Възраждат най-стария фен-клуб в България

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Възраждат най-стария фен-клуб в България

Мнениеот drughi » 02 апр 2013 10:36

Изображение

Започна кампания по набирането на членска маса в най-старият фен-клуб в България, съобщиха временно управляващите го. На Лаута вече са пуснати в продажба новите членски карти, чиято годишна цена е 19,26 лв. Близо месец след възникналото напрежение между феновете на Локомотив и бившият председател на "Клуб на привържениците" ново-сформираната структура от девет души в управата му, вече движи текущите въпроси в организацията. С приоритетното набиране на членска маса, от фен-клуба искат да върнат доверието на локомотивците, залагайки на пълна яснота и прозрачност. За целта в следващите дни ще се търси публичност и подробна информация за постъпилите и изразходвани суми в структурата.

От фен-клуба уточниха още, че след края на настоящия сезон ще бъде проведено общо събрание за назначаването на легитимно управление.
Изображение

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Възраждат най-стария фен-клуб в България

Мнениеот haiobaio » 02 апр 2013 12:07

еее, стига бе, тъкмо стана шоу.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 апр 2013 12:13

haiobaio написа:еее, стига бе, тъкмо стана шоу.

Какво "шоу" бе майна?!!!
Какви спорове може да има за нещо, което ОФИЦИАЛНО е влезнало в държавните регистри през 1988 г. СПОРОВЕ и "шоу" може да има за хора, които за пореден път не са запознати с ФАКТИТЕ!!! На тези, които твърдят, че К. Думанов е първи председател на Клуба на привържениците на Локомотив ще кажа, че грешат (ОТНОВО)... За пръв председател тогава бе избран Георги Момчилов!
Изображение

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 02 апр 2013 16:21

Аз съм се убедил като цяло , че фенклубове в България повече пречат отколкото помагат! Едно време като е нямало фенклубе е имало пълни стадиони до краен предел, сега има фенклубове, но са празни стадионите!

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 02 апр 2013 17:15

Какво има да говорим...че ние сме единствената публика в България която НЯМА СТЮАРДИ на стадиона и не е на заплата от ръководството?
Фенклуба няма нищо общо с ''президента''...и администрацията на фенклуба ще са момчета, които са си доказали обичта към Локомотив.
.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 апр 2013 20:00

И к'ъв е плюса,че форума е заключен?
Мое мнение е,че при отворен форум,повече хора ще се заребяват по черно-бялата идея,повече хора ще се надъхат и за мачове.

Имам един колега ,ходи/ше/ само на домакинските мачове.Преди ме занимаваше с Лпортала това,Лпортала онова,какво пишело вътре.Сега нито на мача ходи,нито за Лпортал говори :? :mrgreen:

Пиаша го,че има хора които им трябва и малко да се надъхат и да идват на мачове!
Много локомотивци,ставах и лягаха с Лпортала!!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 03 апр 2013 14:09

Към автора на темата - Брат ти можеш ли да представиш документ, който исторически може да докаже, че сме най-стария фенклуб у нас?
Иначе всички отговорни фактори сред черно-бялата общественост в момента трябва да бъдат впрегнати в намирането на нов собственик на клуба.
Сигурен съм, че го правят.Дано се намери човек, който да обича футбола и да иска да постигне успехи с пловдивския любимец.

Кога ли ще доживеем да добием фенската култура на феновете в Испания и Англия, които влизат на стадиона с закупени членски карти.
Много неща, обаче трябва де се променят във футбола ни, което ще стане много трудно и бавно според мен, така че хич не съм оптимист.
Изображение

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 03 апр 2013 21:31

Ванко_Ултраса написа:Към автора на темата - Брат ти можеш ли да представиш документ, който исторически може да докаже, че сме най-стария фенклуб у нас?
Иначе всички отговорни фактори сред черно-бялата общественост в момента трябва да бъдат впрегнати в намирането на нов собственик на клуба.
Сигурен съм, че го правят.Дано се намери човек, който да обича футбола и да иска да постигне успехи с пловдивския любимец.

Кога ли ще доживеем да добием фенската култура на феновете в Испания и Англия, които влизат на стадиона с закупени членски карти.
Много неща, обаче трябва де се променят във футбола ни, което ще стане много трудно и бавно според мен, така че хич не съм оптимист.

Ти какъв документ искаш,прочети по-нагоре темата

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 04 апр 2013 11:59

Ванко_Ултраса написа:Към автора на темата - Брат ти можеш ли да представиш документ, който исторически може да докаже, че сме най-стария фенклуб у нас?

"Черно-белите" фенове са водещи в България по организираност. Всички нови движения сред европейската футболна субкултура за първи път се въвеждат в страната именно от почитателите на пловдивския клуб. Неслучайно и първият организиран клуб на привърженици (фенклуб) в България е този на Локомотив Пловдив. Той е официално основаван на 11 май 1988 г. и официално се счита за най-стария в страната.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 8%D0%B2%29
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”