Левски молят Мъри да се върне, той не иска и да чуе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Левски молят Мъри да се върне, той не иска и да чуе

Мнениеот Red_Girl » 31 мар 2013 22:28

ralka_levskarka написа:
И? По- големи ли станахте?

Ми най-големите! ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 31 мар 2013 22:29

Adramelech написа:
veselinsk написа:
Adramelech написа:
veselinsk написа:Какво е това синьо мучене? Иска ми се да попитам рогатите - с тия титли дето се хвалите... като ходите на интервю за работа да не би да си ги пишете в CV-то? Тука 80% като ги чете човек ще вземе да реши,че са вземали дейно участие в печеленето им :)

Кажи сега за Мъри говедото, стана ли треньор или няма място в БотевЪ?

Явно липсата на смислен отговор те кара да отговаряш с въпрос. Но сериозно - пишете ли си ги тия титли в автобиографиите не разбрах?

Явно бягането от темата, която е за Мъри, също те кара да не даваш смислен отговор.

Да разбирам,че си ги пишеш титлите, поради факта,че не даваш еднозначен отговор. Все пак за Мъри не го мисли, аз ви пожелавам Ил Ил да ви води и следващия сезон
Изображение

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 31 мар 2013 22:29

докато другите комунистически галеници играеха финали и дори печелеха европейски купи, наще "армейски" некадърници пропиляха златно време и златни шансове които тогавашния формат на ЕКТ е давал за отборите от източна Европа. 42 години целия държавен ресурс се е изливал при тях обирали са най-доброто, карали са им футболисти в камионетки, най-добрите бази, най-добрите школи за тях, държавни хрантутници..и к'во?!- за 42 години-3 полуфинала?! Заради тях България остана единствената държава от бившия соц.лагер, чийто клубен футбол не успя да запише европейски трофей, или поне финал в ЕКТ...И вместо да се скрият някъде от срам, и да се извинят, те ми се пъчат с два полуфинала, до които са стигнали отстранявайки "грандове" като Слиема Уондърърс(Малта), Гурник(Забже, Полша) и Линфийлд(С.Ирландия) :lol: ...айде нема нужда :mrgreen:
Последна промяна от СИН_ИМПЕРАТОР на 31 мар 2013 22:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 31 мар 2013 22:31

Red_Girl написа:И след това какво? Сподели .. :lol: :lol: Какво направи "отбора на народа" след този "успех" в ШЛ? Срещу кой гранд се изправи? :lol: :lol:

Би ли била така добра, да кажеш вие в последните години какво сте направили?[/quote]
Не ми се измъквай на въпроса с въпрос. Мисля, че бях доста ясна. Отговори ми.[/quote]

След това отборът тръгна надолу, вместо да стане хегемон в България, вина за което има само и единствено Бащицата. Сега кажи, вие какво направихте през последните години, щом 1/4 финал и влизане в ШЛ не са успехи?
[center]Image[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 мар 2013 22:31

ralka_levskarka написа:
И? По- големи ли станахте?

Да, по-големи станахме. В България сме най-големите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 мар 2013 22:32

Отбор, който няма дори стадион не е най- големия ;)
Image

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 31 мар 2013 22:33

veselinsk написа:Да разбирам,че си ги пишеш титлите, поради факта,че не даваш еднозначен отговор. Все пак за Мъри не го мисли, аз ви пожелавам Ил Ил да ви води и следващия сезон

Питай тези, които спореха за титлите, какво ме питаш мен?
Та сега за Мъри говедото, стана ли треньор или няма място в отбора и е некадърник и как няма да го мисля, нали според някакъв сайт, цели два пъти са му звъняли да го молят да се върне в Левски...
[center]Image[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 мар 2013 22:33

СИН_ИМПЕРАТОР написа:докато другите комунистически галеници играеха финали и дори печелеха европейски купи, наще "армейски" некадърници пропиляха златно време и

И другите милиционерски отборчета - кой взе купи в ЕКТ, кой финали игра, кой 1/2-финали .... само нашите милиционери не успяха и един 1/2-финал да добутат.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 31 мар 2013 22:34

В исторически план няма такъв термин " последните години" .Чувството за приемственост е привилегия на цивилизованите нации. Само примитивите живея за момента.Само ,че и техния момент взе да се отдалечава колкото и скромен да е той. За един посредствен квартален клуб един четвъртфинал във второстепенен турнир си е нещо значимо все пак.Епохални мачове като тези с Юве,Интер,Аякс елиминирнето на действащи еврошампиони са нещо далечно граничещо с фантастиката за клуб от софийските предградия.

kloning1912
Контакти:

Мнениеот kloning1912 » 31 мар 2013 22:35

СИН_ИМПЕРАТОР написа:Абе Левски тая година ше вземе я Купа ,я титла, я и двете, докато ФК Боталик не е много сигурно дали и до ЕКТ ще го докара:) Язък че Цецо Василев изля толко милиони за най-скъпото пето място в историята :mrgreen:

да не се хванете за палците само че тогава кво прайм .отиваме пак да чакаме на опашката за следващата :lol:

Върни се в “Архив”