Ако продължаваме да ги ебаваме нищо чудно другият мач пак някой билборд да свалят и да ни отмъстят като го разкъсат от злоба на стадиона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MainEventer написа:Вие платихте ли дълговете на истинския Ботев ПД, който вече не съществува, че да му взимате историята ?
Питам сериозно.
СИН_ИМПЕРАТОР написа:наистина се чудя на самочувствието на жълтите фенове-били славен клуб...1 титла за 101 години..че това ако е славен клуб, значи Славия верно е Реал(Мадрид) както пеят петимата "бели" фенове ,с техните седем титли
СИН_ИМПЕРАТОР написа:MainEventer написа:Вие платихте ли дълговете на истинския Ботев ПД, който вече не съществува, че да му взимате историята ?
Питам сериозно.
каква истори беЕдна титла преди 50 години, и 10-тина мача в Европа
. Те Литекс за 15 години направиха 5 пъти по-големи успехи, от колкото тия смешковци за 101 години
karabadabul написа:Престанете да се ебавате с отбора на Батков бе. Не ви ли е срам. Европа им се подиграва, собственика им се подиграва, Гонзо им се подиграва, Наско им се подиграва, цяла България им се подиграва, публика нямат вече, шампионски амбиции още имат пък играта за Б група и сега дай на умрялото куче и ние нож да вадим. Оставете ги да се чувстват велики като пишат във форумат ни и без това само това им остана.
Ако продължаваме да ги ебаваме нищо чудно другият мач пак някой билборд да свалят и да ни отмъстят като го разкъсат от злоба на стадиона![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами как да го помниш като си бил друсан и ви превозваха с катафалки до стадиона и обратно като добитъкMainEventer написа:никки1912 написа:Ние сме тези дето ви направиха смешни на терена на стадиона и извън него и още не можете да се съвземете от това.MainEventer написа:Вие сдружение ли сте, Металист ли, Боталик ли....Какво сте ?
![]()
![]()
Още същия ден забравих за мача.... не сме се съвзели казва......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дори не знам кои сте, че поне да знам от кой да ме е яд.
никки1912 написа:Ами как да го помниш като си бил друсан и ви превозваха с катафалки до стадиона и обратно като добитък
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта