ralka_levskarka написа:KategorieC написа:Мда, тук всичко е нормално явно. Щом се дискутират природните богатства и чудеса на родината мамка
Май си препил? :D
Черният ми дроб крещи " Милост бе, пурдот!Милост!"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:KategorieC написа:Мда, тук всичко е нормално явно. Щом се дискутират природните богатства и чудеса на родината мамка
KategorieC написа:ralka_levskarka написа:KategorieC написа:Мда, тук всичко е нормално явно. Щом се дискутират природните богатства и чудеса на родината мамка
Черният ми дроб крещи " Милост бе, пурдот!Милост!"Днес не съм близнал, ама от четвъртък до днес ранната сутрин...
CTAHKO написа:Тук се е качила на високоЯвно за да търси баща си
![]()
разбра от два независими един от друг източника PlovdivDerby.com.
ralka_levskarka написа:KategorieC написа:ralka_levskarka написа:KategorieC написа:Мда, тук всичко е нормално явно. Щом се дискутират природните богатства и чудеса на родината мамка
Черният ми дроб крещи " Милост бе, пурдот!Милост!"Днес не съм близнал, ама от четвъртък до днес ранната сутрин...
Трябвало е да удариш 1,2 за победата на Берое
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Червени сме! Горди сме! Само ЦСКА обичаме! Армейки смее, верни смеее, самоо ЦСКА!!!![]()
![]()
Познаах мача с орките на точен!![]()
KategorieC написа:Red_Girl написа:Червени сме! Горди сме! Само ЦСКА обичаме! Армейки смее, верни смеее, самоо ЦСКА!!!![]()
![]()
Познаах мача с орките на точен!![]()
Прасета стее
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Газимеее, саамоооо ЦСКААА!!!![]()
Айде едно наздраве от мене, че съм загряла..
KategorieC написа:Red_Girl написа:Газимеее, саамоооо ЦСКААА!!!![]()
Айде едно наздраве от мене, че съм загряла..
Наздраве! Днес бях решил да почивам... нейсе! Газитееее, говеда стеее

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта