stn написа:Ей са ще дойдат специалистите и ще заобесняват колко некадърен е Батков. Некадърниците са тези, които привличат разните му футболистчета в отбора и ги тренират.
Като ти харесва толкова много,вземи си го в къщи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stn написа:Ей са ще дойдат специалистите и ще заобесняват колко некадърен е Батков. Некадърниците са тези, които привличат разните му футболистчета в отбора и ги тренират.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
onceMORT написа:Точно така, мустака е виновен. А ти даваш парите за отбора. Купил си сезонна карта, екип на отбора.
Защо говорите глупости. Както каза Берлускони преди няколко години "И мен ме боли че падаме, но аз съм този който дава парите". Добър, лош Батков е президент на ПФК Левски, в момента друг не иска да дава пари.
ЕМИЛ написа:Батков да си събира крушите и да се маха и да идва някой президент с много пари и власт .
Батков съзря опит да бъде отблъснат Газпром със свастиките в Ловеч
kir40 написа:Крайно време е да си ходи,но се е запънал като магаре на мост защото много добре разбира че без Левски е едно голямо нищо.
parvanoff написа:kir40 написа:Крайно време е да си ходи,но се е запънал като магаре на мост защото много добре разбира че без Левски е едно голямо нищо.
Каза най-известния човек на Земята... Нека това е за всички, които се надпреварват да плюят, а Герена е празен... Аз от Варна толкова често съм ходил да гледам мачове на любимия отбор и не винаги той е биел, не винаги играта е била страхотна, но веднъж не съм си позволил да плюя по хора дали толкова на Левски!!! За мен винаги е било невероятно щастие, когато съм имал възможност да гледам отборът на сърцето си, та дори и да не сме били-никога не ме е било яд, че съм пропътувал 500 километра, за да го гледам... Но изглежда това е манталитетът на някои хора. Някоя друга загуба и вече няма никой на стадиона. Срам-отборът на Суиндън, който от десетки години не е виждал Висша лига сигурно и в момента е 5-ти в Лига 1 на Англия има повече зрители, отколкото ходят на мачове на Левски... Пък вие си плюйте-изглежда сте най-големите фенове... Той не бил нищо без Левски. Нищо, че е един от най-добрите адвокати и печели дела за милиони. Нищо, че построи църква, че дари апаратура на Пирогов, че дари автомобили на МВР, че защитаваше фенове на Левски без пари, че бе президент, когато Левски стигна четвъртфинал на УЕФА и когато Левски влезе в ШЛ и все още е единственият тим, който го е правил. А нека стадиона е празен, а тук някои да се мислят за НЕЩО... Само дето никой не е чувал за тях...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта