Съдийството или футбола са по-слаби?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Съдийството или футбола са по-слаби?

Мнениеот volf » 01 апр 2013 13:11

james написа:Volf-чо ,извинявай, че не разбрах от самото начало че не си гледал мача, а просто си се заяждаш.Философствай си на воля,такива като тебе са ми омръзнали и не ме вълнуват въобще.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 01 апр 2013 13:13

james написа:Volf-чо ,извинявай, че не разбрах от самото начало че не си гледал мача, а просто си се заяждаш.Философствай си на воля,такива като тебе са ми омръзнали и не ме вълнуват въобще.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 01 апр 2013 13:15

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 01 апр 2013 13:18

Мача го гледах!
Лудогорец не игра добре и това е техният проблем!
Какви са обаче проблемите при Вас?
Имате откровен идиот в ръководството и никой, който да се различава с нещо позитивно в същото.
Избрали сте да играете двубоите си на стадион на койтото самите Вие твърдите, че и кон не би оцелял 90 минути!
Футболистите Ви са посредствени и разчитат за успех единствено на ръст и чисто физически двубой.
При Вас изглежда без значение дали ще исраете с 12 или с 10 играча, тъй като и в двата случая в наказаелното поле не достига място за всички и някой се оказва излишен.
Съдиите са перманентна пречка във вашите двубои, но такива се назначават за всеки двубой, не само на вашите.
За ситуацията при червения картон:
Вашият футболист нямаше условия да овладее топката-беше твърде далеч. Засили се и с отскок заби лакът в главата на Марселиньо - перфектна техника от сериите К-1.
Какво трябваше да му даде съдията - червена роза ли?
И какво да очакваме при тези обстоятелства от такъв двубой?- Логична загуба за Локомотив.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 01 апр 2013 13:40

Ах..., оказа се, че удар с лакът било непозволена техника и в К-1, дори да не е с отскок и в главата!
Бре ами сега къде ще търси реализация на уменията си този Локомотивец?!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 01 апр 2013 14:17

volf написа:Ах..., оказа се, че удар с лакът било непозволена техника и в К-1, дори да не е с отскок и в главата!
Бре ами сега къде ще търси реализация на уменията си този Локомотивец?!

Отговаряш много избирателно.
П.С. За идиота в ръководството всички сме съгласни.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 01 апр 2013 14:45

Абе ей катър, ние ли ги назначаваме и ние ли избрахме да игреам в Своге , глупедо такова !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 01 апр 2013 14:46

tsonpen написа:
hd29 написа:Не е зле делиорманци да се засрамите и замълчите малко,че ставате изключително нагли.За какъв футбол претендираш ,че играе отборът ти.Нима нямате две победи при изключително тенденциозни отсъждания на съдиите.Я ми обясни как съдията ''трансформира'' мача ви с Черно Море в победа,след неотсъждане на явно нарушение в нападение,след което вкарвате гол,който реши мача. :idea: А за засадата в днешния мач на А.Павлов в 52 мин.или и тук съдията се е съобразил ''дърварските традиции в българския футбол'',всеки селски отбор с повечко пари да го правим гранд. :!: :!: :!:.

Вие трябва да се засрамите само от идеята, че организирате двубоя на стадион, където могат да се превеждат единствено кални борби или да се разполага катун калайджии. Още от тук трябва да сте някак по-сдържани. Вчера излязохте за да подмените футболното съревнование и за да разберем това, не е необходимо дори да вярваме в конспирации.
В мача с Черно море има спорна ситуация при единия гол на Лудогорец, а те са два. Дали Генчев пада върху моряка или морякът му се подлага е въпрос на умозаключение за тези, които го умеят. Можеш да влезеш в темата за същия мач в нашия раздел и ще видиш снимка как в същия мач играч на Черно море с прийом от борбата бори Моци в тяхното наказателно поле и това остава ненаказано. За това обаче нито дума от капацитетите по съдийски комфорт на Лудогорец. Хм!
А за мача вчера - защо не коментирате един свободен удар за вас, където нарушението беше във вашата половина, но с няколко подхвърляния и наместване на топката, той беше изпълнен с над 5 метра напред вече от нашата половина. Там съдията пак ли тънко подкрепи Лудогорец?
За засадата въобще няма достатъчно добър кадър от който да може да се каже със сигурност дали я има или не. Единствената съществена грешка на съдиите е когато Моци събори ваш състезател и това остана несанкционирано. За останалото можете да се сърдите на отбора си. Но най-вече на тези, които ви докараха до там да падате толкова ниско като вчера.

Не знам как е било''подменено футболното съревнование'',но ако си гледал мача Монтана-Ботев ПД щеше да забележиш,че също се игра на кална нива,просто такива са условията и Ботев са длъжни да играят там.Призиви от сорта''намерете друг стадион'' или'' опасен е за здравето'' и ''ние сме много по добри,а терена изравнява силите'' и т. н. не съм чул от Пловдив.Значи какво излиза,че Ботев,ЦСКА,Миньор,могат да се съобразяват с условията,които им се предоставят,а Лудогорец не. :oops: Няма лошо да има повече ентусиазъм във привържениците на Лудогорец,все пак в отбора се работи добре ,но нека този ентусиазъм не се превръща в откровена злоба към останалите,а надменното ви поведение (на феновете на отбора)по форумите буди само смях. :idea:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 01 апр 2013 18:58

От цялата работа стана ясно само че разградчани са се взели на сериозно, е ние можеме само да чакаме да станат толкова силни ,че да могат да ни победят и с футболни средства .Могат да се поучат от батковците им от животинските отбори, те като не можаха да ни победят ни взеха стадиона и ни подготвят за изхвърляне в Б група :)

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 01 апр 2013 19:09

И ДА ПАДНЕМ И ДА БИЕМ ,ПАК ЩЕ СЕ НАПИЕМ !
И да изпаднем и да не ПАК ЩЕ СМЕ ОТ ЛОКОМОТИВ СОФИЯ ! :o :lol:
Но не от Гигомотифф ,който сега представлява емблемата ,щото държи лиценза за А група !!! :twisted: :evil: :shock:
Конкретно за реферите....ТЕ СА НА НИВОТО НА АНТИФУТБОЛА игран( така поне казват) у нас !Вчерашният "мач" в Своге напълно потвърди това.
Нито им е криво игрището,нито стадиончето,нито времето...КАТО СИ ГО НЕМОГАТ И 22 -та плюс четиримата боклуци в черно ... :cry: :roll: .
А специално за самата "игра" , "най-добрият " рефер у нас(кой ли го измисля това ?) отиде с мисия ,свърши си я и с помощта на безумният Кичо(две безсмислени влизания в центъра на терена...за играч на 35 год...?!?)и с бездарието и страхливостта на Кокала(наречен от някои "треньор"),който имаше "благоразумието "да го пусне ,макар че нямаше да разчита на него и че взе вместо него двама души(Янев от морето и Трифонов).
ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА СЕ РАДВАМЕ НА НАЦИОНАЛИТЕ ,ЧЕ САМО ТЕ НИ ОСТАНАХА ! :o :)

Върни се в “Локо София”