Черно Море - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Черно Море - Левски

Мнениеот Santiago Munezz » 31 мар 2013 19:50

siniq_fen написа:Ако станем шампиони, има шанс да играем цели 6 мача, защото във втория предварителен кръг може да играем с аматьори ;)

Още по-лошо да отпадаме от аматьори!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 31 мар 2013 20:33

Думите са излишни. Равен беше напълно логично заключение, въпреки че оня суплес срещу Силва в 93 минута много не ми заприлича на футболна техника, но карай да върви.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 01 апр 2013 05:24

К'во сте тръгнали да коментирате глупости . Тоньо ,доньо и илиан , а преди това и гонзо докараха отбора до нивото на локо софия , както и предположих , че ще стане . Ако газпром откажат спонсорство картинката ще стане още по- зле . Избързаха да бутнат сектор А и ми е много чудно колко уговорени мача тип (1-3 с цска) , казански афери и т.н. ще трябва да изиграят , че да построят стадиона . Продължаваме да гледаме палячото от надежда кви други лайна ще изсере .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 01 апр 2013 08:35

Толкова жалки не сме били никога!В отбора има поне 5 човека,които са на ниво Б група в България...Везалов е ужасен.Старокин е много слаб,Прохазка няма нищо общо с футбола,Димов освен с глава е някакво недоразумение,а м.Василев беше сякаш пъхнат насила на терена.Колкото до Ил.илиев,всичко отрицателно за него ще е слабо...

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 01 апр 2013 09:20

Съдията направи грешки в полза и на двата отбора и доста спомогна мача да се превърне в корида.
Иначе определено в Левски има криза но поне според мен тя не се дължи толкова на играчите, а по скоро на скандали между Батков, Тонев и Илиян Илиев. Сега с идването на Боримиров скандалите ще се увеличат и все повече хора ще се месят в реденето на състава за даден мач което най вероятно ще доведе до задълбочаване на кризата.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 01 апр 2013 10:55

само едно ми е чудно.Откъде толкова загриженост от фенове на други отбори за кризата в Левски.
Толкова ли страдате за Левски,оставете ни нас,ето Ботвистите си имате Мъри,който ще ви научи да играете,
червените си имате Милен,който ще ви даде спокойствие и разум,оранжевите си имате Кама-която ще дава респект,разградчани
си имате Киро,който дава много парички,защо не си гледате вашите си неща а се врете все в този подфорум.
Оставете ни нас от какво ви е страх от този слаб тренер и този слаб отбор.
LEVSKI_FOREVER

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 01 апр 2013 12:18

Отдавна съм го казал и пак ще го кажа : В нашия отбор трябва да се реже живо месо за да се получат нещата , но очевадно никой не иска да го направи ,даже напротив ,прави се всичко възможно Левски да бъде държан в калта , което означава само едно , НЯКОИ ГОСПОДА ИМАТ ПОЛЗА ОТ ТОВА МУ СЪСТОЯНИЕ ПОРАДИ ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА .
Палячото от надежда в компания с гигов докараха локо софия до положението -да са изпадащ отбор , който играе мачовете си в Своге . Представете си какво ни чака и нас след време .

П.С. Съвсем отговорно искам да заявя , че ако бяха дали на Херо , та дори и на баи Гроздан 1/4 от парите , които тоньо похарчи за разни "прохазки" и "пинтовци" , сега Левски щеше да има отбор , който мачка всичко живо в България .Е да , ама не ! Аз лично не искам тази година да играем в ЕКТ .Стигат ми нервите , които изхабих последните години .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 апр 2013 12:32

zlobul написа:Отдавна съм го казал и пак ще го кажа : В нашия отбор трябва да се реже живо месо за да се получат нещата , но очевадно никой не иска да го направи ,даже напротив ,прави се всичко възможно Левски да бъде държан в калта , което означава само едно , НЯКОИ ГОСПОДА ИМАТ ПОЛЗА ОТ ТОВА МУ СЪСТОЯНИЕ ПОРАДИ ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА .
Палячото от надежда в компания с гигов докараха локо софия до положението -да са изпадащ отбор , който играе мачовете си в Своге . Представете си какво ни чака и нас след време .

П.С. Съвсем отговорно искам да заявя , че ако бяха дали на Херо , та дори и на баи Гроздан 1/4 от парите , които тоньо похарчи за разни "прохазки" и "пинтовци" , сега Левски щеше да има отбор , който мачка всичко живо в България .Е да , ама не ! Аз лично не искам тази година да играем в ЕКТ .Стигат ми нервите , които изхабих последните години .

:lol: :lol: :lol: апхаха, аз и миналата не исках, ама нали не съм му разбирала :lol: :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 01 апр 2013 13:07

Пропуснах да отбележа , че го*ньо показа за пореден път , че е лайно . Тоя (футболистите му ) не излезе да играе футбол срещу отбора , който му е дал толкова много , а излезе да го убива . Такива умопомрачителни влизания имаше от страна на "моряците" , че си е живо чудо как не изгониха никой от тях. Интересно е и друго : съдията му се извинил за гола от засада , а на кой трябва да се извини съдиятз за събарянето на силва в наказателното поле ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 01 апр 2013 13:10

zlobul написа:Пропуснах да отбележа , че го*ньо показа за пореден път , че е лайно . Тоя (футболистите му ) не излезе да играе футбол срещу отбора , който му е дал толкова много , а излезе да го убива . Такива умопомрачителни влизания имаше от страна на "моряците" , че си е живо чудо как не изгониха никой от тях. Интересно е и друго : съдията му се извинил за гола от засада , а на кой трябва да се извини съдиятз за събарянето на силва в наказателното поле ?

Черно море играят такъв "футбол" от години, едва ли Гонзо ги е научил така...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”