siniq_fen написа:Ако станем шампиони, има шанс да играем цели 6 мача, защото във втория предварителен кръг може да играем с аматьори
Още по-лошо да отпадаме от аматьори!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Ако станем шампиони, има шанс да играем цели 6 мача, защото във втория предварителен кръг може да играем с аматьори
zlobul написа:Отдавна съм го казал и пак ще го кажа : В нашия отбор трябва да се реже живо месо за да се получат нещата , но очевадно никой не иска да го направи ,даже напротив ,прави се всичко възможно Левски да бъде държан в калта , което означава само едно , НЯКОИ ГОСПОДА ИМАТ ПОЛЗА ОТ ТОВА МУ СЪСТОЯНИЕ ПОРАДИ ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА .
Палячото от надежда в компания с гигов докараха локо софия до положението -да са изпадащ отбор , който играе мачовете си в Своге . Представете си какво ни чака и нас след време .
П.С. Съвсем отговорно искам да заявя , че ако бяха дали на Херо , та дори и на баи Гроздан 1/4 от парите , които тоньо похарчи за разни "прохазки" и "пинтовци" , сега Левски щеше да има отбор , който мачка всичко живо в България .Е да , ама не ! Аз лично не искам тази година да играем в ЕКТ .Стигат ми нервите , които изхабих последните години .
zlobul написа:Пропуснах да отбележа , че го*ньо показа за пореден път , че е лайно . Тоя (футболистите му ) не излезе да играе футбол срещу отбора , който му е дал толкова много , а излезе да го убива . Такива умопомрачителни влизания имаше от страна на "моряците" , че си е живо чудо как не изгониха никой от тях. Интересно е и друго : съдията му се извинил за гола от засада , а на кой трябва да се извини съдиятз за събарянето на силва в наказателното поле ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта