Левски молят Мъри да се върне, той не иска и да чуе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

samatoranaga
Контакти:

Re: Левски молят Мъри да се върне, той не иска и да чуе

Мнениеот samatoranaga » 31 мар 2013 20:32

cunimepox написа:
Santiago Munezz написа:
turbogena написа:Какви са тия глупости? :mrgreen:

Тея в пловдив само реклама си правят.

С умряло куче кой си прави реклама бе :) Не виждаш ли, че всеки си прави смях с вас вече. Още по смешно става като пишете, че някой си прави реклама с отбор без публика с който и последният в класирането се подиграва. Вие ставате за всичко друго, но не и за реклама. Обречени сте, такава ви е кармата.
Не стига, че ни занимавате като звъните на Мъри, ами сега и реклама. Това си е форума на Ботев и няма да станете нито повече, нито по силни като пишете тук. Само дето комедията по голяма става.
Обадете се на Гонзо докато е време, че току виж се върнал Наско и като шепата фенове останали на Герена го грабнат и него най-много пак да ви покаже г_за си от признателност.
Тази тема е по скоро за заглавие във вестник "Стършел" :mrgreen: :)

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 31 мар 2013 20:33

Avanti_Ragazzi-Белото, инжекцийката и бой с хората от собствената си агитка ли те прави Градска публика? Ако е така наистина нямате равни.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 31 мар 2013 20:34

Аз не знам що им се хващате на номерата на тия селяни! Вместо да си гледат селският отбор пак се занимават с нас, ебахти комплекса за малоценност дето имат към нас! Тия хора не разбраха, че за нас са никой както във футбола, така и в живота! Дреме ми на дедовия за Ботев и за тва кво правят! А те горките само с Левски се занимават, селения братче кво да правиш манталитет!!! Тия хора немат ли си съперничество с Локото, нямат ли си мачове, кво само с нас се занимават аз не мога да ги разбера! Ако и ние се занимавахме с всички провинциални отбори с претенция за нещо, трябва само това да правим и нищо друго! Прекалено проблеми има Левски та да се занимаваме и разни други със самочувствие дето до преди 2 години играеха по-селата! :lol:

В последният месец сигурни 30 теми пуснаха и все за нас братче, ебаси ужаса, ебаси и чудото! :lol:[/quote] :lol: До колкото виждам това е форума на Ботев Пловдив и нормалния въпрос е ,какво правят всички рогати и мучащи животни тук? За проблемите във вашето нещастно отборче ме боли дядовия. :twisted: Оправяйте се и не се бъркайте в другите отбори. А за определенията ти ще кажа, че простотията и глупостта май ходят при едни фенчета дето се мислят за нещо само защото са отбора на всички власти. Ние сме отбора на Пловдив а Пловдив е най стария град в Европа, а вие кои сте селяндурчета. :twisted:
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 31 мар 2013 20:39

samatoranaga написа:С умряло куче кой си прави реклама бе :) Не виждаш ли, че всеки си прави смях с вас вече. Още по смешно става като пишете, че някой си прави реклама с отбор без публика с който и последният в класирането се подиграва. Вие ставате за всичко друго, но не и за реклама. Обречени сте, такава ви е кармата.
Не стига, че ни занимавате като звъните на Мъри, ами сега и реклама. Това си е форума на Ботев и няма да станете нито повече, нито по силни като пишете тук. Само дето комедията по голяма става.
Обадете се на Гонзо докато е време, че току виж се върнал Наско и като шепата фенове останали на Герена го грабнат и него най-много пак да ви покаже г_за си от признателност.

Вие си правите реклама бе. Трябва да сте доста наивни, за да вярвате, че някой е звънял на Мъри и той видиш ли е отказал. Само ми е чудно, въпросните хора знаят ли, че са звъняли на Мъри? Аз още си чакам отговор, Мъри още ли е Мърльо синоптика, Хасковския каун и другите такива или вече, когато би Левски за пръв път от 20-тина години, вече е супер треньора? Като говориш за карма, кажи вашата каква е и докато го правиш, ходи целуни на ББ, да не казвам кое, че ви докара новия собственик!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 31 мар 2013 20:42

Костенурка, 1-и април е утре. Избързал си с пускането на темата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 31 мар 2013 20:42

Avanti_Ragazzi написа:
Raoul_Duke написа:
Avanti_Ragazzi написа:Аз не знам що им се хващате на номерата на тия селяни! Вместо да си гледат селският отбор пак се занимават с нас, ебахти комплекса за малоценност дето имат към нас! Тия хора не разбраха, че за нас са никой както във футбола, така и в живота! Дреме ми на дедовия за Ботев и за тва кво правят! А те горките само с Левски се занимават, селения братче кво да правиш манталитет!!! Тия хора немат ли си съперничество с Локото, нямат ли си мачове, кво само с нас се занимават аз не мога да ги разбера! Ако се занимаваме с всички провинциални отбори с претенция за нещо, трябва само с това да се занимаваме! Прекалено проблеми има Левски та да се занимаваме и разни други със самочувствие дето до преди 2 години играеха по-селата! :lol:

"Градски" от Дуванлии, Харманли, Пазарджик и Разлог :mrgreen: , ти нали го раздаваше голям дървен философ преди да ви изнасилим втория кръг? Още чакаме "задълбочения" анализ на мозъчния донор от ФК Поуяне-Витоша.

