Астън Вила - Ливърпул (31.03.2013 г. ,, 15:30 ч.)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Астън Вила - Ливърпул (31.03.2013 г. ,, 15:30 ч.)
Суарес 2 пъти сам срещу вратаря да не вкара някой едно смислено обяснение ще ми даде ли по горе го написах Коутинъо и Капитана играят другите само ги гледат.
Последна промяна от we are the champions на 31 мар 2013 16:21, променено общо 1 път.
HoUs4oOL написа:Да влиза Стъридж вместо Даунинг,писна ми да го гледам как прави един и същи финт и я центрира на вътре.
Не знам Коутиньо ли очаква да я вкара с глава?
Аз чак се чудя не му научиха номера финт и половина за 2 сезона...
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
we are the champions написа:Суарес 2 пъти сам срещу вратаря да не вкара някой едно смислено обяснение ще ми даде ли
Все едно Суарез не прави пропуски никога.
Срещу Зенит 1вия мач помниш ли какво беше?
Айде по-сериозно.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
we are the champions написа:Суарес 2 пъти сам срещу вратаря да не вкара някой едно смислено обяснение ще ми даде ли
Гостуването на Зенит в Русия ДОСТАТЪЧНО СМИСЛЕНО ЛИ Е ????
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
-
PeterForsberg
- Контакти:
Проблемите ни в защита лъсват все повече.Не може централните ни защитници да нямат спечелено единоборство с Бентеке..
Кара приключва с футбола,това е ясно,но какво да кажем за Агер,който за пореден път е доста мек.Ясно е,че за нас сезона свърши с миналия мач,но се надявам да видя мъже с топки в гащите,а не звезди,които просто чакат лятната си ваканция.
Ако и днес загубим,това ще е ясен сигнал за играч като Суарез относно амбициите ни.И лятото не ни трябва Ериксен,а малко желязо в защита и халфовата линия,защото точно то липсва в момента.
Кара приключва с футбола,това е ясно,но какво да кажем за Агер,който за пореден път е доста мек.Ясно е,че за нас сезона свърши с миналия мач,но се надявам да видя мъже с топки в гащите,а не звезди,които просто чакат лятната си ваканция.
Ако и днес загубим,това ще е ясен сигнал за играч като Суарез относно амбициите ни.И лятото не ни трябва Ериксен,а малко желязо в защита и халфовата линия,защото точно то липсва в момента.
mitko9311 написа:we are the champions написа:Суарес 2 пъти сам срещу вратаря да не вкара някой едно смислено обяснение ще ми даде ли
Гостуването на Зенит в Русия ДОСТАТЪЧНО СМИСЛЕНО ЛИ Е ????
Тогава не му се играеше в Лига Европа
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
-
suareshampion
Отново в защита сме пълен смях . Отново до болка познатите грешки от центрирания към нашето наказателно поле. Безобидно центриране от центъра на терена ,Джонсон и Карагър не могат да се разберат кой да си хване човека ,тръгват и двамата към Агбонлахор и Бентеке остава сам и бие ...но бие отдалеч ..и незнайно защо другия паляк Рейна беше излязал 5 метра напред ?! Смях. Ако си беше под рамката ,тая топка се хващаше.
Не мога да ги гледам вече всички паляци отзад .
И отново 10 корнера само за едно полувреме ,и отново едно голямо нищоо ! Аз предлагам да играем без корнери .Смисъла от тях е никакъв .Джерард и той ги бие като на махленски мач.
Слабо полувреме. Суарес няма достатъчна подкрепа от средната линия .Хендерсън какво прави на терена ? Играе ми като дефанзивен халф . Ама ние си имаме дефанзивен .Той е офанзивен ,но не прави нищо в офанзивен план. Вила изглеждат много по свежи от нашите във всяка една линия на терена.
Да се стягат и да обръщат мача ,че станаха за смях.
Не мога да ги гледам вече всички паляци отзад .
И отново 10 корнера само за едно полувреме ,и отново едно голямо нищоо ! Аз предлагам да играем без корнери .Смисъла от тях е никакъв .Джерард и той ги бие като на махленски мач.
Слабо полувреме. Суарес няма достатъчна подкрепа от средната линия .Хендерсън какво прави на терена ? Играе ми като дефанзивен халф . Ама ние си имаме дефанзивен .Той е офанзивен ,но не прави нищо в офанзивен план. Вила изглеждат много по свежи от нашите във всяка една линия на терена.
Да се стягат и да обръщат мача ,че станаха за смях.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- we are the champions
- Контакти:
ХЕНДООООООООООООООО 
Ето беееееееееееееееее.Хендооооооооо.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Бързо се върнахме в играта. Браво на Фелипе, неговата заслуга беше по- голяма, поне според мен.
Последна промяна от ralka_levskarka на 31 мар 2013 16:33, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]