Черно Море - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Черно Море - Левски

Мнениеот zlobul » 01 апр 2013 13:27

vaskonti написа:
zlobul написа:Пропуснах да отбележа , че го*ньо показа за пореден път , че е лайно . Тоя (футболистите му ) не излезе да играе футбол срещу отбора , който му е дал толкова много , а излезе да го убива . Такива умопомрачителни влизания имаше от страна на "моряците" , че си е живо чудо как не изгониха никой от тях. Интересно е и друго : съдията му се извинил за гола от засада , а на кой трябва да се извини съдиятз за събарянето на силва в наказателното поле ?

Черно море играят такъв "футбол" от години, едва ли Гонзо ги е научил така...

Знам , че са груб отбор , но тук си личеше и нещо друго . .Елементите на реваншизъм в поведението на човека , който положи основите на съсипването на Левски бяха очевадни. Да беше си отварял устата или пък да си беше надъхвал играчите за корида , когато му организраха казанската афера или пък когато лягаха на панчаревци (1-3). Смешник , ако беше го направил тогава , сега нямаше да има левскар , който да каже лоша дума за него . Сега тръгнал да реве срещу съдията вместо да бъде доволен че отборът му завърши мача с 11 човека , защото съм сигурен , че ако мача беше свирен от чужденец тия (моряците) щеше да са с поне 2-3 изгонени .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 01 апр 2013 18:15

Черно море подава жалбата в срок

Акцент на жалбата на двубоя с Левски е голът за 1:1 от засада на "сините", неотсъдени жълти и червени картони за гостите, както и незаслужено присъдени жълти картони на "моряците".

Егати наглите! :shock:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 01 апр 2013 18:20

MainEventer написа:
Черно море подава жалбата в срок

Акцент на жалбата на двубоя с Левски е голът за 1:1 от засада на "сините", неотсъдени жълти и червени картони за гостите, както и незаслужено присъдени жълти картони на "моряците".

Егати наглите! :shock:

Чакаме я тази жалба, ама май разбраха, че ще си вкарат автогол и не я подават. :evil:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 апр 2013 18:29

ааххахахХахахххххххахах :lol: :lol: :lol: :lol: момент да се засмея :mrgreen: ЧК за гостите? :lol: тия подиграват ли се? :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 01 апр 2013 18:46

ralka_levskarka написа:ааххахахХахахххххххахах :lol: :lol: :lol: :lol: момент да се засмея :mrgreen: ЧК за гостите? :lol: тия подиграват ли се? :mrgreen:

Че и незаслужени жълти картони за тях.... :lol: :lol: :lol:
Това, дето го взимат е доста силно.
Или пък може би имат предвид, че наистина са незаслужени жълти, защото трябваше да бъдат червени.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 01 апр 2013 20:45

Жалкото е, че правим грешка след грешка!
:cry:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 01 апр 2013 20:53

zlatan написа:само едно ми е чудно.Откъде толкова загриженост от фенове на други отбори за кризата в Левски.
Толкова ли страдате за Левски,оставете ни нас,ето Ботвистите си имате Мъри,който ще ви научи да играете,
червените си имате Милен,който ще ви даде спокойствие и разум,оранжевите си имате Кама-която ще дава респект,разградчани
си имате Киро,който дава много парички,защо не си гледате вашите си неща а се врете все в този подфорум.
Оставете ни нас от какво ви е страх от този слаб тренер и този слаб отбор.
Единствената ми грижа и притеснение в момента е да не ви бием отново само с 1:0 на 27-ми, иначе ми е все едно :)

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 01 апр 2013 23:32

zlobul написа:Отдавна съм го казал и пак ще го кажа : В нашия отбор трябва да се реже живо месо за да се получат нещата , но очевадно никой не иска да го направи ,даже напротив ,прави се всичко възможно Левски да бъде държан в калта , което означава само едно , НЯКОИ ГОСПОДА ИМАТ ПОЛЗА ОТ ТОВА МУ СЪСТОЯНИЕ ПОРАДИ ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА .
Палячото от надежда в компания с гигов докараха локо софия до положението -да са изпадащ отбор , който играе мачовете си в Своге . Представете си какво ни чака и нас след време .

П.С. Съвсем отговорно искам да заявя , че ако бяха дали на Херо , та дори и на баи Гроздан 1/4 от парите , които тоньо похарчи за разни "прохазки" и "пинтовци" , сега Левски щеше да има отбор , който мачка всичко живо в България .Е да , ама не ! Аз лично не искам тази година да играем в ЕКТ .Стигат ми нервите , които изхабих последните години .

+ 1914

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 01 апр 2013 23:39

Но нищо не казват за суплекса срещу Силва в 93-та минута, нали?
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 02 апр 2013 20:29

RED_FOX написа:
zlatan написа:само едно ми е чудно.Откъде толкова загриженост от фенове на други отбори за кризата в Левски.
Толкова ли страдате за Левски,оставете ни нас,ето Ботвистите си имате Мъри,който ще ви научи да играете,
червените си имате Милен,който ще ви даде спокойствие и разум,оранжевите си имате Кама-която ще дава респект,разградчани
си имате Киро,който дава много парички,защо не си гледате вашите си неща а се врете все в този подфорум.
Оставете ни нас от какво ви е страх от този слаб тренер и този слаб отбор.
Единствената ми грижа и притеснение в момента е да не ви бием отново само с 1:0 на 27-ми, иначе ми е все едно :)

няма да ни биете на 2:7 ми.Това е наш приоритет :lol:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Върни се в “Архив”