Обяви ли Северна Корея война?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sir_Vodkin
Контакти:

Re: Обяви ли Северна Корея война?

Мнениеот Sir_Vodkin » 01 апр 2013 19:47

dunavfc написа:Аз не мога да разбера наистина,малоумни ли сте генетично или търсите някакво внимание в тоя форум ? Сериозно вярваш в идеята,че Северна Корея ще победи САЩ + нейните партньори от НАТО ?

Да, разбира се. Военната мощ на Северна Корея не може да се опише с думи, а освен това на тяхна страна са и Плеядинците, които не веднъж са разгромява американци, рептилии, грейове и тем подобни. Те са ни спасили СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ПЪТИ от ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ. Ще ни спасят и сега от тази пропаганда, с която ви заливат

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 01 апр 2013 19:51

vaskonti написа:
Абе чудя се защо Китай предупреждават КНДР да не правят ядрени опити и да си траят? Направо съм сащисан от това поведение...нали уж щяха заедно да громят капиталистите, а то кво стана... :|

Това е първо-априлска шега Китай не може да контролира КНДР защото те не са марионетки като южняците !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 01 апр 2013 20:04

Sir_Vodkin написа:
Biris Norte написа:Това е първо-априлска шега Китай не може да контролира КНДР защото те не са марионетки като южняците !

Да, разбира се. Военната мощ на Северна Корея не може да се опише с думи, а освен това на тяхна страна са и Плеядинците, които не веднъж са разгромява американци, рептилии, грейове и тем подобни. Те са ни спасили СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ПЪТИ от ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ. Ще ни спасят и сега от тази пропаганда, с която ви заливат

:lol: :lol: :lol: :lol: Как ви се радвам не е истина :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 апр 2013 20:09

Biris Norte написа:
vaskonti написа:
Абе чудя се защо Китай предупреждават КНДР да не правят ядрени опити и да си траят? Направо съм сащисан от това поведение...нали уж щяха заедно да громят капиталистите, а то кво стана... :|

Това е първо-априлска шега Китай не може да контролира КНДР защото те не са марионетки като южняците !

Ц, не позна. Явно не си следил новините от последната седмица. Както и новините при последния ядрен опит на Ким в началото на февруари.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 апр 2013 21:46

Що не се измитате към любимата ви Северна Корея всичките болни мозъци, възхваляващи тея отрепки ??!

Обама с едно натискане на копчето може да заличи от лицето на земята уродливата Северна Корея. Какви ги плещите тука не знам ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Sir_Vodkin
Контакти:

Мнениеот Sir_Vodkin » 01 апр 2013 22:07

1982 написа:Що не се измитате към любимата ви Северна Корея всичките болни мозъци, възхваляващи тея отрепки ??!

Обама с едно натискане на копчето може да заличи от лицето на земята уродливата Северна Корея. Какви ги плещите тука не знам ?!

Много го хвалите тоя рептил, Обама, но знайте, че нито рептили, нито грейове, нито илюминати могат да спрат великите ни демократични братя от КНДР!
Смърт за рептило-илюминатската паплач на американците и техните поклонници!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 апр 2013 22:07

:lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 01 апр 2013 23:29

Sir_Vodkin написа:
1982 написа:Що не се измитате към любимата ви Северна Корея всичките болни мозъци, възхваляващи тея отрепки ??!

Много го хвалите тоя рептил, Обама, но знайте, че нито рептили, нито грейове, нито илюминати могат да спрат великите ни демократични братя от КНДР!

КНДР,батманлевски,фен на батманлевски-ТИ ЛИ СИ :lol: ?????

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 02 апр 2013 00:20

dunavfc написа:
Sir_Vodkin написа:
zuekaa написа:Не ме интересува ,нито хамериканската пропаганда нито Корейската .. чисто военно погледнато няма как да се случи хамерика да обяви война на КНДР ....

Северна Корея
Активана армия: 1,106,000
Резерв: 8,200,000
Паравоенни: 189,000

-------------------------------------
САЩ
Активана армия: 1,458,219
Резерв: 1,458,500
Паравоенни: 11,500

--------------------------------------
Принципно КНДР не са някаква случайна държава , че хамерика да се мери с тях нито са им някакви прости араби с пушкала тука става реч за многомилиона армия с много оръжие .. Пък хамерика никога няма да се пробва на 4 по големина армия за този дет духа к во ще спечели от КНДР .. нищо само може да загуби МИЛЯРДИ ДОЛАРИ а хамерика не в много изгодна финансова позиция чисто парична гледна точка америка нямат пари да водят тази война на КАТАСТРОФА

Най-после един човек, който разбира истината! КНДР ще разгроми смешната армийка на илюминатската държава, която ви е промила мозъците на всички - САЩ.

Заблудени люде,количеството на армията не прави сила...КНДР е в 19 век, затова по-добре да си останат само с намерения за война,инак не ги чака нищо добре и не че ми пука особено за техните лидери,но загубите и истинската мъка ще я споделят обикновените хора.КНДР е една от най-изолираната страна в света,докато Американците са в НАТО,така че какво има да се говори повече....

Когато говориш с мен , моля говори с факти , не ми обеснявай в кой век е армията , че сигура даже не си хващал оръжие камо ли да си вещ във военното дело . И още един път казвам, не съм ФЕН нито на Америка нито на КНДР.. Само едно ще ти кажа Америка чисто парична гледна точка няма ресурса да води тази война от там нататък , ако имаш интерес да говорип за военно дело , моля заповядай на лично да си поговорим за Първата и Втората световна , да ми кажеш колко са велики Американците и как ни спасиха от Хитлеризма
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Върни се в “Свободна зона”