Астън Вила - Ливърпул (31.03.2013 г. ,, 15:30 ч.)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Астън Вила - Ливърпул (31.03.2013 г. ,, 15:30 ч.)
Коня има ли право да играе срещу нас следващия мач

- ralka_levskarka
- Контакти:
gilento93 написа:ralka_levskarka написа:gilento93 написа:Ралке,к'ъф е тоя в подписа ти?![]()
![]()
![]()
Мисля,че тези в черно и оранжево са Валенсия,но кой е този факир на топката?
Факирчето е таланта Иско от Малага, много ме радва
Баси животното.Да го взимаме в Ливърпул.Заедно с Суарез,Коутиньо,Стърлинг,Стъридж конкуренцията ще стане страшна и ще сме още по-добър отбор в предни позиции.
Нашите, ако се сетят супер, но не мисля, че Малага ще го пуснат поне за момента, иначе той заслужава да отиде в някой по- голям отбор. Много пара ще е, беше в резервите на Испания за мача с Франция и така, и не разбрах защо не игра
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
we are the champions написа:Коня има ли право да играе срещу нас следващия мач![]()
![]()
Мисля,че няма.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Честита победа, макар и пак много зле отзад.
- GGMU_forever
Честита победа и догодина да сте в топ4. Успех !

[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
-
suareshampion
gugushito написа:дано тъпия ни треньор най-после осъзнае,че да играе със Суарез сам в атака е абсолютно пагубна и идиотска тактика... задължителна смяна да Даунинг със Стъридж !!! мамка му и упорит тупан!!! за Джонсън вече просто нямам коментар....![]()
![]()
Момче ,Суарес не е сам в атака ,има две крила ,играем 4-3-3 ,айде стига сте се излагали с тия коментарчета.
Даунинг е предпочетен пред Стъридж на дясното крило ,защото помага повече на бека в защитен план ,а Стърдиж не помага достатъчно .Така мисля аз.
Брендън Роджърс е много умен треньор и много добре знае какво прави,точно за това ще остане още много години в Ливърпул !
Освен това нали мрънкахте ,че не е мотиватор ? Ето днес на полувремето явно ги е мотивирал достатъчно ,защото излязоха и обърнаха резултата и то на чужд терен.Друг е въпроса ,че даден играч ако играе за Ливърпул .. е достатъчна мотивация.
Днес Роджърс излезе по предпазливо за разлика от предното гостуване,както и предполагах.. със трети типичен халф вместо Стъридж ,защото видяхме предния мач тия светци как ни сгазиха в центъра ,защото бяхме само с двама типични халфа .Явно тогава ги беше подценил малко.
Слабо първо полувреме днес ,в което допуснахме отново елементарен гол ,след колективна грешка на ЗАЩИТАТА И ВРАТАРЯ ! Пасивна халфова линия. За едно полувреме изпълнихме 10 корнера и пак нищо . Тия проблеми трябва да се изчистят !
Силно второ полувреме ,в което отново доказахме ,че в офанзивен план сме страхотни ! До момента сме отбелязали повече голове ,отколкото за цял минал сезон ! На второ място сме по отбелязани голове в лигата.
Доволен съм от характера ,който показаха момчетата ,вдигнаха оборотите и обърнаха мача.
През лятото взимаме стабилни защитници и вратари и няма кой да ни спре !
Лека вечер на всички .
Последна промяна от suareshampion на 31 мар 2013 17:46, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
PeterForsberg
- Контакти:
Заслужена победа,но както казах-нуждаем се от нови лица предимно в защита,както и дефанзивен халф.
От сега ви напомням,спрете с мечтите-БР ще разполага с 20 млн. за трансфери+ каквото си докара от продажби,като новите попълнения ще са съобразени с новата структура на заплатите,т.е. играчи като Кавани,Фалкао,Алонсо и т.н. са възможни само на ФМ2013.
