За награда Тодоров свири Литекс - Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: За награда Тодоров свири Литекс - Левски

Мнениеот james » 02 апр 2013 11:58

Ивайло Лудогорец написа:
james написа:Просто и в този мач има предварително ясен победител Станиславчо просто ще следи да не стане грешка , както можеше да се случи в Своге . За ситуацията с Добрев се работеше на принципа -една лъжа като се повтори 200 пъти става истина, иначе всички които са гледали мача видяха, че удар нямаше ,че засада нямаше ,че дузпа имаше ,а разградчани след една -две години пак ще си станат левскари и цскари както са били до преди две години , като всички родени извън София.

Ти прекали :mrgreen: ... удар нямало ?!?!?! :shock: , дузпа имало ..кой от 2-та пъти дето стигнахте до наказателното ?!? :arrow: ?!?!

Явно мнението ти се формира от пишещите медии ,за това няма нужда да споря с тебе . Ако някога решиш да си съставиш собствено мнение намери видеоматериал и свали капаците ще видиш един нов свят и при това толкова голям ,че лошо ще ти стане.А за стадионите на всички е ясно и ние искаме в Надежда, който и без това е най-новия и модерен стадион в БГ .

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 02 апр 2013 12:07

Ивайло Лудогорец написа:Навсякъде това е червен картон !!! Единственото , с което съдията ви ощети е фала който направи Моци . И аз се надявам все повече съдии да почнат да ги вадят тея картони , че и без това ни е много грозен футбола , с много контакт между играчите .. За Варна , то е ясно. Съдията усра мача като даде гол от засада на Левски , и видейки това на полувремето се опита оправи нещата , и не даде 1-2 ЧК на играчи на ЧМ . Просто няма за кво да ревете тоя път !

Аз гледах Селта-Барселона и през второто полувреме Батра от Барселона също удари съперник с лакът, напълно съзнателно и само жълт картон. Всичко си зависи от съдията.

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 02 апр 2013 12:13

Ивайло Лудогорец написа:Навсякъде това е червен картон !!! Единственото , с което съдията ви ощети е фала който направи Моци . И аз се надявам все повече съдии да почнат да ги вадят тея картони , че и без това ни е много грозен футбола , с много контакт между играчите .. За Варна , то е ясно. Съдията усра мача като даде гол от засада на Левски , и видейки това на полувремето се опита оправи нещата , и не даде 1-2 ЧК на играчи на ЧМ . Просто няма за кво да ревете тоя път !

непоказаните червени картони са преди головете.какви компенсации те гонят
първо не гони двама от черно море , а после признава гол за ЛЕВСКИ от засада.
това е напълно нормално за "сватбаря".нали е ясновидец и знае че ще признае гол от засада ,много преди да се случи действието.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 02 апр 2013 12:15

Според мен си е червен картон. Лошото обаче е, че при същата ситуация с разменени роли (играч на Лудогорец удря) щеше да получи най-много жълт. Мисля, че от там идват проблемите.
Едно време в българския футбол приоритет беше техниката, която постепенно беше изместена от блъсканицата.
...

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 02 апр 2013 12:18

Foreigner написа:Според мен си е червен картон. Лошото обаче е, че при същата ситуация с разменени роли (играч на Лудогорец удря) щеше да получи най-много жълт. Мисля, че от там идват проблемите.
Едно време в българския футбол приоритет беше техниката, която постепенно беше изместена от блъсканицата.

То и имаше подобна един от тъмно кафявите им футболисти с бутоните се опита уж без да иска при едно падане да ритне Пеев в бедрото, но Тодоров само направи забележка на Пеев да не се перчи :!:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 апр 2013 12:23

Тук нещата опират до нещо друго,ще го даде ли този директен червен картон Ст.Тодоров на футболист на Лудогорец и Левски за такъв спорен фал.На ЦСКА знам че ще го даде,на един мач в Каварна,два дни след мача Стяуа-ЦСКА ,остави ЦСКА с девет души почти цяло второ полувреме.Някои споменават и как Добрев малко преди това ударил в главата футболист от Разград,само дето не споменават че ударът беше глава в глава при борба за топка.Как си представяте някой с глава нарочно да удря главата на съперник,ами това е опасно и за двамата.Това си е борба за спорна топка и винаги има риск за здравето на футболистите.А вчера на мача Челси-Ман Юн. Нани бе ударен в лицето и то не във въздуха,но съдията дори не показа жълт картон на футболиста от Челси.При Добрев има посягане към лицето и съприкосновение при спорна топка във въздуха ок,жълт картон и мача си продължава,защо е нужно да го решава съдията още в 24мин.Защо като Тодоров е толкова "принципен" не "видя" поясното хвърляне срещу нападател от Локо Сф около палантерията и фала срещу Маркиньос накрая,това показва единствено че има ангажимент към единия отбор.Защо след мача Левски-Литекс още на другия ден Ахмед и страничния съдия бяха веднага наказани и от СК и от ДК на БФС.А сега се бавят нещата и евентуално в четвъртък ще има санкции.Отговарям Ви ,защото ако накажат Ив.Стоянов и В.Мишев,то наказанието трябва да е като на Ахмед,че дори и повече,защото гафовете във Варна бяха дори повече от тези на Герена,всеки съдия ще се замисли преди Литекс-Левски дали си заслужава да си слага главата в торбата и заради Иво Тонев и сие да си плюе на кариерата като добута Левски до полуфинал.А този мач е рубикон за сините,загубят ли го на Герена ще стане страшно.След първия мач отидоха главите на двама съдии,но резултатът си остана,а той е 1:0,а не 1:1 има съществена разлика нали.В четвъртък още съдийски тикви ще се натъркалят,може и Съдийската комисия да се разформирова,но целта ще е постигната.Прогнозата ми е хикс или пирова победа за Литекс 2:1,3:2 и т.н.,някой ще ми кажат че съм болен мозък и др. такива,но толкова неща съм видял през годините в българския футбол че ще е истинска изненада за мен ако сгреша.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 апр 2013 12:24

