Аз не знам що им се хващате на номерата на тия селяни! Вместо да си гледат селският отбор пак се занимават с нас, ебахти комплекса за малоценност дето имат към нас! Тия хора не разбраха, че за нас са никой както във футбола, така и в живота! Дреме ми на дедовия за Ботев и за тва кво правят! А те горките само с Левски се занимават, селения братче кво да правиш манталитет!!! Тия хора немат ли си съперничество с Локото, нямат ли си мачове, кво само с нас се занимават аз не мога да ги разбера! Ако и ние се занимавахме с всички провинциални отбори с претенция за нещо, трябва само това да правим и нищо друго! Прекалено проблеми има Левски та да се занимаваме и разни други със самочувствие дето до преди 2 години играеха по-селата!

В последният месец сигурни 30 теми пуснаха и все за нас братче, ебаси ужаса, ебаси и чудото!

[/quote]

До колкото виждам това е форума на Ботев Пловдив и нормалния въпрос е ,какво правят всички рогати и мучащи животни тук? За проблемите във вашето нещастно отборче ме боли дядовия.

Оправяйте се и не се бъркайте в другите отбори. А за определенията ти ще кажа, че простотията и глупостта май ходят при едни фенчета дето се мислят за нещо само защото са отбора на всички власти. Ние сме отбора на Пловдив а Пловдив е най стария град в Европа, а вие кои сте селяндурчета.

Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!