Левски молят Мъри да се върне, той не иска и да чуе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Левски молят Мъри да се върне, той не иска и да чуе

Мнениеот Red_Girl » 31 мар 2013 22:35

Adramelech написа:
След това отборът тръгна надолу, вместо да стане хегемон в България, вина за което има само и единствено Бащицата. Сега кажи, вие какво направихте през последните години, щом 1/4 финал и влизане в ШЛ не са успехи?

Аз писах какво направихме, върни малко назад. И сега и аз обвинявам Пернишките боклуци.. и кво? :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 мар 2013 22:35

ralka_levskarka написа:Отбор, който няма дори стадион не е най- големия ;)

Колко си голям говорят успехите ти.
А стадион си имаме.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 31 мар 2013 22:35

поздрав за една червена потребителка: http://vbox7.com/play:3a97cb95
Последна промяна от СИН_ИМПЕРАТОР на 31 мар 2013 22:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 31 мар 2013 22:35

Синята и червената гнилоч и тука го докараха до мерене на вагините.
С пяна на уста мерят титли и евро "епопеи", мъчейки се да се убедят кой е по-велик. Само дето не осъзнават,как "селяните" 5 години не ги оставят да хванат ръка и се очертава тва да продължи още дълго време.
Изображение

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 31 мар 2013 22:36

Този сайт изпращя...не бях се смял така от много време....
Хасковският каун верно не пощади '''любимия'' си Левски, но ако Батков мъ предложи наистина , много пари ще се върне...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 31 мар 2013 22:36

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
е така е- къде сме ние с нашите мизерни 26 титли и 26 купи, къде е БотевЪ с неговата слаааавна ЕДНА титла за 102 години :lol:

За това ли сте по 2626 човека на мач :lol: Нали се върнахте там където ви е мястото какъв ти е зора :lol: Дори и без 25367493 титли , пак си обичаме отбора за разлика от вас "гражданите" ;) От три години нямат титла и стадиона празен , после не обичали отбора заради победите му :lol:

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 31 мар 2013 22:37

onegavon написа:В исторически план няма такъв термин " последните години" .Чувството за приемственост е привилегия на цивилизованите нации. Само примитивите живея за момента.Само ,че и техния момент взе да се отдалечава колкото и скромен да е той. За един посредствен квартален клуб един четвъртфинал във второстепенен турнир си е нещо значимо все пак.Епохални мачове като тези с Юве,Интер,Аякс елиминирнето на действащи еврошампиони са нещо далечно граничещо с фантастиката за клуб от софийските предградия.

вашият доктор го уволниха, но май се е прехвърлил в секторът ви и ви дава сироп за кашлица на вас. :lol:
ти четеш ли какво пишеш бе епохалносмешен :mrgreen:
Офтопик:
цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 мар 2013 22:37

1982 написа:

Колко си голям говорят успехите ти.
А стадион си имаме.

И на мен да ми помагат всички и аз ще имам големи успехи, ама това е до едно време, съдбата ви даде ТИТАН- да си ги ползвате със здраве още дълги години :)
Не е много сигурно - един път имате, после нямате, после козирки падат, ток няма, после на Олд Трафорд прилича, а бе страшна работа.
Image

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 31 мар 2013 22:37

Я, тука се заформи някаква битка между синя и червена гърла, става интересно. :geek: Искам счупени маникюри и проскубани коси да хвърчат. :mrgreen: Ралке махни ги тези снимки, че постовете ти стават цяла страница .
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 31 мар 2013 22:38

Ти стадиона ли гледаш или успехите? А и стадионче си имаме, което много си обичаме :) Тока само нещо ни куца, ама така е при гърнето.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Архив”