vaskonti написа:Извинявам се за тъпия въпрос, ама как разбирате кой е рептил и кой не, освен от казаното от някой си в интернет?
Ето ти един рептил

И ако не признаеш, че погледа му не като този на Хитлер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:Извинявам се за тъпия въпрос, ама как разбирате кой е рептил и кой не, освен от казаното от някой си в интернет?
Parmalat написа:Май някой е почнал с водката от сутринта.Тея рептилчета са уж под Земята,а тя била куха.И като е куха как се хранят там с въздух ли?![]()
Единствено се моля ако съм жив да вида извънземенка със снежно бяло коса пъстри очи и да я ....от нашата до нейната планета.
BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:Извинявам се за тъпия въпрос, ама как разбирате кой е рептил и кой не, освен от казаното от някой си в интернет?
Ето ти един рептил![]()
И ако не признаеш, че погледа му не като този на ХитлерДори лявата му ръка е изправена за поздрав ако го обърнем на 90 градуса
vaskonti написа:BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:Извинявам се за тъпия въпрос, ама как разбирате кой е рептил и кой не, освен от казаното от някой си в интернет?
Ето ти един рептил![]()
И ако не признаеш, че погледа му не като този на ХитлерДори лявата му ръка е изправена за поздрав ако го обърнем на 90 градуса
Ама верно...като се замисля, направо са като 2 капки вода...![]()
От друга страна...нали са сиви, тоя що е син? Дегизирал ли се е?
vaskonti написа:Че съм ограничен и заслепен по въпроса, това е повече от ясно - чак сега се убедих, че наистина имаш предвид "грейове" и че не си добавил без да искаш една буква в тази дума.
Та въпросът ми беше как точно разбираш ти лично кой е рептил и кой е гей...тоест грей или както там му е расата? Просто питам, помогни на мен, слепия, да прогледна!
Sir_Vodkin написа:vaskonti написа:Че съм ограничен и заслепен по въпроса, това е повече от ясно - чак сега се убедих, че наистина имаш предвид "грейове" и че не си добавил без да искаш една буква в тази дума.
Та въпросът ми беше как точно разбираш ти лично кой е рептил и кой е гей...тоест грей или както там му е расата? Просто питам, помогни на мен, слепия, да прогледна!
Ако юзърнейма му е "vaskonti", значи е гей... тоест грей.
Караджов написа:vaskonti написа:Извинявам се за тъпия въпрос, ама как разбирате кой е рептил и кой не, освен от казаното от някой си в интернет?
Представи си тяло на обикновен човек . Подобно на нас имат глава, две ръце, два крака. Външните полови органи /и при двата пола/ са видими, но по-малки по размер от човешките и имат същата функция като при хората . Кожата е зелено-бежава, повече светлозелена. Имат по кожата кестеняви точковидни образувания / с размер 1-2 см/, . Очите им са малко по-големи от нашите и по тази причина виждат по- добре на тъмноИмат външни кръгли уши, но по-малки и не така извити като нашите . Те са много чувствителен орган и спектъра от звукови честоти, които чуват е много голям!!! Устните са като нашите , но бледо-кафяви.Зъбите са много бели, силни, остри и не много дълги.
Косите са гъсти с по-дебел косъм от нашите , но растат много бавно. Имат пет пръста,които са по-тънки и дълги от човешките, сиви на цвят и с продълговати нокти. На върха на средните два пръста има имаме малки израстъци. Мъжките индивиди имат по-дълги и остри нокти 5-6 сантиметра.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 5 госта