н. и т.н.
Patriot написа:Шапки долу за този истински човек....не извънземен а човек. След този коментар почвам да оправям мазата...))))
Освен да ти препоръчам да си направиш едно бомбоубежище у мазата, друго не виждам какво мога да ти кажа, макар че и това няма да ти помогне. Ония са тарикати, това с атомните бомби са пълни кьорфишеци - като решат да ни избиват ще го направят с ДНК оръжие, а не с друго

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Боже, слез си прибери вересиите. 

- MainEventer
- Контакти:

Край разкриха ни. Взема да избягам на Медон при Алф.
Всичкото рептили сме тук и циганите са наша разработка.
Сега тука си пия бирата с Хитлер(как разбрахте, че е жив, удивен съм), аре наздраве!
urkoto написа:Въобще не мога да си обясня докога ще продължаваме да ги търпиме тези мръсни рептило-илюминатски подлоги, та те превзеха планетата ни, какво още чакаме!?
Ами ай де, какво чакаш ?
Караджов написа:Имам едни очила купени на разпродажба,не са толкова добри като лещите. Проблемът е че не си просветен и не вярваш а пък и аз не живея в Българияvaskonti написа:Може ли и за мен едни такива?Подозирам шефа ми, има нещо в него, което ме плаши...искам да съм сигурен с какво си имам работа
Тоест, достатъчно е да вярваш за да пребориш рептилските телепатични сили, така ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Sir_Vodkin
- Контакти:
urkoto написа:fr3ak_boy написа:Реално световните лидери, които не са рептили са много малко... Даже и Сталин е бил. Ще ме извиняват колегите, които са фенове на СССР, но реално след Ленин всички до един са подлоги на рептилите. Студената война и желязната завеса са нарочно създадени, за да се подържа войнственото настроение на хората и да се влагат пари за оръжия и война вместо за наистина важните неща. Например и цифровизацията е можела да стане много по-рано, но репитилите и илюминатите не са били готови със системата от сигнали за промиване на мозъците. И всичко това са факти. Всичко останало е тракане по клавиатурите от абсолютни лаици и хора, неразбиращи и бъкел от история и факти.
Изключително много се радвам когато чета такива мнения на хора, които съвсем ясно си дават реална представа за нещата, а не на разни явни провокаторчета като онзи зеления, явно влязъл в тази тема единствено и само с цел да развива подривна дейност![]()
Още един път поздравления, колега, а т.нар. naysayers едно си знаят, едно си баят - нямало било конспирация, всички били болни мозъци и т.н. и т.н. - сякаш нямаше разбило се НЛО в Рузвелт (За което преди около година потвърдиха в ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА ФБР) сякаш плъха Айзенхауер не ни продаде за 30 сребърника на Сивите, сякаш от маса време не се разиграва едно и също театро чрез поставени политически лица и "лидери", сякаш кризата не беше абсолютно умишлено предизвикана и пълен кьорфишек, сякаш не искат да ни чипират, сякаш СПИН-а, разните му птичи и т.н. грипове не са изкувствено създадени, сякаш икономическата власт, говоря за 99% от ресурсите на земята не са съсредоточени в алчните лапички на една шепа мастити рептило-илюминатски подлоги и т.н. и т.н. и т.н.Patriot написа:Шапки долу за този истински човек....не извънземен а човек. След този коментар почвам да оправям мазата...))))
Освен да ти препоръчам да си направиш едно бомбоубежище у мазата, друго не виждам какво мога да ти кажа, макар че и това няма да ти помогне. Ония са тарикати, това с атомните бомби са пълни кьорфишеци - като решат да ни избиват ще го направят с ДНК оръжие, а не с друго
Колега, пак се доказа като огромен капацитет! Мисля, че ти си единствения достоен да наследи инж. Стамен Стаменов, ако недай си боже напусне този свят.
Смърт за рептило-илюминатската паплач на американците и техните поклонници!
Стига вече с тия извънземни,галактически ООН-ета,грейове,плеядинци и темподобни
!!!Що не слезете на земята най-после
!!!