Ще остане ли в А група Локо Сф?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще остане ли в А група Локо Сф?
Като един нормален човек се чудя защо му е на Локо Сф да е в А група и честно да ви кажа немога да намеря реални доводи.Освен 'ПОКУПКО -ПРОДАЖБА'' на мачове
5EV написа:Като един нормален човек се чудя защо му е на Локо Сф да е в А група и честно да ви кажа немога да намеря реални доводи.Освен 'ПОКУПКО -ПРОДАЖБА'' на мачове
Дай някои пример, че не се сещам последните две години да сме имали пари да купим някой мач и достатъчно точки да продадем.
-
- Контакти:
Славия и Локо София-славни някога отбори вегетиращи в момента.Мисля че железничарите ще запазят местото си при майсторите,но положението надали ще се подобри.Левски и ЦСКА като представителни отбори на столицата и държавата винаги ще са с едни гърди пред двете бивши величия и тяхното залязване ще продължава.
-
- Контакти:
LOKOMAN написа:След като във форума се толерира пускането на теми които не допринасят с нищо за развитието му а дават поле на някои малоумници да се кефят моля някой модератор да ми отговори мога ли да пусна тема "ЗАСЛУЖАВА ЛИ ВЕДОМСТВЕНИЯТ ОТБОР НА ТЕЦ МАРИЦА ДА НОСИ ИМЕТО БЕРОЕ ИЛИ Е ПО-КОРЕКТНО ДА СЕ НАРИЧА ОЛИМПИК - ГАЛАТА - СТАРА ЗАГОРА".Благодяря.
Пич погледни кога теца станаха спонсор и кога се дигна цената на тока.
Viktor4o_Rs написа:Мисля си, че и Локо (Сф), и Черно море няма да отпаднат, най-логично е 4-тия изпадащ да е Ботев (Вр)Но ако Локото паднат и от Етър следващия кръг, вече става наистина трудно за тях.
И що да е най-логично?Я дай да видим или щото Локомотив е от София?
-
- Контакти:
Локомотив си има стадион, той се ремонтира, защото феновете протестираха и дадоха гласност.
Снимки от ремонта, можете да видите в локо.инфо
Локомотив имат предостатъчно фенове, с които може да напълни стадиона си.Просто Гигов трябва да си ходи.
Сандев, Локомотив за теб е всичко! Признай си, ти обичаш Локо
Снимки от ремонта, можете да видите в локо.инфо

Локомотив имат предостатъчно фенове, с които може да напълни стадиона си.Просто Гигов трябва да си ходи.
Сандев, Локомотив за теб е всичко! Признай си, ти обичаш Локо

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Знам че аз като фен на Локомотив напрактика не съществувам , но това не ми пречи да имам мнение . Знам ,че произхождам от най-голямата несъщеиствуваща група ,но някакси ме има .Че Локомотив ще изпадне това е ясно ,че днес играхме с отбор който е с класа под нашия това също е ясно дори на онзи тъп журналист който по БНТ цял мач се самоубеждаваше ,че Кристиян е ударил противника си и за това е получил картон . Нас от догодина няма да ни има, нищо че Въобще не съществуваме . Незнам по кого ще плюете тогава , но ще е весело чак ме е яд че няма да ме има да ви се радвам е то всъщност аз и сега не съществувам.
Ще бъда щастлив ако Локото остане а еклерите изпаднат.
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!
След изказването на Рендето днес, няма да имам нищо против Локо София да изпадне. Тоя човек е на силни психотропни, не случайно и в Перник го биха !!
Пожелавам успех на Черно море или Миньор в битката за оставане ! Твъдо съм против отбори ( и стадиони) като Монтана и Ботев Враца да са в А група, а Етър са някаква странна смеска, симпатични са ми , но в този турски-интерационален вид ми идват малко повече !
При всички случаи това 4 отбора да отпадат прави първенството интересно докрая !!
За мен трябва да отпаднат - Локо София, Монтана, Враца и Етър !
Пожелавам успех на Черно море или Миньор в битката за оставане ! Твъдо съм против отбори ( и стадиони) като Монтана и Ботев Враца да са в А група, а Етър са някаква странна смеска, симпатични са ми , но в този турски-интерационален вид ми идват малко повече !
При всички случаи това 4 отбора да отпадат прави първенството интересно докрая !!
За мен трябва да отпаднат - Локо София, Монтана, Враца и Етър !
Последна промяна от snakebite на 31 мар 2013 22:33, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”