И внимавайте с ръгбито, че сме пред стадиона! Може и да е пред празни трибуни мачът, но много лесно и бързо това може да се промени!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Muscarin написа:Най-много обичам да ни подценяватДосега който го е направил хубаво се е опарил. Дано и футболистите на Черно море са толкова "надъхани" като феновете им!
И внимавайте с ръгбито, че сме пред стадиона! Може и да е пред празни трибуни мачът, но много лесно и бързо това може да се промени!
Готвача написа:Muscarin написа:Най-много обичам да ни подценяватДосега който го е направил хубаво се е опарил. Дано и футболистите на Черно море са толкова "надъхани" като феновете им!
И какво ще направите?Ще влезете и ще се саморазправите с играчите ли?Ей,отново потвърждение за големи усти!!!Относно двамата ни играчи,които ще пропуснат мача-няма значение дали са известни,или не.Все пак щом титуляри отсъстват е винаги лошо.Още повече,че и тези които по принцип трябва да ги заместят,са контузени.Което ще рече,че ще играят резервите на резервите.Но пък в края на краищата и те получават заплати и е редно да играят в някои мачове и да покажат за какво са в отбора/макарче аз лично точно на тях не възлагам големи надежди/.Но както и да е.Мача наближава,ще разберем какво ще се случи след няколко дена.Хубавото в цялата работа е,че и аз ще мога да гледам мача.Нищо че няма да съм пред стадиона.
Готвача написа:Muscarin написа:Най-много обичам да ни подценяватДосега който го е направил хубаво се е опарил. Дано и футболистите на Черно море са толкова "надъхани" като феновете им!
И какво ще направите?Ще влезете и ще се саморазправите с играчите ли?Ей,отново потвърждение за големи усти!!!Относно двамата ни играчи,които ще пропуснат мача-няма значение дали са известни,или не.Все пак щом титуляри отсъстват е винаги лошо.Още повече,че и тези които по принцип трябва да ги заместят,са контузени.Което ще рече,че ще играят резервите на резервите.Но пък в края на краищата и те получават заплати и е редно да играят в някои мачове и да покажат за какво са в отбора/макарче аз лично точно на тях не възлагам големи надежди/.Но както и да е.Мача наближава,ще разберем какво ще се случи след няколко дена.Хубавото в цялата работа е,че и аз ще мога да гледам мача.Нищо че няма да съм пред стадиона.
ticha i vladislav написа:няколко въпроса:
Защо да нямаме самочувствие?-Ние сме първия шампион по футбол в България.
Защо Варна да не е футболен град?-Ние сме най-стария отбор в България и футбола е тръгнал от Варна,но шопските комунисти нарочно се стремяха да ни затрият
Защо Ботев да е толкова силен,че да не можем да го бием?-Есента на Тича гледах Ботев,но след толкова приказки и надъхване,не видях нищо особено от Ботев,един посредствен отбор,дошъл да не загуби и на равния да се радва.Евала толкова фенове биха пътя от Пловдив,чак ми стана мъчно за тях,желанието на феновете им беше повече от моженето на играчите им.
Иначе нека да сме единни срещу Шопландия,от там идват всички беди и за Варна и за Пловдив
ТОЙ НЕ УМИРА написа:Готвача написа:Muscarin написа:Най-много обичам да ни подценяватДосега който го е направил хубаво се е опарил. Дано и футболистите на Черно море са толкова "надъхани" като феновете им!
Това че ще сме пред стадиона е сигурно, какво ще направим само ние си знаем ,просто пример нали трябва да излезе отборът ви от някъде ( не че някой иска да се стига до простотии ,просто ти отговарям на въпроса) да имаме самочувствие с оглед на преобразения облик на любимия отбор.Много се кефя на статистиките, които всички вадят преди мач с нас и определено само от времената митъо селския (същите статистики ги имаха и отборите на Левски и Черноморец , обаче какво се получи ). Колкото до вас наистина играете грубо и това не е само мнение на ботевистите , също така искам да ти кажа ,че уважавам всеки противник дори ми хареса че Монтана опитаха да се надиграват с нас и показаха достойнства за А-група.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта