За награда Тодоров свири Литекс - Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: За награда Тодоров свири Литекс - Левски

Мнениеот grasiani » 02 апр 2013 11:33

Видяхме на мача с Дания също как се свири,датчаните играеха с лакти с ритници с каквото могат но никой не изгониха от тях,така че да не ми се дава за пример как се свирело на запад,затова 2 -ма наши играчи след този мач няма да играят единия около месец другия поне 3 ,и да не ми казват някои че било малшанс,видяхме че срещу Малта никой не се контузи.И не мога да разбера защо никой не ги коментира тези отбори Дания,Швеция,Норвегия изобщо него край на Европа, ами те винаги са на ръба и практикуват антифутбол,ръгане ,блъскане ,мачкане,щипане ами това не е хокей.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 02 апр 2013 11:36

urkoto написа:Станислав Тодоров е най-добрия български съдия открай време, никой не му е виновен на вашия, че влиза с лакти в лицата на хората - напротив, надявам се да доживея време, когато всеки български съдия ще гони футболист за подобно нещо - както е и по широкия свят, между другото :idea:

Така ли е по широкия свят викаш, а? Искаш ли да вържем един бас-сядаме и гледаме 10(десет) мача от Англия(ако не искаш англия, може да е Германия). Гледаме какво се свири и дава на такива положения. Ако повече от 50% са червен картон ти купувам галон уиски. Ако обаче е обратното ми купуваш ти на мене...

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 02 апр 2013 11:40

Просто и в този мач има предварително ясен победител Станиславчо просто ще следи да не стане грешка , както можеше да се случи в Своге . За ситуацията с Добрев се работеше на принципа -една лъжа като се повтори 200 пъти става истина, иначе всички които са гледали мача видяха, че удар нямаше ,че засада нямаше ,че дузпа имаше ,а разградчани след една -две години пак ще си станат левскари и цскари както са били до преди две години , като всички родени извън София.

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 02 апр 2013 11:40

За това никой не им гледа първенствата . Всеки се насочва към Испания , където е най-красив ,Англия -където е най-интересен и т.н. .. Но точно тая ситуация с ЧК е кристална ... Аз питам кога ще играем на нормални стадиони , с хубави терени ?!? Ей може да ви е смешно , но когато отида на стадиона в Разград имам чувството че съм на мач от английско първенство ... па било и от по -долните дивизии честно .. играта става по - смислена , стават по-хубави подавания , и си чеша крастата .. а на такива ниви като в Своге ... все едно сме се събрали да ритаме на село като деца ..

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 02 апр 2013 11:41

Как ЕДНА спорна ситуация не свири за Локомотив?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 02 апр 2013 11:43

Ивайло Лудогорец написа:Навсякъде това е червен картон !!! Единственото , с което съдията ви ощети е фала който направи Моци . И аз се надявам все повече съдии да почнат да ги вадят тея картони , че и без това ни е много грозен футбола , с много контакт между играчите .. За Варна , то е ясно. Съдията усра мача като даде гол от засада на Левски , и видейки това на полувремето се опита оправи нещата , и не даде 1-2 ЧК на играчи на ЧМ . Просто няма за кво да ревете тоя път !

Стига сте се излагали бе!!! Сигурно и засада имаше на Павлов, а?!? За червения картон прочети какво съм написал на urkoto...

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 02 апр 2013 11:43

james написа:Просто и в този мач има предварително ясен победител Станиславчо просто ще следи да не стане грешка , както можеше да се случи в Своге . За ситуацията с Добрев се работеше на принципа -една лъжа като се повтори 200 пъти става истина, иначе всички които са гледали мача видяха, че удар нямаше ,че засада нямаше ,че дузпа имаше ,а разградчани след една -две години пак ще си станат левскари и цскари както са били до преди две години , като всички родени извън София.

Ти прекали :mrgreen: ... удар нямало ?!?!?! :shock: , дузпа имало ..кой от 2-та пъти дето стигнахте до наказателното ?!? :arrow: ?!?!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 02 апр 2013 11:45

Ивайло Лудогорец написа:За това никой не им гледа първенствата . Всеки се насочва към Испания , където е най-красив ,Англия -където е най-интересен и т.н. .. Но точно тая ситуация с ЧК е кристална ... Аз питам кога ще играем на нормални стадиони , с хубави терени ?!? Ей може да ви е смешно , но когато отида на стадиона в Разград имам чувството че съм на мач от английско първенство ... па било и от по -долните дивизии честно .. играта става по - смислена , стават по-хубави подавания , и си чеша крастата .. а на такива ниви като в Своге ... все едно сме се събрали да ритаме на село като деца ..

Еми терена ни в София е по-читав, но не позволяват да играем на него? Сърди се на БФС и софийската комисия. Да в Разград като играем има футбол, но ние сме виновни за това че играем в Своге.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 апр 2013 11:51

Lyubaka01 написа:
urkoto написа:Станислав Тодоров е най-добрия български съдия открай време, никой не му е виновен на вашия, че влиза с лакти в лицата на хората - напротив, надявам се да доживея време, когато всеки български съдия ще гони футболист за подобно нещо - както е и по широкия свят, между другото :idea:

Така ли е по широкия свят викаш, а? Искаш ли да вържем един бас-сядаме и гледаме 10(десет) мача от Англия(ако не искаш англия, може да е Германия). Гледаме какво се свири и дава на такива положения. Ако повече от 50% са червен картон ти купувам галон уиски. Ако обаче е обратното ми купуваш ти на мене...

Няма какво да сядате:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mrgFYnaw9d0[/youtube]

Представям си ако тук се даде такова нещо, какво ще настъпи. Сам виждаш за какви неща дават червени картони. Макар и този картон за Компани да учуди всички. Аз дори не разбрах първо защо спира играта. Мислиш, че същият този съдия не би изгонил вашето момче? :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 02 апр 2013 11:54

tsonpen написа:
Lyubaka01 написа:

Няма какво да сядате:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mrgFYnaw9d0[/youtube]

Представям си ако тук се даде такова нещо, какво ще настъпи. Сам виждаш за какви неща дават червени картони. Макар и този картон за Компани да учуди всички. Аз дори не разбрах първо защо спира играта. Мислиш, че същият този съдия не би изгонил вашето момче? :)

А защо ли е учудил всички? Дали не е защото от 10 такива ситуации, една се дава червен картон, в седем-жълт, а в две само нарушение...

Върни се в “Футбол - България”