[center]Стадион "Футболна Арена Мюнхен"

[center]От 21:45 пряко по

[center]Как достигнаха двата отбора до тази фаза?
Байерн М

[center]ЮВЕНТУС

[center]Представянето на двата отбора в турнира заедно с останалите 1/4 финалисти в цифри

Как вкарват 1/4 финалистите

Какви положения създават за гол 1/4 финалистите

Пасове (притежание на топката)

Изпълнените корнери и дузпи от 1/4 финалистите

Дисциплина (картони и нарушения)

[center]Индивидуалното представяне на играчите от двата отбора в цифри
Байерн М общи показатели (макар, че може само 13 футболиста да се видят има интересни цифри)

Кой вкарва за Байерн М

Опити за гол пред баварците

Подавачите в Байерн М

Дисциплината

[center]Общи показатели на 13 играчи от ЮВЕНТУС

Кой вкарва за ЮВЕ?

Опитите за гол пред играчите на "старата госпожа"

Подавачите в ЮВЕНТУС

Дисциплината

[center]Байерн Мюнхен - ЮВЕНТУС Торино "един срещу друг" - статистика
Актуалният ранкинг на двата отбора в Европа (спрямо представянето им през последните шест години в ЕКТ

Показателите им през тази година в ШЛ

Предишни срещи между двата отбора

[center]Предишни срещи на Байерн М в ЕКТ срещу италиански отбори

Предишни срещи на ЮВЕНТУС в ЕКТ срещу немски отбори

Общ баланс на двата отбора в подобни срещи

[center]Байерн М в Германия

ЮВЕНТУС в Италия

Последна среща на Байерн М

Последна среща на ЮВЕНТУС

[center]

[center]Вероятните състави на двата отбора (според мен

[center]

* с опасност да пропуснат реванша са Филип Лам, Данте, ВИДАЛ и ЛИХТИ (+ Пелузо, ама не е потвърдено)
* дилемите пред двамата мениджъри. За Бавария: 1) партньор на Данте, а изборът м/у Ван Буйтен и изтърпелия наказанието си Боатенг (брат) 2) Партньор на Швайнщайгер в средата на терена. Луис Гоставо или агресивно с Тони Кроос (има играни мачове на тази позиция миналата година) и Робен на крилото, а Мюлер зад Манджукич. За ЮВЕНТУС: 1) десния бек - Асамоa, Пелузо или Де Челие 2) Кой да води атаката на отбора и да се играе ли с двама нападатели или Погба да играе за сметка на един от двамата нападатели; възможните нападатели са Вучинич, Матри, Фабио и Анелка. ( Джовинко отпадна като опция заради гаменското влизане на Камбиасо)
Анализ

ЮВЕ има много добри изпълнители както за директен обстрел така и при центрирания. Важно е какво ще реши Конте за левия халф-бек. Трябва да се противодейства на Лам в тази зона. Според мен трябва да се играе с двама нападатели, за да притесняваме защитниците на Байерн М при изнасянето на топката. Също така, ако Мирко е в двойка с някой, партньора му ще ангажира вниманието поне на единия от двамата централни бранители, а Мирко може да се дърпа и да овладява топката в по задни позиции, където да я съхрани, разпредели или да си изпроси фал. Трябва да се играе за нарушения и много изсипани топки. Знам, че звучи дърварски, но щом имат проблеми в този елемент от играта, що да не ги пробваме? Не е като да имат много слабости. Прави ми впечатление, че Байерн М "лесно" си печелиха срещите през този сезон и при 2-0 (а в някой срещи, които гледах дори при 1-0) в тяхна полза доста намалят оборотите. Ясно е, че с/у ЮВЕ ще имат друга нагласа, но мисля, че реванша с Арсенал показа другата слабост на този отбор (освен корнерите), а тя е, че "лесните" победи в първенството малко го успиват на моменти, а италианските отбори и конкретно ЮВЕ обича да се възползва от такива ситуации на подценяване на ситуацията (примерът с първата среща с/у ЧЕЛСИ). Не съм забравил последната среща м/у двата отбора. Мисля, че беше 9 декември, защото бях на Банско да празнувам първия 8 декември с курса.... Очаквам много силен мач за ЮВЕ и победа от сорта на 2-3

[offtopic][center]FORZA JUVE