Феновете на Локо Сф за разлика от своят отбор да не бъдат толкова жалки,а кажат истината по въпроса ! Червеният картон на Добрев беше 100 % !

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 02 апр 2013 12:32

dunavfc написа:Феновете на Локо Сф за разлика от своят отбор да не бъдат толкова жалки,а кажат истината по въпроса ! Червеният картон на Добрев беше 100 % !

Мразя да се самоцитирам, ама
Искаш ли да вържем един бас-сядаме и гледаме 10(десет) мача от Англия(ако не искаш англия, може да е Германия). Гледаме какво се свири и дава на такива положения. Ако повече от 50% са червен картон ти купувам галон уиски. Ако обаче е обратното ми купуваш ти на мене...

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 02 апр 2013 12:42

peliforewer написа:

Тук нещата опират до нещо друго,ще го даде ли този директен червен картон Ст.Тодоров на футболист на Лудогорец и Левски за такъв спорен фал.На ЦСКА знам че ще го даде,на един мач в Каварна,два дни след мача Стяуа-ЦСКА ,остави ЦСКА с девет души почти цяло второ полувреме.Някои споменават и как Добрев малко преди това ударил в главата футболист от Разград,само дето не споменават че ударът беше глава в глава при борба за топка.Как си представяте някой с глава нарочно да удря главата на съперник,ами това е опасно и за двамата.Това си е борба за спорна топка и винаги има риск за здравето на футболистите.А вчера на мача Челси-Ман Юн. Нани бе ударен в лицето и то не във въздуха,но съдията дори не показа жълт картон на футболиста от Челси.При Добрев има посягане към лицето и съприкосновение при спорна топка във въздуха ок,жълт картон и мача си продължава,защо е нужно да го решава съдията още в 24мин.Защо като Тодоров е толкова "принципен" не "видя" поясното хвърляне срещу нападател от Локо Сф около палантерията и фала срещу Маркиньос накрая,това показва единствено че има ангажимент към единия отбор.Защо след мача Левски-Литекс още на другия ден Ахмед и страничния съдия бяха веднага наказани и от СК и от ДК на БФС.А сега се бавят нещата и евентуално в четвъртък ще има санкции.Отговарям Ви ,защото ако накажат Ив.Стоянов и В.Мишев,то наказанието трябва да е като на Ахмед,че дори и повече,защото гафовете във Варна бяха дори повече от тези на Герена,всеки съдия ще се замисли преди Литекс-Левски дали си заслужава да си слага главата в торбата и заради Иво Тонев и сие да си плюе на кариерата като добута Левски до полуфинал.А този мач е рубикон за сините,загубят ли го на Герена ще стане страшно.След първия мач отидоха главите на двама съдии,но резултатът си остана,а той е 1:0,а не 1:1 има съществена разлика нали.В четвъртък още съдийски тикви ще се натъркалят,може и Съдийската комисия да се разформирова,но целта ще е постигната.Прогнозата ми е хикс или пирова победа за Литекс 2:1,3:2 и т.н.,някой ще ми кажат че съм болен мозък и др. такива,но толкова неща съм видял през годините в българския футбол че ще е истинска изненада за мен ако сгреша.

на бандата дали дадоха два червени картона в пловдив???
един със локото в своге пак ли дадоха?
един с "миньор" за удар без топка,май пак получи?
един срещу ЛЕВСКИ есента ,за душене също получи.
един срещу ЧЕРНОМОРЕЦ в Бургас,за груба игра
абе много червени/със жълт цвят и даже безцветни червени / картони са дали на бандата.
да го съжали човек бедният.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 02 апр 2013 12:47

wsxedcrfv написа:на бандата дали дадоха два червени картона в пловдив???
един със локото в своге пак ли дадоха?
един с "миньор" за удар без топка,май пак получи?
един срещу ЛЕВСКИ есента ,за душене също получи.
един срещу ЧЕРНОМОРЕЦ в Бургас,за груба игра
абе много червени/със жълт цвят и даже безцветни червени / картони са дали на бандата.
да го съжали човек бедният.

Колко си прав!
Жалко за горкото момче! Пуснаха го в европата срещу Дания и след 30 минути ни си го върнаха. :mrgreen:
...

Върни се в “Футбол - България”