Първо селски беко на мене ми дреме на оная работа даден човек къде живее, дали си от някое село или от Париж! Важното е даден човек да е добър и интелигентен, а не от къде е! Май ти имаш комплекс на тема провинция и столица, не аз!

Аз ти говоря за манталитет на публиката ви дето пише тука, а тя при вас е на мега селско ниво братче! Вие немате спиране тема, след тема пускате тука и все за нас! И това дразни, аз ако тръгна да ти пускам нон стоп теми за Ботев как ще реагираш бе гражданино! Аз не мога да ви разбера, имате си отбор биете си поред браво на вас! Ама да ви е.... майката що пак трябва с нас да се занимавате, вече писва и дразни ужасно много! Ей за тва сте селяни братче щото се държите така, вместо да си гледате отбора само си избивате комплекси спрямо нас и търсите внимание от наша страна!

Манталитета на вашата "публика" е да мята ракети по хора,да краде винили,да чупи огради и да пали етнически конфликти :oops: Като не искаш да се занимаваш с нас какво правиш тук и защо си оставил словесната си диария?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 31 мар 2013 20:44

Бултрасите сами ще изгонят Мъри Гувядуту :mrgreen:

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 31 мар 2013 20:47

slash1912 написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Raoul_Duke написа:
Avanti_Ragazzi написа:Аз не знам що им се хващате на номерата на тия селяни! Вместо да си гледат селският отбор пак се занимават с нас, ебахти комплекса за малоценност дето имат към нас! Тия хора не разбраха, че за нас са никой както във футбола, така и в живота! Дреме ми на дедовия за Ботев и за тва кво правят! А те горките само с Левски се занимават, селения братче кво да правиш манталитет!!! Тия хора немат ли си съперничество с Локото, нямат ли си мачове, кво само с нас се занимават аз не мога да ги разбера! Ако се занимаваме с всички провинциални отбори с претенция за нещо, трябва само с това да се занимаваме! Прекалено проблеми има Левски та да се занимаваме и разни други със самочувствие дето до преди 2 години играеха по-селата! :lol:

"Градски" от Дуванлии, Харманли, Пазарджик и Разлог :mrgreen: , ти нали го раздаваше голям дървен философ преди да ви изнасилим втория кръг? Още чакаме "задълбочения" анализ на мозъчния донор от ФК Поуяне-Витоша.

Първо селски беко на мене ми дреме на оная работа даден човек къде живее, дали си от някое село или от Париж! Важното е даден човек да е добър и интелигентен, а не от къде е! Май ти имаш комплекс на тема провинция и столица, не аз!

Аз ти говоря за манталитет на публиката ви дето пише тука, а тя при вас е на мега селско ниво братче! Вие немате спиране тема, след тема пускате тука и все за нас! И това дразни, аз ако тръгна да ти пускам нон стоп теми за Ботев как ще реагираш бе гражданино! Аз не мога да ви разбера, имате си отбор биете си поред браво на вас! Ама да ви е.... майката що пак трябва с нас да се занимавате, вече писва и дразни ужасно много! Ей за тва сте селяни братче щото се държите така, вместо да си гледате отбора само си избивате комплекси спрямо нас и търсите внимание от наша страна!

Манталитета на вашата "публика" е да мята ракети по хора,да краде винили,да чупи огради и да пали етнически конфликти :oops: Като не искаш да се занимаваш с нас какво правиш тук и защо си оставил словесната си диария?

Щото пак ни намесвате в неща дето не са истина и на 1%, затова! :evil: Ако не беше малоумното и откровено провокативно име на темата нима си мислиш, че бих влязъл във вашият форум! Стига глупости, тая тема е диария не друго!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 31 мар 2013 20:48

Adramelech написа:
samatoranaga написа:С умряло куче кой си прави реклама бе :) Не виждаш ли, че всеки си прави смях с вас вече. Още по смешно става като пишете, че някой си прави реклама с отбор без публика с който и последният в класирането се подиграва. Вие ставате за всичко друго, но не и за реклама. Обречени сте, такава ви е кармата.

Вие си правите реклама бе. Трябва да сте доста наивни, за да вярвате, че някой е звънял на Мъри и той видиш ли е отказал. Само ми е чудно, въпросните хора знаят ли, че са звъняли на Мъри? Аз още си чакам отговор, Мъри още ли е Мърльо синоптика, Хасковския каун и другите такива или вече, когато би Левски за пръв път от 20-тина години, вече е супер треньора? Като говориш за карма, кажи вашата каква е и докато го правиш, ходи целуни на ББ, да не казвам кое, че ви докара новия собственик!

Аз пък те питам онзи черния дето ви танцуваше до една синя фланелка и го замеряхте с банани ,като вкара 14 гола на Етър,Локо Сф и Берое ,новия Гара Дембеле ли стана вече,а?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 31 мар 2013 20:48

Raoul_Duke написа:

Забравяш и саут дивижън, които са видните столичани, състоящите от сливането си с тези от Пазарджик и околни села, за малко пълнеж- да стресират противника.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Върни се в “Архив”