Bartolomej написа:Херо подал оствка снощи след разговор с Митко Събев
Днес очакваме повече информация за бъдещето на клуба !
Първоаприлец

Нейчо... И аз за това съжалявам най-много

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bourgas написа:Bartolomej написа:Херо подал оствка снощи след разговор с Митко Събев
Първоаприлец
Нейчо... И аз за това съжалявам най-много
Нападателят Брус Инканго ще се присъедини към отбора на Черно море, научи Gong.bg.
Извънредно от "Герена":Батков уволни Илиян,"любимецът" на синята публика Херо поема Левски от лятото!
Минути преди 12:30 ч. Тодор Батков предприе драстични мерки за измъкване от кризата,споходила "сините" в последния месец.Уволнението на Илиев се е било на дневен ред още след мача с Монтана,но Иво Тонев е успял да разубеди "синия" шеф да изчака поне мача във Варна.След изключително слабата игра обаче,нервите на Батков не издържали и той си тръгнал бесен от "Тича",отказвайки дори коментар пред журналистите. И така след двудневни разговори между ръководителите в Левски е достигнат консенсус.Освен Илиян,от отбора до края на полусезона са извадени Станислав Ангелов,Гаджев,Рамос.До лятото "сините" ще бъдат ръководени от Йовов,който е и бивш асистент на Илиев.Причината Херо да поеме Левски от лятото е,че има поето задължения към Черноморец,отбор,дал му безкрайно много през последните години.В 16:00 ч. ще бъде свикана пресконференция на стадион "Георги Аспарухов",на която ще бъдат обявени промените.Очаквайте подробности!!!
Източник: Gong.bg
k.dimitrov написа:Bartolomej написа:Херо подал оствка снощи след разговор с Митко Събев
След разговора с Херо и Събев я подал(само не знаел на кой). Чака се решението на Киряков.
Искам си Акаунта написа:Киряков няма да е приеме оставката ... все пак отбора гони класиране в евротурнирите![]()
![]()
Bourgas написа:Аз такива намеци не чух.
А ОМиВито е... целия път на моята глава
Искам си Акаунта написа:petkan написа:grud написа:Bayern Munich 9-2 Hamburger
Бах тоз панцер аз бах туй чудо.... тц тц тц
, да не е на мястото на "старата госпожа" човек!
Не се надъхвай! Хамбургерите са лесно смилаема храна. Кокалите на Старата госпожа обаче не
Тъй де ... Няма да гълтат цели кокалите . Преди това ще ги стрият на прах
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта