Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот siniq_fen » 31 мар 2013 19:12

Гари става, ама имаме още много много пълни некадърници в отбора.
П.п. Вчера бях в един асансьор с Преслав Йорданов и още някакви от Черморец - това момче и на живо изглежда като дърво :mrgreen:
Само Левски!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 31 мар 2013 19:14

ralka_levskarka написа:
AnalBreaker написа:
ralka_levskarka написа:Нали си му гледал само два мача, бе? А други 5 къде са ? Какво ми се дървиш такъв, колко трябвало да го чака, ми никой не те кара. нали не си фен на Левски. Не му е гледал всичките мачове, ама иначе говори, пък, че в мача срещу Ботев само той се опитваше да направи нещо - к*р работа.

Ти голям пример даде... В мача с Ботев какво направи ? И него мач съм гледал, значи станаха 3 и в трите нито гол, нито асистенция... Да те светна, че за един футболист критерии за това дали е добър и дали става за голям клуб са именно головете и асистенциите. При положение, че нищо не е направил, няма смисъл да ми го защитаваш

ПП: Не ти се дървя, а просто се дразня на сините журналисти и фенове, които постоянно хвалят поредният чужденец, а той с нищо не го е заслужил.

Ще го защитавам, защото харесвам такива футболисти. Бързи, които не се измарят на 50- та минута, такива, които не иска да влизат с топката в шибаната врата. Дойде две седмици преди началото на първенството и не му личи.
П.С. не го правят сините журналисти само, аз ти казах, че и червени фенове го харесват, и на Берое, и на Литекс ;)

Абе да са го взели по-рано. Какво ги бърка хората, които обичат Левски, че онзи дошъл 2 седмици преди началото на първенството при положение, че напред отбора играе безобразно и точно този, който уж трябва да им оправи проблемите - не прави нищо...
Другия мач пак ще слушаме за мегапопълнението в състава на Левски и той пак нищо няма да направи и тако, докато ти дойде акъла в главата
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 мар 2013 19:29

ralka_levskarka написа:
siniq_fen написа:Абе самия факт, че Гари, който прави по 5-6-7 грешки на мач, ни е най-добрият футболист, говори достатъчно...

А самият факт, че дойде в края на подготовката, а играе така, все едно е дошъл преди 5 месеца, говори достатъчно. Бърз, техничен и не го е страх да стреля към вратата.

ти на това дето са го правили Левски подготовка ли му викаш :lol: ... Та Етър имат повече точки от вас втория полусезон ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 мар 2013 19:33

ros написа:
ralka_levskarka написа:
siniq_fen написа:Абе самия факт, че Гари, който прави по 5-6-7 грешки на мач, ни е най-добрият футболист, говори достатъчно...

А самият факт, че дойде в края на подготовката, а играе така, все едно е дошъл преди 5 месеца, говори достатъчно. Бърз, техничен и не го е страх да стреля към вратата.

ти на това дето са го правили Левски подготовка ли му викаш :lol: ... Та Етър имат повече точки от вас втория полусезон ;)

Е страшен пример даде :lol: Виж срещу кои сме играли ние и срещу кои Етър... Реално на нас голямата ни издънка беше срещу Монтана. Не е срамно да паднеш от Ботев в Пловдив и да направиш равен на Тича ,където по принцип си се играе много трудно.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 мар 2013 19:38

turbogena написа:
ros написа:
ralka_levskarka написа:

Е страшен пример даде :lol: Виж срещу кои сме играли ние и срещу кои Етър... Реално на нас голямата ни издънка беше срещу Монтана. Не е срамно да паднеш от Ботев в Пловдив и да направиш равен на Тича ,където по принцип си се играе много трудно.

Марто, само да ти припомня, че Етър биха на Тича при предното домакинство на Черно море
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 мар 2013 19:40

ros написа:Марто, само да ти припомня, че Етър биха на Тича при предното домакинство на Черно море

Е ок де. Те Черно Море тоя сезон мисля ,че имат само 2 загуби на Тича. Много добре знаеш ,че Левски и Цска играят много трудно там. Не мисля ,че Х във Варна е някаква трагедия. При нас проблемът е ,че не показваме игра ,а не толкова точките.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 мар 2013 19:43

turbogena написа:
ros написа:Марто, само да ти припомня, че Етър биха на Тича при предното домакинство на Черно море

Е ок де. Те Черно Море тоя сезон мисля ,че имат само 2 загуби на Тича. Много добре знаеш ,че Левски и Цска играят много трудно там. Не мисля ,че Х във Варна е някаква трагедия. При нас проблемът е ,че не показваме игра ,а не толкова точките.

е аз затова питах на това дето сте го водили подготовка ли му викате

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 мар 2013 19:43

turbogena написа:

Така и не разбраха ръководителите в Левски, че фенове на отбора се интересуват само и единствено от играта и нищо друго!!!!!!! 4 точки от първия, което е нищо..... Като погледнеш обаче, че въобще не се напрягат да играят и се отчайваш :x

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 мар 2013 19:49

ros написа:
turbogena написа:

е аз затова питах на това дето сте го водили подготовка ли му викате

Еми не ги знам каква подготовка са водили. Контролите ги гледах ,но там не може да се правят заключения. Както се вижда в официалните мачове въобще не сме на добро ниво. Добре ,че и другите са зле ,та се запазва интригата...

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 31 мар 2013 19:52

Мен болшинството от чужденците в Левски ме вбесяват страшно много в последните две години. Бих искал да видя друга политика при трансферите и работата със състава, ама нейсе. От времето на Моргун до днешна дата съм видял сигурно към 40-50 (ако не и повече) сини легионери и малка част от тях са били по-добри от българските им колеги.

Харесвам Варела :mrgreen:

Изображение

Върни се в “Свободна зона”