Черно море взема нападател от Франция :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Re: Черно море взема нападател от Франция :)

Мнениеот cena62 » 01 апр 2013 14:47

ogrizko написа:
cena62 написа:
ralimavridov написа:
cena62 написа:Този футболист беше при нас на проби преди година и нещо,със сигурност има с какво да ви помогне. :)

Защо го махнахте?

Херо така реши.

...а ти как реши, че ще ни помогне :shock:

Гледах го на контрола когато беше тук,и ми хареса като футболист,просто още ми е чудно защо не го взехме.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 апр 2013 14:51

cena62 написа:Гледах го на контрола когато беше тук,и ми хареса като футболист,просто още ми е чудно защо не го взехме.

може и така да е... обаче на нас ни трябва във форма и да почне да бележи веднага, или поне да промени положително облика на отбора напред, а дали това ще се случи?! щом идва сега значи няма отбор и кой го знае :roll: и все пак знае ли човек, то по-зле не може да стане... общо взето нападателите ни всичките не са във форма и единствения ни гол отсега е от ъглов и то не от нападател, така че - дано да изкараме поне малко късмет с играча, ако наистина подпише :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 01 апр 2013 14:52

За 13 мача,5 гола не е зле.В Румъния е играл и няма да му трябва време за аклиматизация.Защо не са му подновили договора там не знам.Може и да иска по-голяма заплата...Като нашия Периш навремето.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 апр 2013 15:00

Ако не е за "Честит 1-ви април" и не е "счупен",мисля си че ще ни реши проблемите в дясната зона особено.Скоро не сме имали играч,който ек на ек да мине защитник,а този е точно такъв.Мощен,бърз с добър демараж и нелошо центриране,трудно го спират без нарушение/изгледах 3 клипа с негово участие/.Като добавим и екстрата че и вкарва,бих извикал от сега БИНГО!НО!!!Да се погледне първото написано от мен. ;)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 апр 2013 15:07

иначе изпълнява дузпи, така че без дузпите не се знае колко точно са му реалните голове... и все пак изглежда добре на видеото, дано да може наистина бързо да влезне в час, защото ни е доста нужно :idea: пък и малко нападателите в момента дето са в отбора да се посъбудят и да се амбицират, ако имат желание да останат...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 01 апр 2013 15:07

Готвача написа:Ако не е за "Честит 1-ви април" и не е "счупен",мисля си че ще ни реши проблемите в дясната зона особено.Скоро не сме имали играч,който ек на ек да мине защитник,а този е точно такъв.Мощен,бърз с добър демараж и нелошо центриране,трудно го спират без нарушение/изгледах 3 клипа с негово участие/.Като добавим и екстрата че и вкарва,бих извикал от сега БИНГО!НО!!!Да се погледне първото написано от мен. ;)

Не шега.Следобед е на тренировка в "Младост"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 апр 2013 15:32

ralimavridov написа:
Готвача написа:Ако не е за "Честит 1-ви април" и не е "счупен",мисля си че ще ни реши проблемите в дясната зона особено.Скоро не сме имали играч,който ек на ек да мине защитник,а този е точно такъв.Мощен,бърз с добър демараж и нелошо центриране,трудно го спират без нарушение/изгледах 3 клипа с негово участие/.Като добавим и екстрата че и вкарва,бих извикал от сега БИНГО!НО!!!Да се погледне първото написано от мен. ;)

Не шега.Следобед е на тренировка в "Младост"

Вземете да запишете някое видео от тренировката/ако ще ходите/ и пуснете да го видим как е в сегашното му състояние.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 01 апр 2013 16:03

Янис Зику написа:Много силни журналисти, пича на снимката с екип на френския Ред Стар, а те написали сръбския Цървена Звезда. :lol:

Иначе му пожелавам да бележи, ако подпише, защото ЧМ не заслужават да изпаднат, особено през тази година.

Какво да ти кажа, големи умници са журналята. :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qmvl-TaLykU[/youtube]

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 01 апр 2013 16:30

Като го гледам,нищо чудно да го взимаме и за крило...

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 01 апр 2013 16:31

Абе дето се вика, няма да е излишен, стига да тренира сериозно и да не ходи по дискотеки!!!

Върни се в “Черно море”