БЛ: 27-ми кръг, Байерн Мюнхен - Хамбургер ШВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: БЛ: 27-ми кръг, Байерн Мюнхен - Хамбургер ШВ

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 мар 2013 22:55

Neron написа:Нямам думи за мача. Честито баварци от такъв мач на Байерн имах нужда. Не се кахърете за головете Боатенг този сезон е кръгла нула с Буйтен и Алаба работата ще е по-добре плюс това паднаха когато на никой не му пукаше какво ще стане в защита а и все пак трябва и Нойер да извърши някакво действие. Избора за Ювентус пред Юп става много труден. Няма да се изненадам ако пусне Пизаро който днеска просто беше уникален.

Можем само да съжаляваме , че Пизаро не беше 4-5 години по-млад :)

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 30 мар 2013 22:57

Искам си Акаунта написа:
Neron написа:Нямам думи за мача. Честито баварци от такъв мач на Байерн имах нужда. Не се кахърете за головете Боатенг този сезон е кръгла нула с Буйтен и Алаба работата ще е по-добре плюс това паднаха когато на никой не му пукаше какво ще стане в защита а и все пак трябва и Нойер да извърши някакво действие. Избора за Ювентус пред Юп става много труден. Няма да се изненадам ако пусне Пизаро който днеска просто беше уникален.

Той както и Буйтен явно сега започват втора кариера. Единия е много стабилен последните мачове в защита а днеска другия който е на 34 години правеше каквото поиска на терена голове с пети пасове между чаталите на противника извеждащи пасове и т.н. Няма да е нелогично ако Юп го пусне титуляр срещу Ювентус стига да има сили да изиграе поне 55-60 минути.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 30 мар 2013 23:35

Neron написа:
Искам си Акаунта написа:

Той както и Буйтен явно сега започват втора кариера. Единия е много стабилен последните мачове в защита а днеска другия който е на 34 години правеше каквото поиска на терена голове с пети пасове между чаталите на противника извеждащи пасове и т.н. Няма да е нелогично ако Юп го пусне титуляр срещу Ювентус стига да има сили да изиграе поне 55-60 минути.

Много ще се изненадам ако Манджукич не е титуляр срещу Юве . Хайнкес е доказал не веднъж , че моментната форма на даден играч за него не е определяща ... за съжаление .

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 30 мар 2013 23:50

Нищо не съм гледал, но добре се е получило ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Байерн”