В халфовата линия имаме стабилна конкуренция,като очаквам след завръщането на Алън/игра прекрасно до ноември и неслучайно това съвпада с травамата на рамото му/ тя да е още по-сериозна,имаме Луакс,Джерард,Хендо,Алън,Шелви,връща си е Спиъринг.По фланговете разполагаме с Даунинг,Коутиньо,Стърлинг,Сусо/може да играе и зад нападателя/,Борини,Айсади.В атака сме с Борини,Стъридж,Суарес и евентуално Каръл.В защита оставаме без Кара,очаквам трансфер на Шкъртел,а много вероятно и на Коатес,на който БР не разчита.Кели вече е на 80% възстановен,но няма да бъде рискуван този сезона,а той може да играе отдясно и в центъра,имаме и Уиздъм,както и Агер,но това е крайно недостатъчно.Едно на ръка,че Енрике няма заместник/Робинсън се представя доста прилично под наем в Уулвс засега,но не мисля,че е готов за титуляр при нас/.
Иначе днес комплименти за играта на Джонсън/за второто полувреме,защото първото бе много слаб/,Хендо,Джерард,Суарес,Коутиньо и Рейна.Лукас определено ме разочарова,макар че не крия,че ми е любимец.Агер и Кара бяха много зле във въздушните двубои,трябват ни поне 2 централни защитници и се надявам единия да е Де Врий/Фейеноорд/.
Ясно е,че доиграваме сезона,но трябва да го правим с чест и да играем,за да покажем на хора като Суарес и на бъдещите ни попълнения,че си струва да играят за нас.
От сега ви напомням,спрете с мечтите-БР ще разполага с 20 млн. за трансфери+ каквото си докара от продажби,като новите попълнения ще са съобразени с новата структура на заплатите,т.е. играчи като Кавани,Фалкао,Алонсо и т.н. са възможни само на ФМ2013.
В халфовата линия имаме стабилна конкуренция,като очаквам след завръщането на Алън/игра прекрасно до ноември и неслучайно това съвпада с травамата на рамото му/ тя да е още по-сериозна,имаме Луакс,Джерард,Хендо,Алън,Шелви,връща си е Спиъринг.По фланговете разполагаме с Даунинг,Коутиньо,Стърлинг,Сусо/може да играе и зад нападателя/,Борини,Айсади.В атака сме с Борини,Стъридж,Суарес и евентуално Каръл.В защита оставаме без Кара,очаквам трансфер на Шкъртел,а много вероятно и на Коатес,на който БР не разчита.Кели вече е на 80% възстановен,но няма да бъде рискуван този сезона,а той може да играе отдясно и в центъра,имаме и Уиздъм,както и Агер,но това е крайно недостатъчно.Едно на ръка,че Енрике няма заместник/Робинсън се представя доста прилично под наем в Уулвс засега,но не мисля,че е готов за титуляр при нас/.
Иначе днес комплименти за играта на Джонсън/за второто полувреме,защото първото бе много слаб/,Хендо,Джерард,Суарес,Коутиньо и Рейна.Лукас определено ме разочарова,макар че не крия,че ми е любимец.Агер и Кара бяха много зле във въздушните двубои,трябват ни поне 2 централни защитници и се надявам единия да е Де Врий/Фейеноорд/.
Ясно е,че доиграваме сезона,но трябва да го правим с чест и да играем,за да покажем на хора като Суарес и на бъдещите ни попълнения,че си струва да играят за нас.
- Alonso_Massa
- Контакти:
На 4 точки сме от постижението от миналия сезон и за сега имаме с 12 гола повече! 
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Alonso_Massa написа:На 4 точки сме от постижението от миналия сезон и за сега имаме с 12 гола повече!
Е сега нямаме толкова греди.Миналия сезон половината от гредите да бяха влезли сигурно щяхме да сме 4-5.
- ralka_levskarka
- Контакти:
gilento93 написа:Alonso_Massa написа:На 4 точки сме от постижението от миналия сезон и за сега имаме с 12 гола повече!
![]()
Е сега нямаме толкова греди.Миналия сезон половината от гредите да бяха влезли сигурно щяхме да сме 4-5.
Миналият сезон имахме 32 греди някъде
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]