Обяви ли Северна Корея война?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Обяви ли Северна Корея война?

Мнениеот shotgun blues » 01 апр 2013 14:04

Защо не емигрирате в братска Северна Корея ,като много ви кефи ?????????? Ама то там няма интернет,форуми,телевиия,западна музика,мачове от Англия,Испания и т.н,няма много видове храна ,няма западни коли ,абе рай си е :) а тук е обратното ние пак нищо нямаме :( заради гаднте американци :(живеем изолирани ,без право на глас и нямащи какво да ядем :( :( и е много по -зле от Северна Корея
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 апр 2013 14:24

Не знам как имате силите и енергията умни хора,да се впускате в сериозни полемики с тия болни създания...Едно мнение така по традиция,колкото да си направите мезе с тях,ок но всичко друго е мазохизъм...

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 01 апр 2013 15:51

Не ме интересува ,нито хамериканската пропаганда нито Корейската .. чисто военно погледнато няма как да се случи хамерика да обяви война на КНДР ....

Северна Корея
Активана армия: 1,106,000
Резерв: 8,200,000
Паравоенни: 189,000

-------------------------------------
САЩ
Активана армия: 1,458,219
Резерв: 1,458,500
Паравоенни: 11,500

--------------------------------------
Принципно КНДР не са някаква случайна държава , че хамерика да се мери с тях нито са им някакви прости араби с пушкала тука става реч за многомилиона армия с много оръжие .. Пък хамерика никога няма да се пробва на 4 по големина армия за този дет духа к во ще спечели от КНДР .. нищо само може да загуби МИЛЯРДИ ДОЛАРИ а хамерика не в много изгодна финансова позиция чисто парична гледна точка америка нямат пари да водят тази война на КАТАСТРОФА
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Sir_Vodkin
Контакти:

Мнениеот Sir_Vodkin » 01 апр 2013 17:18

zuekaa написа:Не ме интересува ,нито хамериканската пропаганда нито Корейската .. чисто военно погледнато няма как да се случи хамерика да обяви война на КНДР ....

Северна Корея

САЩ

Принципно КНДР не са някаква случайна държава , че хамерика да се мери с тях нито са им някакви прости араби с пушкала тука става реч за многомилиона армия с много оръжие .. Пък хамерика никога няма да се пробва на 4 по големина армия за този дет духа к во ще спечели от КНДР .. нищо само може да загуби МИЛЯРДИ ДОЛАРИ а хамерика не в много изгодна финансова позиция чисто парична гледна точка америка нямат пари да водят тази война на КАТАСТРОФА

Най-после един човек, който разбира истината! КНДР ще разгроми смешната армийка на илюминатската държава, която ви е промила мозъците на всички - САЩ.
Смърт за рептило-илюминатската паплач на американците и техните поклонници!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 апр 2013 17:38

Чудя се дали КНДР и изобщо комунистите промиват мозъци... ама едва ли :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 апр 2013 17:39

vaskonti написа:Чудя се дали КНДР и изобщо комунистите промиват мозъци... ама едва ли :roll:

Мне, при някои по-скоро е генетично ... :?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 апр 2013 17:43

Sir_Vodkin написа:
zuekaa написа:Не ме интересува ,нито хамериканската пропаганда нито Корейската .. чисто военно погледнато няма как да се случи хамерика да обяви война на КНДР ....

Северна Корея

САЩ

Най-после един човек, който разбира истината! КНДР ще разгроми смешната армийка на илюминатската държава, която ви е промила мозъците на всички - САЩ.

Заблудени люде,количеството на армията не прави сила...КНДР е в 19 век, затова по-добре да си останат само с намерения за война,инак не ги чака нищо добре и не че ми пука особено за техните лидери,но загубите и истинската мъка ще я споделят обикновените хора.КНДР е една от най-изолираната страна в света,докато Американците са в НАТО,така че какво има да се говори повече....

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 01 апр 2013 19:16

dunavfc написа:
Заблудени люде,количеството на армията не прави сила...КНДР е в 19 век, затова по-добре да си останат само с намерения за война,инак не ги чака нищо добре и не че ми пука особено за техните лидери,но загубите и истинската мъка ще я споделят обикновените хора.КНДР е една от най-изолираната страна в света,докато Американците са в НАТО,така че какво има да се говори повече....

И аз чух ,че на северо-корейците не им достигали копия и щитове освен това и фураж за конете защото там имало неистов глад ! Та се колебаели дали да нахранят конете или да ги изядат ! Много си прав браво за коментара великата натовска армия ще победи !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 апр 2013 19:23

Аз не мога да разбера наистина,малоумни ли сте генетично или търсите някакво внимание в тоя форум ? Сериозно вярваш в идеята,че Северна Корея ще победи САЩ + нейните партньори от НАТО ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 апр 2013 19:25

Biris Norte написа:
dunavfc написа:

И аз чух ,че на северо-корейците не им достигали копия и щитове освен това и фураж за конете защото там имало неистов глад ! Та се колебаели дали да нахранят конете или да ги изядат ! Много си прав браво за коментара великата натовска армия ще победи !

Абе чудя се защо Китай предупреждават КНДР да не правят ядрени опити и да си траят? Направо съм сащисан от това поведение...нали уж щяха заедно да громят капиталистите, а то кво стана... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”