Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: жал ми е за феновете на левски

Мнениеот eMs1 » 23 сеп 2009 11:25

zlostar написа:Бате, махни си мнението! Само се излагаме с тая световна конспирация срещу нас. Това си е патент на ония. Истината е че Борат ни го сложи много навътре и всякакво друго оправдание е смешно.

+1
От ЦСКА съм, но Г.А. и всички като него (Ефраим, Жаклин, всички в ***, където и съфорумеца Бижутера май списва) са вредни и не трябва да им се обръща никакво внимание

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: НЕ ПРАВЕТЕ ОТ ''ЛЕВСКИ'' ... ''БОТЕВ ''.....

Мнениеот Alternative » 23 сеп 2009 11:28

gonzofenka написа:
hetfield написа:Бих казал,че не само ЦСКА ще се възползва от това което сте.В момента пред вас има 7 отбора.Не 2-ро място а може и троиката да ви е мираж скоро.Разбирам мъката ти,но не само ЦСКА и Левски играят в нашето първенство.А иначе връщайки се назад и спомняйки си теми и мнения на левскари изпитвам леко задоволство от случващото се.Аз съм от Ботев и помня как се месихте в темите ни и казвахте стига писна ни от теми за Ботев.А сега какво,всеки си пуска тема колко го боли за Левски,кой от кой по-голям левскар е и чудно защо все ЦСКА ВИ Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК.

Вие според мен не сте от ''Ботев''Пловдив,а от ЦСКА.Или пък подкрепяте и ЦСКА и ''Ботев''.Съжалявам,ако не е така,но по доста ваши мнения личи омраза към''Левски'' и симпатия (и то силна)към ЦСКА.Добре,че вече има кавички в заглавието.

Същото може да се каже за вас и съгражданите от локо пловдив...Все пак имаше левскари които ни подкрепиха за което им благодаря! :)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Протест

Мнениеот Levski 1914 » 23 сеп 2009 11:33

bigbonusprize написа:
PFC Litex написа:Преди да си замине трябва някой да купи отбора.
За момента само на баба Меца е спрягано името из медиите.

И Лукойл...

Това за Лукойл не го знех. Преди години се въртеше в медийното пространство това инфо, но доколкото знам Златев се е отказал. Ако имаш някаква информация сподели :)
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

vesodoc
Контакти:

Re: Тодор Батков пращал "есемеси" на президента на Рубин, никой

Мнениеот vesodoc » 23 сеп 2009 11:35

gonzofenka написа:
CSKARCHETO-BS написа:Изобщо не принезявам Любо на нивото на тоя мазен глиган,просто да го бъзикне лекичко

Toй суперинтелекта Любо,дето само нагло и грозно дъвче дъвка насреща на хората.Може да се окаже добър треньор,но за да го сравните с Батков(тъпанара)НЕ Е НУЖНО НИКАК ДА ГО ПРИНИЗЯВАТЕ!Всички знаем,за връзките му с ВИС и какво мафиотче беше. ;) Дори и да съм била малка през онези години глуха не бях. ИНАЧЕ АЛЧНОСТТА НА БАТКОВ НЯМА ГРАНИЦИ ЯВНО.И ДАЛАВЕРИТЕ МУ![offtopic]Извинявам се за големите букви.Не викам. ;)[/offtopic]

Може и да викаш, дори да крещиш!
Когато става въпрос за Супата винаги му е малко.
Много хубаво си го описала. Абсолютно съм съгласен с теб и бих се подписвал под твоето мнение.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 23 сеп 2009 11:44

абе хора, не ми коментирайте мнението,а коментирайте случката.... мерси все пак за Вашата загриженост към мен ;)

lubeste
Контакти:

Re: Защо не Табаков !?

Мнениеот lubeste » 23 сеп 2009 11:45

...и с тоя отбор ше завършиме на 3-4 място.....не разбрахте ли най-накрая че в един отбор трябва да има черноранботници в центъра на терена.гаджев и сърмов са най-добрия тандем за сега в центъра.бардон съшо се опитва да покрива пространство и да затваря противника но от километри си му личи че мястото му е зад нападателя.не знам зашо не харесвате сърмов след като той бяга най-много от целия отбор и е доста по работлив от половината играчи на Левски.просто позицията му е дефанзивен халф.той е силен когато няма топка в краката...умее да играе с глава,затваря противника в центъра и има силен шут.жалко за гаджев, зашото Левски шеше да изглежда по коренно различен начин с него в центъра.той е точно това което трябва на Левски.играч в центъра на терена който умее да задържа топката и да елиминира 1 или 2 играчи с пас или с индивидуален рейд.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 23 сеп 2009 11:49

unist_gp написа:абе хора, не ми коментирайте мнението,а коментирайте случката.... мерси все пак за Вашата загриженост към мен ;)

Само не ми казвай, че си вярваш. Ако това е един вид ирония (съмнявам се, предвид тоя флууд из целия форум) имаш много лошо чувство за хумор.

simeon tzanev

Отложен мач Левски - Литекс

Мнениеот simeon tzanev » 23 сеп 2009 11:49

Някои може ли да ми кажа кога ще се изиграе отложения мач?

А от колко часът е в неделя двубоя с Черноморец?

Благодаря предварително!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Протест

Мнениеот bigbonusprize » 23 сеп 2009 11:50

Ами информцията датира от времето на Наско в Левски. Даже се тиражираше, че Сираков е предлагал Левски на Лукойл и това е една от причините да бъде изгонен заедно с Мъри... Но може и да са само слухове.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”