Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тодор Батков - президент мечта !!!

Мнениеот CTAHKO » 31 мар 2013 18:05

stn написа:Ей са ще дойдат специалистите и ще заобесняват колко некадърен е Батков. Некадърниците са тези, които привличат разните му футболистчета в отбора и ги тренират.

Като ти харесва толкова много,вземи си го в къщи 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 31 мар 2013 18:12

onceMORT написа:Точно така, мустака е виновен. А ти даваш парите за отбора. Купил си сезонна карта, екип на отбора.
Защо говорите глупости. Както каза Берлускони преди няколко години "И мен ме боли че падаме, но аз съм този който дава парите". Добър, лош Батков е президент на ПФК Левски, в момента друг не иска да дава пари.

Виж какви решения взе в последните 6-7 години. Та той е неадекватен.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 31 мар 2013 18:55

Батков да си събира крушите и да се маха и да идва някой президент с много пари и власт .

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 31 мар 2013 19:04

ЕМИЛ написа:Батков да си събира крушите и да се маха и да идва някой президент с много пари и власт .

Най-добре ще е президента на РБ да е президент и на Лесни,а премиера негов спортен директор.Народа да бъде насилван с пистолет във врата да посещава двубоите на сливите,а съдийските тройки да бъдат назначавани в долината на глинените гърнета в канцалариите на герена.

kir40
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот kir40 » 24 апр 2013 11:01

Крайно време е да си ходи,но се е запънал като магаре на мост защото много добре разбира че без Левски е едно голямо нищо климатици.
Последна промяна от kir40 на 07 май 2013 11:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 апр 2013 21:30

Батков съзря опит да бъде отблъснат Газпром със свастиките в Ловеч

Аве, Бате ще се сетиш май - ама провокацията със Сиони, плакатите на "Левски" - ФК Сараево, тези в Ловеч са пряко следствие от управлението, пардон неуправлението ти, от пълната анархия не в последните 4 години, а от както ти пое кормилото - от отмъкването на кинтите за ШЛ, от това, че след като за няколкото години при Мъри си получил повече от 10 млн. евро само! от участията в Европа и ти не ги използва за вдигане на клуба до над-българска мижитурка, а си ги разпредели по сенчестите ти фирмички. Заради нередовните ти смени на шефове и администрация, спортно ръководство, вегетирането на паразити около Герена с твоето вишочайшо позволение. Заради най-големия скандал разтърсвал клуба в последните 30 години и повече - Казанската афера! Бате, Бате, я кажи какво стана с Бате? А? Къде е публиката, Бате? Какво направи със школата, Бате? Какво направи с името на този клуб, чичко агент? Хубаво ли е да носиш на полицията и после да си първи демократ на републиката.

Ще се сетиш, Бате! Я кажи сега какво си намислил? Газпром ли е новата "Казанска афера"? А Бате, кажи си го. Те ще те разберат. Ех, Бате, Бате, бедни ми Санчо Панса...

А да, бате, я кажи, чичо Иво с крадливите ръчички що е на Герена? Не знаеш викаш, а? Мушмурок.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 апр 2013 23:21

kir40 написа:Крайно време е да си ходи,но се е запънал като магаре на мост защото много добре разбира че без Левски е едно голямо нищо.

Каза най-известния човек на Земята... Нека това е за всички, които се надпреварват да плюят, а Герена е празен... Аз от Варна толкова често съм ходил да гледам мачове на любимия отбор и не винаги той е биел, не винаги играта е била страхотна, но веднъж не съм си позволил да плюя по хора дали толкова на Левски!!! За мен винаги е било невероятно щастие, когато съм имал възможност да гледам отборът на сърцето си, та дори и да не сме били-никога не ме е било яд, че съм пропътувал 500 километра, за да го гледам... Но изглежда това е манталитетът на някои хора. Някоя друга загуба и вече няма никой на стадиона. Срам-отборът на Суиндън, който от десетки години не е виждал Висша лига сигурно и в момента е 5-ти в Лига 1 на Англия има повече зрители, отколкото ходят на мачове на Левски... Пък вие си плюйте-изглежда сте най-големите фенове... Той не бил нищо без Левски. Нищо, че е един от най-добрите адвокати и печели дела за милиони. Нищо, че построи църква, че дари апаратура на Пирогов, че дари автомобили на МВР, че защитаваше фенове на Левски без пари, че бе президент, когато Левски стигна четвъртфинал на УЕФА и когато Левски влезе в ШЛ и все още е единственият тим, който го е правил. А нека стадиона е празен, а тук някои да се мислят за НЕЩО... Само дето никой не е чувал за тях...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 25 апр 2013 11:48

parvanoff написа:
kir40 написа:Крайно време е да си ходи,но се е запънал като магаре на мост защото много добре разбира че без Левски е едно голямо нищо.

Каза най-известния човек на Земята... Нека това е за всички, които се надпреварват да плюят, а Герена е празен... Аз от Варна толкова често съм ходил да гледам мачове на любимия отбор и не винаги той е биел, не винаги играта е била страхотна, но веднъж не съм си позволил да плюя по хора дали толкова на Левски!!! За мен винаги е било невероятно щастие, когато съм имал възможност да гледам отборът на сърцето си, та дори и да не сме били-никога не ме е било яд, че съм пропътувал 500 километра, за да го гледам... Но изглежда това е манталитетът на някои хора. Някоя друга загуба и вече няма никой на стадиона. Срам-отборът на Суиндън, който от десетки години не е виждал Висша лига сигурно и в момента е 5-ти в Лига 1 на Англия има повече зрители, отколкото ходят на мачове на Левски... Пък вие си плюйте-изглежда сте най-големите фенове... Той не бил нищо без Левски. Нищо, че е един от най-добрите адвокати и печели дела за милиони. Нищо, че построи църква, че дари апаратура на Пирогов, че дари автомобили на МВР, че защитаваше фенове на Левски без пари, че бе президент, когато Левски стигна четвъртфинал на УЕФА и когато Левски влезе в ШЛ и все още е единственият тим, който го е правил. А нека стадиона е празен, а тук някои да се мислят за НЕЩО... Само дето никой не е чувал за тях...

Най- накрая и нещо разумно от теб.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Батков: Аз ли съм мутра или кой?

Мнениеот obi4am_pirin » 03 май 2013 13:27

"Мутрите обаче са при тях, а ние сме народът. Аз ли съм мутра или кой?

Ганьо Балкански бил народа!От кога този комунистически агент вижда себе си като част от народа?Хора умират от глад а този мазнок бил част от народа!Няма срам и този!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Батков: Аз ли съм мутра или кой?

Мнениеот Teo » 03 май 2013 13:30

Който грухти последен, грухти най-добре :!:

Върни се в “Архив”